Paaiškės partijų numeriai rinkimų biuleteniuose

  • Teksto dydis:

Seimo rinkimuose dalyvaujančių partijų atstovai ketvirtadienį Seime ištrauks numerius, kurie lems partijos vietą balsavimo biuleteniuose.

Seimo rinkimuose dalyvaus 16 partijų, iš jų keturios partijos sudarė dvi koalicijas, pranešė Vyriausioji rinkimų komisija (VRK). Tam, kad pateiktų į Seimą, partija turi surinkti ne mažiau kaip 5 proc. rinkėjų balsų, koalicijai barjeras yra aukštesnis – 7 procentai.

Rinkimuose dalyvauja Darbo partija, „Drąsos kelias“, Lietuvos laisvės sąjunga (liberalai), Lietuvos lenkų rinkimų akcija-Krikščioniškų šeimų sąjunga, Lietuvos liaudies partija, Liberalų sąjūdis, Lietuvos socialdemokratų partija, Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga, Lietuvos žaliųjų partija, partija „Tvarka ir teisingumas“, politinė partija „Lietuvos sąrašas“, Tėvynės sąjunga-Lietuvos krikščionys demokratai.

Partijos „Jaunoji Lietuva“ ir Tautininkų sąjunga sudarė S.Buškevičiaus ir tautininkų koaliciją „Prieš korupciją ir skurdą“, o Lietuvos centro partija ir Lietuvos pensininkų partija rinkimuose dalyvauja kaip Antikorupcinė Kristupo Krivicko ir Naglio Puteikio koalicija.

Galutiniai kandidatų sąrašai bus paskelbti iki rugsėjo 9 dienos, o Seimo rinkimai vyks spalio 9 dieną.


Šiame straipsnyje: Seimo rinkimaipolitikapartijos

NAUJAUSI KOMENTARAI

KAUNIEČIUI

KAUNIEČIUI portretas
Nesireklamuok, kad esi runkelis. Balsuoti tikrai yra už ką. Tai jau balsuok prieš, bent bus koks nors rezultatas, nes sunaikinus rezultatas nulinis : biuletenis išduotas balsavimui, o jo balsadėžėje nėra. Mažvaikių politika. Esi dar bukas.

kaunietis

kaunietis portretas
Visiem Lietuvos žmonėm noriu pasakyti ,atėjus į rinkimus, siūlau gadinti biuletėnius,todėl ,kad nebalsavus ,palikus švarius juos ,jie patys pabalsuoja o ateiti į rinkimus butinai reikia ,tačiau rinkti tikrai nėra ką.Geriausią pilietį jeigu ir išrinktume , jis vienas nieko napadarys,juk karo lauke vienas karys -ne karys ir jis taps toks pats kaip ir buvusieji arba esami,senbūviai neleidžia jiem net pasireikšti.O Pūkas toks pats kaip ir visi,jis veržiasi prie lovio.O jeigu galvojate kad jis kitoks ,tai atsakykite,ką jis padarė būdamas Kauno miesto Taryboje,Korupcijos komitete???? Nieko,nieko jis gero nenuveiks ir seime.Kodėl niekas apie Pūką nieko nerašo,jo gyvenimą,kelinta žmona,kiek jaunesnė ir t.t....Netikiu aš juo ir sūlau visiem pasidomėti jo gyvenimu,tada bus labai aišku.Įdomu,kodėl žurnalistai nieko apie jo gyvenimą nerašo,siūlau šią temą....Jeigu ką norime pakeisti ,tai vienas kelias ,tai visos valdžios perėmimas staigus ,toks kaip atkūriant Lietuvos nepriklausomybę.

Pinokis

Pinokis portretas
Kvailumui ribų nėra. Tik ne visi skiria demokratiją nuo kvailysčių.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių