Po priekabiavimo skandalo K. Pūko padėjėjais tapo vyrai

  • Teksto dydis:

„Dabar vienas vyrukas – visuomeninis padėjėjas ir dar du padėjėjai, kurie dirbs, bus vyrai. Kad nebūtų jums čia linksma...“, – LNK pokalbių laidoje „Valanda su Rūta“ prisipažins seksualiniu priekabiavimu įtariamas Seimo narys Kęstutis Pūkas.

Laidoje dalyvaus ir studentė Karolina, kuri po pokalbio dėl darbo pas K. Pūką kreipėsi į teisėsaugą.

Naujos kadencijos Seimo vyrai per pirmąsias šimtą darbo dienų pažėrė istorijų, vertų serialo scenarijaus. Dar neseniai žiniasklaida spėliojo, kas sieja jauną siuvėją, patekusią į Seimą, ir šeimą turintį valdančiųjų lyderį Ramūną Karbauskį. O dabar naujas skandalas – verslininkas, Seimo narys Kęstutis Pūkas įtariamas seksualiniu priekabiavimu. Moterų pasakojimai verčia iš koto, ir aiškėja, kad tokių merginų – ne viena dešimtis.

Daugelis mūsų vyrų tapę tikrais monstrais. Tačiau dėl to nemažiau kaltos pačios moterys, kurios net tampa jų nusikaltimų bendrininkėmis.

„Ar XXI amžiaus Lietuvoje moteris – vis dar namų tarnaitė, sekso žaisliukas, kurį galima nusipirkti, ta, kuriai sakoma, tylėk, nes gausi į dantis. O gal atsakymo toli ieškoti nereikia? Kai žiniasklaidoje mirga pusnuogės 16 metų lietuvaitės nuotraukos lovoje su milijonieriumi save pristatančiu amerikiečiu, nepasigirsta jos tėvų komentarų – tik merginos pagyros, kaip ji nuostabiai leidžia laiką“, – klaus laidos vedėja Rūta Mikelkevičiūtė.

Dainininkė ir trijų vaikų mama Rūta Ščiogolevaitė-Damijonaitienė teigs, kad daugumos moterų savivertė iš tiesų labai žema. „Esami klaidingai auklėti – kai reikia uždirbti pinigus, moteris vadinama partnere. Tačiau tuomet, kai reikia rūpintis vaikais, buitimi, partnerystės nelieka“, – sakys Rūta.

Tuo tarpu neseniai antrą kartą vedęs Seimo narys Tomas Tomilinas prisipažins, kad su naująja žmona susipažino tuomet, kai buvo vedęs. „Tai buvo tarnybinis romanas“, – sakys Tomas.

28-erių sporto trenerė Erika Burinskaitė papasakos apie nuolat gėrusį ir prieš mamą smurtavusį tėvą. Neseniai Erika išleido knygą „Dukra“, kurioje aprašė didžiąją savo gyvenimo dalį. „Esu mačiusi, kaip mano mama merdėja, nes bandė nusižudyti. Ji tėvui atleido mažiausiai milijoną kartų. Kaskart policiją kviesdavau aš, tačiau pareigūnai tik pasijuokdavo. Mano savivertė po tokios patirties sumenko, prireikė daug laiko atsigauti...“, – pasakos Erika.

„Daugelis mūsų vyrų tapę tikrais monstrais. Tačiau dėl to nemažiau kaltos pačios moterys, kurios net tampa jų nusikaltimų bendrininkėmis. Priimdamos smūgius, priekabiavimą, nepagarbų elgesį, galvodamos, kad tai normalu, taip turi elgtis vyrai, mes perduodame nusikalstamą elgesį kaip normą ir savo vaikams. Taip auklėjami jie užaugs tokie patys – arba aukomis, arba nusikaltėliais“, – sakys kita laidos viešnia, socialinio verslo projekto moterims „Trys seserys“ įkūrėja Rima Olberkytė-Stankus.

Pokalbių laida „Valanda su Rūta“ – šį ketvirtadienio vakarą 19.30 val. per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

sargis

sargis portretas
Dabar"dulkins"reiškia padėjėjus vyrus...

Anonimas

Anonimas portretas
Kad gerbiamasis Pūkas priekabiavo savo radio stotyje prie darbuotojų moterų, tai - vieša paslaptis Kaune. Gražu būt, kad turėtų jėgų pasielgt nuo dūšios sąžiningai ir atsistatydint, kad jau ir seime įsivėlė į skandalą.

Klausytojas

Klausytojas portretas
Pikta skaityti ir klausytis tu svaiciojimu merguzeliu. Tik neaisku, kas uzsakovas , kas jas ismokino , kam prireike Puka ismesti.....bet cia ne Kildisiene, jis stiprus zmogus, kadaise klausydavau ""Puko"" laidu per radija, kurios jau seniai kele i viesuma korupcij a ir visus seimo darbelius. Atsilaike zmogus, bravo.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių