Po atstatydinto ministro kankinio kauke slypi apsukrus vertelga?

Grįžti į straipsnį

kas

kas portretas
suskaiciuos kiek sis "profesionalas" pridare zalos Lietuvos miskams ?

tadas

tadas portretas
KODĖL NĖRA PRSONALINĖS ATSAKOMYBĖS IR TOLIAU VOKS ,NIOKOS LIETUVA TOKIE PARDUOS UŽ PINIGUS VISKA .NEREIKIA GINKLUOTIS PATYS SAVE NAIKINAME BE RUSŲ PAGALBOS.DAR TOKIŲ DAUGIAU KURIEMS RUPI TIK PINIGAI IR LIKSIME BASI.KODĖL NIEKAS NIEKO NENUBAUDŽIA ,TODĖL KAD ESAME ŠVOGERIŲ ŠALIS.REIKTU GRAŽINTI MIRTIES BAUSMES REIKALAI GREIT PASITAISYTU.

Kęstas

Kęstas portretas
Ateina Lietuvos valstybės pabaiga. Mes nieko gero nemokam. "Žemų ir vidutiniškai žemų technologijų sektoriai įdarbina net 85 proc. visų užimtųjų Lietuvos pramonėje." Tai aiškus mūsų pramonės darbdavių bukumo įrodymas. Mes esame nekonkurencingi. Pigi darbo jėga baigiasi, ir baigiasi Lietuvos verslas. Nelieka pinigų išlaikyti valstybės aparatą. Visa valstybė žlunga. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

prie

prie portretas
šio ministro buvo priimtas nutarimas likviduot neprižiūrimus kapus ir laidojimo vietas ........ matyt Dievo pirštas yra - pašalino ''aplinkosaugininką'' laiku , nelaukdami kol pridirbs naujų kiaulysčių

dabar visi pradeda pirstais rodyt y ,,,ministery,,,

dabar  visi  pradeda  pirstais  rodyt  y ,,,ministery,,, portretas
su kuriuo kartu veikdami sunaikino puse lietuvos misku ir visa miskininkystes sistema , o dar pries menesy .... to nemate nei a lia preziudente, nei premjeras, nei FNTT nei STT nei VSD..... nei GEN. PROKURORAS su teisingumo ,,,,ministeriu,,,, ...dabar visi denus ties siknaskyle sukiso laukia....gal dar issiks koky uzslepta milijona ,po to jau galim bus pradet jy est........

....

.... portretas
Ir kas iš to? Parašėte straipsnį - gerai, bet ar bent vienas vagis ir sukčius iš Seimo buvo nubaustas realia laisvės atėmimo bausme? Na, formalus teismo procesas, atsipirks simboline bauda, ir tai viskas. O štai jeigu už valstybinio turto grobstymą būtų baudžiama SUŠAUDYMU PER 48 VALANDAS NUO TEISMO NUOSPRENDŽIO PASKELBIMO - tada situacija pasikeistų bematant. Ir kol nebus grąžinta mirties bausmė tol vagių ir sukčių daugės tol, kol liks tik jie vieni, nes dirbantys žmonės jau neturi nei iš ko pragyventi, nei išteklių ir sąlygų kurti šeimas. Ir nėra ko postringauti, kad žmonės ,,radikalėja'' ar panašiai - žmonės reikalauja TIKRO, o ne dekoratyvinio teisingumo. Jeigu blogis ir melas yra įtvirtinami įstatymais - iš tiesų leidimų nebaudžiamai vogti negalima vadint įstatymu - tai žmonių pasipiktinimas yra pagrįstas ir teisėtas.

visiski kliedesiai

visiski kliedesiai portretas
kur visi sie sunys buvo iki jo atleidimo?

geda

geda portretas
o ar paukstukus is batkos salies atgabentus ir tokia suma sumokejus ir jiems sugrizus pas batka kas grazins ogi niekas pinigeliai susivelusio kisenelej

Vien tik akytes laksto

Vien tik akytes laksto portretas
JO DARBO KOKYBE AISKI.Teko susidurti praktikoje,jo pavaldume yra ir gyvenamuju namu statybos.taigi jam priklauso ir miestu ir rajono statybos inspekcijos.O ka jos daro-suka biznelius ir nekontroliuoja kas vyksta statybose.Ten gali belstis nuo ryto iki vakaro.Inspektorius sedi kabinete,aisku ,kad anksti ryte nelabai rasi,atvyksta veliau i darba,gali ieskoti teisybes irgi nerasi.Uztat statybininkas aiskiai ir drutai taria,,jis sedi mano kiseneje,,Parasius pareiskima,atvyksta is kazkokio rajono inspektorius,tai akutes laksto,bet darbo tai jokio.Juk statybos tai toks aruodas,o darbai atliekami bedarbiu arba firmeliu neturinciu netgi setifikato,taciau inspekcijai tai nerupi.

