Pirmieji Seimo metai: visas darbas – tik maišymas toje pačioje sriubos lėkštėje?

Grįžti į straipsnį

riga

riga portretas
nekaisiotu pagaliu i ratus konservai ir liberalai, butu lengviau liuobti kas pridirbta ir nedadirbta per tuos konservu vadovavimo metus. Dar galima tik stebetis kaip valdantieji zalieji islaiko tas intrigas. Koncervus ir konservus ir i Riga

palinkejimas

palinkejimas portretas
Didziules sekmes seimo daugumai ir vyriausybei saziningai dirbanciai tautos gerovei ir linkiu nekreipti jokio demesio i Masiulio pasakojamus ANEKDOTUS bet ir toliau sekmingai testi savo darbus.Aisku kad si seimo dauguma bus pastoviai kritikuojama ir slyksciai smeiziama tu kurie neteko priejimo prie valstybes lovio.

Onute

Onute portretas
Jo,kai guli lovoje ir vis ziuri televizoriu,pradedi galvoti,kad vyriausybe dirba blogai,kad visi dirba blogai,tada pradedi galvoti,ot ,kad as vadovauciau tai tikrai mokeciau viska padaryti,as viska padaryciau,juk jie nemoka dirbti.bet kai reikia atsikelti is lovos tingisi,tad rasai ir kritikuoji.

Nezabitauskas

Nezabitauskas portretas
Prieš metus pavadinau Skvernelį Trojos arkliu, sistemos įkišto valstiečiams. Nežinau, klydau ar ne, bet ir šiandien Skverneliu nepasitikiu. Manau, kol jis vadovaus vyriausybei, nė vienos iš žadėtų radikalių reformų nebus.

Geriau

Geriau portretas
tegul liesą sriubą maišo, ka tik neatidavinėtų Lietuvos turto, išteklių ir finansų visokio plauko žulikams-vagiams, neima Tautos vardu apsurdiškų kreditų.Bent jau nėra naujų, durnų statybų, pirkimų, naktinių girtų įst.reformų ar panašių kaip auksinių šaukštų afera, dalykėlių.Taip kad tylėkit juodintojai ir dergliotojai.Jeigu kas ir kėlė juokingas bei nereikalingas destrukcijas, tai tik tvartelio kompanija su bendražygiais(dėžutiniais, sosdemonais ir pan.)

Anima

Anima portretas
Kaip ten bebūtų,bet tiek Seimą dergiančių,kaip Kildišienė,Pūkas,Gražulis,Bastys,Kepenis,Skardžius ir kai kurie kiti,vienoj krūvoj dar tikrai nebuvo.Ne dirbama,o tik malamasi kaip kokiame purve..

Zina

Zina portretas
Visiškas Šūdas tas šeimas ir valdžia .

Anonimas

Anonimas portretas
malasi KAIP SUDAS EKETEJ

Galerijos

Daugiau straipsnių