Partijų reitingų viršūnėje galynėjasi konservatoriai ir „valstiečiai“

Grįžti į straipsnį

juokinga girdeti

juokinga girdeti portretas
konservatoriu reitingas zemiau plintuso ,jei sekmadieni butu rinkimai ,nesurinktu ne 56 procentu balsu .zmones pamate kad jie nieko nedirba valstybes labui .

JEI RINKIMAI BŪTŲ TEISINGI...

JEI RINKIMAI BŪTŲ TEISINGI... portretas
Šiandien konservatoriai nesurinktų nei 5 procentų. Deja, Grybauskaitės, V.Landsbergio ir jėgos struktūrų dėka visuomenės nuomonė šiandien NIEKO NEREIŠKIA. Konservatoriai, tie kurie sugriovė, išdavė Tautą, dantimis kabinasi susigražinti valdžia, o Grybauskaitė stengiasi jiems padėti, nes žino, kad priešingu atveju gali sulaukti Timošenkos likimo. Vien už dujų terminalą - iki gyvos galvos...

Frankai

Frankai portretas
Konservu, socu partijos Lietuvoje turetu buti pripazintos priesiskomis valstybei ir jos zmonems, bei buti uzdraustos. Apie kokius dar partiju "reitingus" cia kliedima?

Monika

Monika portretas
Kuo anūkėlis daugiau reiškiasi, tuo labiau partijos reitingai krenta.Tegul paaiškina anūkėlis tautai savo turtų kilmę, o tik po to ieškoti sliekų svetimame darže.

Pastebėjimas

Pastebėjimas portretas
Gabrielius puola R.Karbauskį,o kodel pats nepaaiškina kaip toks jaunas turi šitiek turto.Jeigu "valstiečiai" stengiasi,kad nors kažkiek gyvenimas Lietuvoje pasikeistų,pagerėtų,tai konservatoriai visur kaišioja pagalius į ratus,skleidžia visokias paskalas,kaip turgaus bobos ir kiršina toliau tautą.Tai kada valdantieji gali dirbti,jeigu turi atsimušinėti nuo kaltinimų

n...

n... portretas
baltais siūlais siūtos tos apklausos..

konservai gali ,,galynetis,,, tik

konservai  gali ,,galynetis,,, tik portretas
su lyberastais del 2,1 ir 2,5 % balsuotoju balsu juos abu sujungus jie neperzengs 5% ribos

Garibaldis

Garibaldis portretas
Kas gali balsuoti uz konservus ir socus? Juk tik sios dvi partijos nuvare Lietuva ir jos zmones i pati dugna. Kam jie dirba?

Galerijos

Daugiau straipsnių