A. Pikžirnis neapdairiai pasipiktino Palanga?

Vienas iš vienuolikos premjero Sauliaus Skvernelio patarėjų Arnoldas Pikžirnis savo socialinio tinklo "Facebook" paskyroje pasidalijęs nuotraukomis, kuriose matyti Palangoje vykdoma Maironio gatvės renovacija, vėliau jas ištrynė. Esą ši informacija "nesusijusi su tiesioginiu jo darbu".

Savaitgalį ministro pirmininko patarėjas nacionalinio saugumo ir vidaus politikos klausimais A.Pikžirnis po viešnagės Palangoje savo socialinio tinklo paskyroje nusistebėjo Maironio gatvės atnaujinimo darbų kokybe.

"Apmaudu, kad renovuojant Maironio gatvę Palangoje nerandama (nenorima rasti?) sprendimų, kaip atsodinti iškirstus medžius. Kažin ar naujos, atbulom rankom sudėtos plytelės vertos malonaus pavėsio ir žalumos netekimo", – rašė A.Pikžirnis, savo pastebėjimus iliustravęs fotografijomis iš Palangos.

Vis dėlto šio įrašo jo feisbuke greitai neliko. Paklaustas, kodėl toks, regis, nekaltas pastebėjimas buvo ištrintas, premjero patarėjas muistėsi, kad nenorėtų komentuoti, nes "tai nelabai susiję su jo darbu".

"Palangoje yra mano senelių vasaros namai. Ta gatvė man nuo vaikystės pažįstama. Pasidalinau savo įspūdžiu, tik tiek. Kad nebūtų kažkokių interpretacijų, įrašą pašalinau, nes tai nėra susiję su mano paties darbu. Kas ką galėjo interpretuoti? Maža ką", – vakar paslaptingai nutęsė A.Pikžirnis.

Gal kam nors pasirodė, kad ministro pirmininko patarėjas persistengė kritikuodamas Palangos mero Šarūno Vaitkaus valdas?

Juk kurorto meras, tai nėra jokia paslaptis, palaiko glaudžius santykius su premjeru S.Skverneliu, ir galbūt dėl to kas nors liepė pašalinti tą įrašą feisbuke. Tačiau A.Pikžirnis tikino, jog tai – nesusiję dalykai.

"Tiesiog čia buvo mano emocingas įspūdis dėl tų medžių, ir tiek, o daugiau nematau nieko tokio. Kai bus baigta renovacija, tada ir matysime, kaip ten viskas atrodys", – dėstė A.Pikžirnis.

Palangos savivaldybės Statybos skyriaus vedėjo pavaduotojas Giedrius Ramonas dienraščiui teigė, kad kol kas rangovui, renovuojančiam Maironio gatvę, savivaldybė jokių pretenzijų neturi. Esą darbai dar nebaigti, todėl juos vertinti ankstoka, tačiau darbų eiga nuolat prižiūrima. Ir, jei reikia, teikiamos pastabos.

"Tik štai medžiai šioje teritorijoje atsodinti nebus, nes tai padaryti nėra jokių galimybių dėl šioje gatvėje esančių gausių požeminių komunikacijų, tačiau jų nebuvimą bandysime kompensuoti žaliaisiais plotais", – tvirtino G.Ramonas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Na tai aiskuma kodel istryne..

Pensininkas

Pensininkas portretas
Juokdarys is sudegusio teatro ir ne kitaip !!!! Piktžirnis. Ir ką jis.gali ismanyti apie gatviu rekonstrukcija , tauzija vėjus ir net nemirkcioje. Pencija pakelkit

Anonimas

Anonimas portretas
Supistas liberastpiderasas.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių