Pasaulio lietuviai prašo Seimo atmesti prezidentės veto dėl referendumo

Grįžti į straipsnį

ALGIS

ALGIS portretas
Parsidavėliai , dar nurodinėja kaip mums LIETUVIAMS elgtis , ką prezidentė gali vetuoti ,ko negali be jų atsiklausimo , nedryskit nei galvoti apie LIETUVOS pilietybę .

Vitvla

Vitvla portretas
Lietuviai tegul garsina pasaulį būdami lietuvos piliečiai o ne svetimos valstybės! Jokios antros pilietybės!

kaunietė

kaunietė portretas
Palaikau Prezidentės veto. Konstitucijos pažeidinėti negalima. Tai būtų didžiausias nusikaltimas prieš tautą. Balsuosiu PRIEŠ

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com portretas
Ponai pasaulio lietuvių atstovai. Su jumis kultūringai neįmanoma, nes skleidžiate NESĄMONES. LR KT NELEIS nuleisti tos kartelės, nebūkite nu visiškai IDIOTAIS, kaip ir Seimas. Seimas tik demonstruoja, kad jis yra "geras policininkas", o iš tikro veikia SPECIALIAI, tyčiniai prieš Lietuvos Konstituciją, Lietuvos valstybę. Taigi arba patys iš prigimties esate VISIŠKI durniai, arba kgb agentai, t.y. asmenys veikiantys prieš Lietuvos valstybę. Norite mano įrodymų? Jie Jums yra pateikti, Seimui pateikti, prezidentūrai pateikti. NEMĖGSTATE, tačiau einate sąmoningai prieš lietuvių tautos interesus būti vieningiems. Kaltinimas nemenkas, oi kaip Jums nepatinka, nepatinka TIESA. Matyt esate raudonųjų gerai pamaloninti. Formuojasi jausmas, kad tokiems nė rankos nesinorėtų paduoti.

Žemaitijos kaunietis

Žemaitijos kaunietis portretas
Aš ir visi mano pažįstami,draugai,visi su šeimomis UŽ šį veto.Kolchoznykai negriebkit mėšlinom savo šakėm už Konstitucijos lapų.

...

... portretas
Cha: "Mes paraginome Seimą (...) pakartotinai apsvarstyti pilietybės referendumo pakeitimą, apsvarstyti tai, priimti įstatymą ir kreiptis iškart į Konstitucinį Teismą, kad jis pasakytų savo sprendimą" - ne šiaip sau Prezidentė tokį įstatymą vetavo, tas įstatymas ATVIRAI antikonstitucinis, taip kad - Seimo nariai, PRISIEKĘ Konstitucija, NIEKAIP negali tokio įstatymo priimt (kaip projektą priėmė, bet tai dar ne faktas). Taip kad po jo pilni priėmimo, po KT verdikto, jį pasirašę PRIVALĖTŲ sulaukti apkaltos - kam ji Prezidentei? BET - tiems JAU Lietuvą išdavusiems tai nėra svarbu, jie ir toliau ant Konstitucijos, ant visos Tautos deda skersą, jiems TIK jų interesai svarbūs: "Referendumo įstatymo pataisų prašė dvigubos pilietybės įteisinimo siekiantys pasaulio lietuviai, nuogąstaudami, kad nesumažinus kartelės Konstitucijos pataisos nebūtų priimtos" - maža ko kas nori, PRIVALU gerbt Tautą, o ne ieškot kažkokių landų ją IR VĖL apgaut.

ALGIS

ALGIS portretas
PRISIDIRBOT , ATSISAKĖT LIETUVOS PILIETYBĖS IR DAR DRYSTAT MUS MOKINT KAIP MUMS ELGTIS ,IR PASIUSKIT TAME UŽSIENYJE , LIETUVAI IŠ JŪSŲ NAUDOS , KAIP IŠ OŽIO PIENO , TIKRI LIETUVIAI TIKRAI NEBALSUOS DĖL PILIETYBĖS SUTEIKIMO ,NELEISTI JIEMS DALYVAUTI MŪSŲ BALSAVIMUOSE .

Ona

Ona portretas
Šiuo atveju,teisi prezidentė.Seimas turi atstovauti ir dirbti Lietuvos,o ne pataikauti kažkokiems pabėgėliams "pasaulio lietuviams".Yra Konstitucija,yra Referendumo įstatymas ir jie turi galioti visiems referendumams,o ne vienam,išskirtinam, pilietybės suteikimo "NETIKRIEMS LIETUVIAMS " referendumui.Tai gal tie "lietuviai" panorės vieni,be mūsų,mums prezidentą išrinkti? Tegu daro ką nori ten,kur gyvena,o ne vadovauja mums,kurie ištikimi Lietuvai.

ese

ese portretas
lietuviai Lietuvoj gyven,o kiti kitur tik pabegeliai! mes balsuosim pries dviguba pilietybe!!!

Anonimas

Anonimas portretas
Taigi vetavo kgbiste o kam ji tarnavo sovetmeciais okupantui ir matit tebetarnauja kgb jai lietuviai ir LIETUVA nerupi .

klausimas kurios salygos neatitinkate?

klausimas kurios salygos neatitinkate? portretas
Kada Lietuvos Respublikos pilietis gali būti kartu ir kitos valstybės pilietis Lietuvos Respublikos pilietis gali būti kartu ir kitos valstybės pilietis, jeigu jis atitinka bent vieną iš šių sąlygų: 1.Lietuvos Respublikos pilietybę ir kitos valstybės pilietybę įgijo gimdamas; 2.yra asmuo, ištremtas iš okupuotos Lietuvos Respublikos iki 1990 m. kovo 11 d. 3.yra asmuo, išvykęs iš Lietuvos iki 1990 m. kovo 11 d. 4.yra 2 ar 3 punkte nurodyto asmens palikuonis. 5.sudarydamas santuoką su kitos valstybės piliečiu dėl to savaime (ipso facto) įgijo tos valstybės pilietybę; 6.yra asmuo, kuriam nesukako 21 metai, jeigu jis yra įvaikintas Lietuvos Respublikos piliečių (piliečio) iki tol, kol jam sukako 18 metų, ir dėl to įgijęs Lietuvos Respublikos pilietybę pagal Pilietybės įstatymo 17 straipsnio 1 dalį; 7.yra asmuo, kuriam nesukako 21 metai, jeigu jį, Lietuvos Respublikos pilietį, iki kol jam sukako 18 metų, įvaikino kitos valstybės piliečiai (pilietis) ir dėl to jis įgijo kitos

Galerijos

Daugiau straipsnių