Šančiai

Šančiai portretas
Tai kaip po tokių postringavimų pavadinsite karbauskį ir matijošaitį? Kaip jų verslo ir postų ryšiai? Niekingas purvasklaidukas kauno diena.... Šlykštu skaityti.

Judita

Judita portretas
Kaip bebūtų, ši valdžia šaunuolė, krato visus, atleidžia. Buvo taip įsišaknijusi NEDORA, kad dabar kurį bepatikrinsi, visi prisidirbę. ŠAUNUOLIS SKVERNELIS vien už tai, kad duoda nesąžiningiesiems per galvas.

Tadas

Tadas portretas
O atrodė, toks mielas, pukuotukas, o, pasirodo, pinigų švaistūnas.

kamara

kamara portretas
Kiek dienraščiui buvo sumokėta už tuos triedalus? Navickas šimtą kartų padoresnis yra už kitą ministrą Roką Masiulį. Aplinkos apsaugos ministras atsisakė derinti maksimalios uosto plėtros planą. Atsisakė naikinti pajūrį.

fizionomijos Lukiškių

fizionomijos Lukiškių  portretas
Š.Vaitkus (kairėje) ir D.Jasaitis

nuomone

nuomone portretas
Na va, islindo. O sako, kad Skvernelis blogai dirba. Iskrapstys visus, jau po truputi klibina Veryga. Kai sito nebus, matyt uz Skverneli balsuos.

Domas

Domas portretas
Tai ne vertelga, tai gamtos inkvizicija. Reikia stebėti, kad jo šėryklos nepriimtų šio gamtos budelio į darbą.

VIDAS

VIDAS portretas
"VYKSTANT POKYČIAMS,IR GRIAUNANT SENĄ PASTATĄ, KIEKVIENAS RĄSTAS SRIŪBAUJA APIE NETEISYBĘ ..." iš Rericho knygos "Agni joga"...

Anonimas

Anonimas portretas
Giminystės ryšiai būtų buvę įdomūs prieš suformuojant vyriausybę. O kokia nauda iš to dabar, kai veikėjas jau atlikęs savo zadanijas?

Visur masiškai kertami miškai

Visur masiškai kertami miškai portretas
Kas čia vyksta?????

žalias kalnas

žalias kalnas portretas
Galvojate, skaitytojai tokie buki, kad neatskirs užsakomųjų "K. D." straipsnių serijos nuo tiriamosios žurnalistikos? Ir vertelgiškų Neringos mero rėkavimų nuo aplinkosauginio intereso ministro motyvuose? Asta Dykoviene ir Valdai Kvedarai, jūs nevykėliai, aš pasižymiu jūsų pavardes kaip žurnalistikos prostitučių.

vvv fon l

vvv fon l portretas
Na ir kas,vistiek nepasodins.Visi voge,vagia ir vogs,nes nera atsakomybes.

tomas

tomas portretas
Tai kur karabasas su širinkskiene, kur komisijos Petrauskienės ir šito darbeliams tirti. Gal atkatų gavo?

greitutis

greitutis portretas
labai panasu kad greitai apie vyriausia ministeri paskaitysim ,karas su strukturom, biciuliu idarbinimas, "kova" su korupcija

zelionka,

zelionka, portretas
Į konclervą panašus, ir vardas kažkoks slaviamongoliškas

vvv fon l

vvv fon l portretas
laiku gavo per makaule.

Linas

Linas portretas
Navickas isties labai geras ir darbstus ministras, tikras sviesulys. Ji gyre ir premjero kanclere

Aš portretas
Tai kodėl jo anksčiau neišmetė,o tik prasidėjus streikui?Gal išsigando,kad su jo vardu bus susieti kiti seimo nariai?

Anonimas

Anonimas portretas
Ramuno Karbasukio vyriausybeje tik profesionalai

zx

zx portretas
Infantas galėjo akmeniu gimti, kiaulė pro šalį eidama nors šoną pasikasytų, o dabar jokios naudos.

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Atkeiskit mano kaimynui,buvusiam Žiegždrių pacientui.Jis tik kartais taip nusišneka.

Asilas,

Asilas, portretas
pats tikriausias asilas tas buves ministras,ant jo hares parasyta,kad jam rupi tik jo paties sikna..

