Premjeras Balninkų miesteliui padovanojo 100 Lietuvos trispalvių

  • Teksto dydis:

Šiandien, Lietuvos valstybės – Karaliaus Mindaugo Karūnavimo – dieną, Ministras Pirmininkas Saulius Skvernelis aplankė Balninkų seniūniją (Molėtų r.), kurios bendruomenei padovanojo 100 Lietuvos vėliavų.

„Mane pasiekė žinia, kad Molėtų kultūros centras teikė paraišką, jog gautų vėliavų artėjančiai Šimtmečio šventei ir galėtų papuošti seniūnijose gyvenančių žmonių namus. Tai puiki iniciatyva, todėl kviečiu visas bendruomenes aktyviai jungtis prie artėjančio Šimtmečio šventimo ir 2018-aisiais iškelti Lietuvos trispalvę ne tik valstybinių švenčių proga“, – sakė premjeras S. Skvernelis, bendraudamas su vietos gyventojais.

Premjero globojama akcija „Padovanok Lietuvos vėliavą“ siekiama atiduoti pagarbą mūsų šalies istorijai, jos pamatus stačiusiems ir dėl jų kovojusiems tautiečiams, tikėti mūsų ir būsimų kartų ateitimi. Šia proga Vyriausybės vadovas kviečia visus pasaulio Lietuvius iš visos širdies kelti Lietuvos trispalvę ir raginti tai daryti kitus.

Ne visos sunkiau besiverčiančios šeimos išgali turėti ją, todėl premjero iniciatyva yra renkamos lėšos aukok.lt, siekiant šiems žmonėms padovanoti Lietuvos vėliavas.

Be to, premjeras šiandien dalyvaus ir šventiniame renginyje ant Dubingių piliakalnio, kur kartu su viso pasaulio lietuviais 21 val. giedos „Tautiška giesmę“. Ši kasmetinė tradicija Lietuvoje organizuojama ant 100 mūsų šalies piliakalnių. Taip skelbiama pradžia artėjančio Valstybės atkūrimo šimtmečio šventei.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Baras

Baras portretas
Kazin ar uz savo pinigus pirko, ar svaisto musu lesas?

chi chi chi

chi chi chi portretas
Neatlaikė Putino subinlaižių galvelės Kremliaus propagandos intensyvios terapijos seansų: vienas jau pusę metų, kaip katė su pūsle, laksto po visus komentarus su APKALTA, o anonimas-RUSAS, apart šlapimo nelaikymo bėdų, dar ir čiulpiku tapo

Julius

Julius portretas
padovanojo 100 Lietuvos vėliavų. Ką su jom veikti? Idijotas!
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių