Po G. Nausėdos žodžių apie V. Landsbergį – paaiškinimas

Grįžti į straipsnį

Chamelijono \\\\\..../////

Chamelijono  \\\\\....///// portretas
sindromas,spalva pagal aplinką,aplinkybes.

Primenu

Primenu portretas
lencbergas is kagiebyno ir dvaro klanas visdar laiko Lietuva nelaisveje

Primenu

Primenu portretas
Visi, kas menkina V. Landsbergį ir jo nuopelnus išvaduojant iš tironijos Lietuvą ir mus lietuvius, neverti nė vieno V. Landsbergio plauko, nesvarbu ar tai būtų atskirai paimtas iš jo nosies ar iš pažasties.

Titai

Titai portretas
Ar tikrai tavo garbinamas "patrijotas", šiandie blizganti morda, nuo svetimų bobų, kaip ir limitas leninas, sifiliu sirgo ?

Taigi

Taigi portretas
Vata yra vata. Nesvarbu, pašalpinis budulis ar aukštam poste sėdintis člienas

Taigi taigi

Taigi taigi portretas
Kremliaus batrakai komunistai nekenčia Gerb. Smetonos, nes tas suprato išigimėlių raudonsnukių užmačias, nekenčia ir Gerb. Landsbergio, nes tas atskleidė jų kenkėjiškus darbus, sugriovė daugelį planų. Be okupanto pražūsim, tik rusofašistų skerdikai mus apsaugos, vėliava skuduras...ar ne taip suokė CK sekretorius brazauska

Taigi,tu,taigi...

Taigi,tu,taigi... portretas
Niekur jis nevede jokios Tautos,tik susikure sau ir tokiems pat i6gamoms roju iteisinti ka prisivoge ir dar tukstancius kartu prisivogta pagausinti! Juk iki tol turejo slepti milijonus,kad jo paties kolegos kagebistai neisbuozintu!

Taigi

Taigi portretas
SSSR liaudies deputatų suvažiavime Maskvoje, 1989 m. gegužės 31 d. buvo pasakyta Profesoriaus kalba. Tokio strateginio meistriškumo ir politologinio intelekto kalbų toje salėje nėra niekad buvę ir greičiausiai niekada ir nebus. V. L. daugiau nei vien tik pirmasis atkurtosios LR nominalus vadovas. Jis XX amžiaus Lietuvos Vytautas Didysis ir pavergtos lietuvių tautos Mozė, sumaniai ir principingai išvedęs tautą iš Sovietų imperijos vergovės. Niekas geriau už jį to vaidmens tuo metu ir tomis sąlygomis nebūtų atlikęs. Politiko, šachmatininko, intelektualo savybės jo asmenyje sudarė darnią vientisą jungtį, kurios dėka jo žodis ir veiksmas organizuotai trupino į šipulius pačius melo imperijos pamatus;

> Titas

> Titas portretas
Labai gaila, kad tada KGB intrigų pagalba įsivadovavo pleiskanotas marksizmo dėstytojas, o ne patriotinis prolietuviškas komunistas Algirdas Brazauskas.

šaltkalvis-ginekologas

šaltkalvis-ginekologas portretas
Nausėda dabar baidosi ir atsisakinėja savo žodžių,nes drg landsbergio ,,įprezidentinimas''jam kaip ir priklausymas bei nuslėpimas komunistinės praeities, stipriai kerta per gerą vietą.Žodžiu,nesiseka mums su prezidentais.O šįkart dar ir su premjere.Chamuvka kaip ir priklauso konservuotiems raskiaučiniams.

Ir kas keisto

Ir kas keisto portretas
Ag aiškiai komunistas vidumi, kremliaus chalopas, tik bailesnis už brazovskį

As

As portretas
Titas prisiminė Brazausko žodžius: kas gins Lietuva?, o aš prisimenu vakarykščius Gitano žodžius: Ginsimės iki paskutinio kraujo lašo. Jei taip būtų kalbėję ir veikę Smetona ir tuometinė vyriausybė, tai dabar tikrai nebebūtų ką ginti, nebent svetimtaučius kolonijistus.

Titas

Titas portretas
ačiū dievui, kad tada nevadovavo Brazauskas, kuris kliedėjo taip:"aš nekalbėsiu kol kabės skuduras {vėliava} 1088m ,į Lietuvos savarankiškumą aš žiūriu neigiamai{interviu Argumentai ir faktai 1989 Nr 47} Landsbergis perša nepriklausomybę isitikinęs kad neįmanoma nutraukti 50m tarybinės raidos 1989m Komunisto Nr 9, Kuriame socializmą TSRS sudėtyje jokio kito kelio nėra ir negali būti [ Kalba " Vilmos" įmonėje Tiesos laikr 1989 kovo3d. Apie okupacinės armijos išvedimą, atsakykite man, kas gins Lietuvą?{ kalba komjaunimo susitikime Lietuvos rytas 1990.01.25 . Kas bus jei kelsime balsą prieš tarybinę armiją TSKP CK plenume Maskvoje 1990.02.10Kaip mes galime gyventi be TSRS, kuris tai padarys aš duosiu Nobelio premiją {interviu lėktuve iš Maskvos BIAURU. Liko skolingas brūdas. Piminimas dr. Juršėnui

gana klastoti faktus

gana klastoti faktus portretas
Aukščiausiojo sovieto pirmininku jis buvo, o ne LR prezidentu

Tai

Tai portretas
Reikšmingas posūkis prezidento mintyse. Kardinaliai priešingas, nes jis tada tai konkrečiai pabrėžė

OB

OB portretas
Įdomu, kas pasirašė sutartį su Rusija: iš vienos pusės prezidentas B. Jelcinas, iš kitos pusės tik kažkoks V. Landsbergis? Ar vis tik šalies vadovas? Kam reikalingas šis šaršalas, neigiamais mūsų valstybingumą?

taigi

taigi portretas
Prezidentu NIEKADA neišrinko, žmonės pasakė du kartus griežtą ne ,o ir faktiniu vadovu nebuvo, nes tokiu atveju visose civilizuotose valstybėse faktiniu valstybės vadovu būna ir valstybę atstovauja premjerai.

Anonimas

Anonimas portretas
KLOUNAI

BOR

BOR portretas
Na kiek dar šis susireikšminęs garbėtroška, intrigantas save pakrikštijąs Lietuvos Pasaulio ir visos visatos valdovu drums vandenį, na niekas jo nerinko Lietuvos vadovu, buvo tik LTSR vėliau LR aukščiausiojo sovieto precedalius ir ne daugiau......

ŠIANDIEN NAUSĖDA....

ŠIANDIEN NAUSĖDA.... portretas
Niekuo nesiskiria nuo išverstaskūrio chapūgos Vytauto Landsbergio.

ALGIRDAS.

ALGIRDAS. portretas
Tai ne šalies vadovas , o ŠUNAUJOS VADAS ''REX'' -ŠVONDERIS .

tai

tai portretas
Pats pasiskelbė caru ar kada nors piliečiai išrinko?

Cha

Cha portretas
kad ir kiek titulų seniui prisisiuvusiam šalį prie kišenio, prigalvotų seimo šašlavos, kad ir kiek jam kištu i š'n'ą premiju ir apdovanojimu bet Lietuvos prezidentu jis nebuvo ir nebus. Gali ką nori daryt bet teisybė tokia

Anonimas

Anonimas portretas
jei Nauseda sveikinasi su lanzbergiu klanu uz tave niekas nebalsuos jau pabuvai prezidentu

manau

manau portretas
Viešinti KGB archyvus ir viskas stos į savo vietas, tik tektų perrašyti naujausių laikų LT istorijos vadovėlius.

pritariu

pritariu portretas
Galiu tik pritarti, nebuvo tokio prezidento, du kartus bandė, bet tauta bei piliečiai aiškiai pasakė NE, o nesant prezidento institucijos faktinis valstybės vadovas yra premjeras ,o ne parlamento pirmininkas.

o'Žys \\\\\.../////

o'Žys  \\\\\...///// portretas
Kuriais metais ta "fotkė" daryta,ar tas lypavas "prezidentas" dar gyvas ar tik jo tvaikas iki prezidento rinkimų.____Gabriuks jau kraunasi "čymūdaus".

Kada jis išeis iš Lietuvos ?

Kada jis išeis iš Lietuvos ? portretas
Kada ?

Senelis ant tanko

Senelis ant tanko portretas
Šlykštu ir klausytis, ir žiūrėti...

Galerijos

Daugiau straipsnių