A

A portretas
DU ŽURNALISTAI rengė straipsnį , skaičiau iki vietos kur Dreverna priskiriama Šilutės rajonui ir 1 arklidė tampa 3 arklidėm. Jei visi faktai tokie ,, tikslūs,, neverta nei skaityt.

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Jis i koncerva panašus.KOPIJA

Domas

Domas portretas
Dar galiu pakartoti, kad be K. Navickio, tiek pat prisidirbo ir M. Norbutas, filologas iš aplinkos ministerijos. Tai Lietuvos gėda, nebet kokia, o kruvina.

as

as portretas
ciniskas isverstskuris

ALGIS

ALGIS portretas
Užtenka pavažinėti keliais po miškus , VIEN PLYNI KIRTIMAI, KAOL MIŠKUS VALDĖ MIŠKININKAI , APIE TOKĮ BARBARIZMĄ NET NEBŪTUME PAGALVOJĘ štai kodėl reikėjo ardyti miškų sistemą

AK

AK portretas
Man tai apsimetėlius gamtosaugininkus primena Nerijos regioninis parkas, aptveriantis spygliuota viela Mirusiųjų kopų apžvalgos aikštelę, o jos papėdėje išbūręs apgailėtinus šlagbaumus su grandinėmis bei grasinimais, besipelnantis iš užklydusiųjų pasižvalgyti.

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Babyte,nepaminėjai Karbauskio meilės rusiškom trąšom.

Taigi...

Taigi... portretas
Kažkodėl tik dabar premjeras pamato,kokie nevykę paties skirti ,,profesionalūs'' ministrai,kai jam pačiam padai svyla.Nežinia,koks Skvernelio korupcijos ar sąžiningumo laipsnis,bet kad elgiasi kaip nestabilus valdininkas,rodo paskutiniai jo nusišnekėjimai.Įdomu,kiek dar išlįs ,,profesionalų'' ,,profesionali''veikla.

tai

tai portretas
tik socmafijos marionetes atlikusios uzsakyma ir /vsio zakonno/...

aldona

aldona portretas
kadangi shitas ministeris naudojosi roberto martecko patarimais tai ir jo vadovavimas gavosi kaip sikniaus, koks patarjas tokia nauda. Bet pinigu tai prisishtampavo pilnas kishenes, tai galetu tyliai gryzt i bef

Anonimas

Anonimas portretas
Lazda turi du galus tai va ministeris ir gavo antra gala.

Pletkininkams ir ,, fizionomistams,,

Pletkininkams ir ,, fizionomistams,,  portretas
Valdininkai yra vertinami pagal darbą ar gana to , kad ir ,, aklam aišku ,, ? Mano galva sėdime duobėje , nes valdininkams prie buvusių valdžių dirbti ,,gerai,, buvo gana ,,veidelio,, kuris tinka ilgalaikėms pareigoms? ) Šaunus premjeras, kuris žiūri kaip valdininkas dirba ir jei prastai , atleidžiamas ir jokio skirtumo ,,savas,, ar ne. Pagarba .

Babyte

Babyte portretas
Tai kiek dar tokiu profesionalu liko ?Juk aklam buvo aisku Petrauskienes kompetencija , Ruokytes arogancija ir Navicko meile gamtai..... Ar reikejo sitiek laiko laikyti ?

Kas gali atsakyti?

Kas gali atsakyti? portretas
Ramūnai, ar ir visi jūsų ministrai tokie kompetentingi kaip ir Navickas? Tada gelbės tik nauja emigracijos banga?

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Tai,kur jūs buvote anksčiau?A,kolchoznykai?Pagridinis jūsų niekšų bruožas yra pargriuvusį suspardyt.

fizionomija

fizionomija portretas
taukuota .............. o gal nuo atgajos kvepaliukų vis dar blizga

gamtos "labui" nuveikti darbai

gamtos "labui" nuveikti darbai portretas
tai plynai iškirsti ir toliau kertami didžiuliai miškų plotai.

skaitykite tekstą ,

skaitykite  tekstą ,  portretas
parašyta ir apie VTEK priimtą nutarimą ir su datomis kaip vyko istorija dėl miškų kirtimų didinimo . Problemos su teksto suvokimu ir daugiau nei antraštė nesuvokiate ? Aš suprantu , kad PAAIŠKĖJUS APLINKYBĖMS dėl 2018 m RUGPJŪČIO mėn. priimto nutarimo , premjeras jau GRUODYJE ministrą ATLEIDO . Paaiškėjo profesionalo abejotinas "profesionalumas" ir iš karto buvo išpašolvonintas . Visi premjerai taip turi dirbti . O iš kur matysi , kad asmuo suktas , manau tik iš darbų , o ne iš pletkų ar nuogirdų .

pamatė ką pridirbo dėl miškų ir atleido, pagarba Skverneliui

pamatė ką pridirbo dėl miškų ir atleido, pagarba Skverneliui portretas
Vyriausybės ŠIŲ METŲ rugpjūčio 8 d. priimtą nutarimą "Dėl metinės valstybinių miškų pagrindinių miško kirtimų normos 2019–2023 m. patvirtinimo". Jame numatyta, kad metinė valstybinių miškų pagrindinių miško kirtimų norma yra maždaug 6 proc. daugiau negu kertama dabar.--Taigi K.Navicko suburtos Miškų ūkio konsultacinės tarybos posėdyje būtent ministerijai pavaldi Valstybinė miškų tarnyba ir pasiūlė didinti miškų kirtimų normą. --Liepos pabaigoje siųsdamas Vyriausybei nutarimo projektą dėl miškų kirtimų normos aiškinamajame rašte K.Navickas ne tik išdėstė Miškų ūkio konsultacinės tarybos poziciją, bet ir pridėjo posėdžio protokolą. TAIGI Vyriausybei NIEKO KITO NELIKO kaip tik PASIKLIAUTI aplinkos ministro patikėtinių pateiktais argumentais. Neatmestina, kad tokią poziciją ministras jautė ir, kaip jau anksčiau ne kartą elgėsi priimant svarbius sprendimus, IŠĖJO kelių dienų atostogų. Kad būtų kaltas ne jis, o aplinka.

klausimas

klausimas portretas
nejau nematet meluojancio profesionalo su kiaules akimis

varliagalviai visi apsiššš-kę

varliagalviai visi apsiššš-kę portretas
karabasas renka kompromatą ant visų savo lizinginių marionečių.? o kai interesai susikerta, išpila purvus ? Kaip šlykštu.

Vidmantas Bagdanavičius

Vidmantas Bagdanavičius portretas
Tikiu S.Skverneliu, kad ras galimybes šitą nuskriaustą veikėją pasodinti. Nors vienas ministras būtų pasodintas už aferas, kiti bijotų.

mąstantis

mąstantis portretas
Žvirbliukų žieduotojas grįš į sau įprastą aplinką ir viskas nurims. Koks ministras be stuburo ir tvirto žodžio. Jis miškininkų mafijos nebūt suraitęs. Jį šie vertelgos greit patvarkė. Šioje pozicijoje reik labai tvirto ir sąžiningo asmens.

Genys

Genys portretas
Žinant, koks tas paukštis Neringos meras...

aš vis labiau gerbiu Skvernelį ,

aš vis labiau gerbiu Skvernelį ,  portretas
jis, kaip atsakingas, ėmėsi tvarkytis . Skaičiuoti ir tikrinti , o paaiškėjus abejotinoms aplinkybėms , atleidžia . Seniai reikėjo žiūrėti ką ir kaip dirba ministrai ar ministerijų valdininkai , gal nebūtų prisiveisę biudžeto siurbėlių . Iš karto , gal ir nesimato , nes visi 'auksiniai ' , bet vėliau ima ir pasimato supuvėlio vidus , tokius lauk be kalbų . Puikus straipsnis , viskas išdėliota ir argumentuota , man dėl ministro buvo aišku po < ...Darbotvarkėje buvo nurodyta, kad pranešėjas – aplinkos ministras K.Navickas. Bet jis staiga išeina atostogų. > O Skverneliui pagarba , nes suvokia , nenori dirbti , būsi atleistas . O jau koks besirangantis ir aimanuojantis buvęs :) Pradedu manyti , kad šiuo metu , apsivalant valstybę , mums reikia buvusio pareigūno , kuris turi teisinį išsilavinimą , patirtį matyti tokius tipus ir NEBIJO imtis veiksmų bei GARSIAI ĮVADINTI sumaišties kėlėjus . Gana 28 m nutylėjimų ...

zenas

zenas portretas
garbinamas.s.vaitkau ar cia ne rinkimu uzslepta informacija.o gal politinis kerstas .nes Palangoje Jus visiskas konservu lavonas

to tai

to tai portretas
Na šiandien ministro dėka, namus ekploatujančios bendrijos gali laisvai disponuoti kaupiamosiomis lėšomis ir laisvai be gyventojų sutikimo juos nusirašyti už mažiausia nieknikį ir gan solidžias sumas.

Klaipedietis

Klaipedietis portretas
Idomu kas ši straipsnį užsake ;))) Žmogu atleido bet dar reikia ir parasyti savo vienpuse nuomone ;))) Ot biznis eina...

Galerijos

Daugiau straipsnių