Premjeras: kalbėti apie kainų reguliavimą nėra prasmės

Grįžti į straipsnį

Emigran.

Emigran. portretas
Manau nieko nenusimano apie kainas seimo nariai ,energetikos ”ministrai”.Kainas gali reguliuoti tik energetinių išteklių ,valstybės įmonių.Visos kitos kainos savaime susireguliuoja,nes kitose šalyse,jeigu kainos kyla,autonamtiškai kyla darbo valandos kaina,taip išsisprendžia pabrangimas.Nenori verslininkai kelti atlyginimo,negali kelti kainų,viskas.Manau mūsų ekonomistus reiktu stažuotis išsiūsti į kitas ,ekonomiškai sutvarkytas šalis .Pasimokytu kaip reikia tvarkyti ekonomiką Lietuvoje.Šveicariją geras variantas būtų Lietuvai.

...

... portretas
CHA: "paprastai PVM lieka ne vartotojui, bet paslaugos teikėjui arba prekybininkui" - KAM tie kliedesiai, kam ta liokajaus pozicija? Nes JEI tų prekybininkų nekontroliuot, jie jau ir dabar dvigubus PVM pasiimtų (o gal ir pasiima?), o kontroliuojant GALIMA tą sumažinimą užtikrinti! Aišku, ilguoju laikotarpiu situacija keistųs, BET - geriau pagalvokim KOKIOS tuomet būtų tos kainos su 'pilnu' PVM.

Nėra prasmės tau būti premjeru

Nėra prasmės tau būti premjeru portretas
Ką čia pliurpiat kad prekybininkai kainų nemažins ir viską susišluos sau? NEMOKAT IŠLEISTI ĮSTATYMĄ KAD TOKIU ATVEJU BUS ATIMTA LICENZIJA PREKIAUTI! Jou understand? Werstehen, schweines?

juk

juk portretas
aisku tik 1 kad sali valdo ne policija o s.. demafija su briuseliu viska spendzia o musu /globejai/ tik pritaria tai naivu butu prasyti to kuris ir pats 1 nieko nedaro sioje biurokratineje kapitalistineje su kom. /prieskoniu/ sistemoje kur /draugu/ nebeliko o vien gerb/ ponai.....

Galerijos

Daugiau straipsnių