Premjeras kritikuoja „valstiečių“ planus leisti partinį laikraštį

Grįžti į straipsnį

Leninukas

Leninukas portretas
Karbauskis tipiškas suaugęs Lenino anūkas.Vaikystėj tikriausiai buvo tikra Leninuko kopija.Tai ir myli pažaliavę valstiečiai už tą angeliuko fizionomiją.Nesvarbu,kad protelio ir ne tiek daug.

premjeras neteisus

premjeras neteisus portretas
LRT visiškai tokia, kaip Lenkijos Polonia TV, tik mūsiškė „nacionalinė“ senosios nomenklatūros ruporas, o ne laisvos žiniasklaidos pavyzdys.

H

H portretas
Anksčiau buvo toks laikraštis " Komunistas" Valstiečių lyderis seka tomis pačiomis pėdomis.O užmojai jojo dar didesni nes toks tiražo nesvajojo net " Komunistas " Beje visa tai iš MŪSŲ mokesčių.

Agis

Agis portretas
Karbauskis rasytojas negana kad Kildisienei knyga greiciausiai kad jis parase dar ir laikrasti leis.

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com portretas
Dar į partiją neįstojo, o jau komanduoja ką partija turi daryti. Dvasinis iškrypėlis.

Ką jis supranta

Ką jis supranta portretas
mentu gimes i mentu mirs:D).Kolxoznikai gerai daro-kap kitep pasieksi žmones?Pasižiūrėkem kap daba yr:didesnės gyventoju pusės jokios žinios nepasiekia.Eina balsuoti arba kuris gražesnis arba už ta kur kunigs liepė.Na dar ka Brazausko laikus atsimena kur kažkoks tai griežtesnis tvarkos istatyms buvo...Laikrasčiu neįperka.Televizija dar pažiūri, radijo kuomet ūkyje liuobiasi gal paklauso.Jei turi.Bet kad anie toki britkūs, tep meluoja, tep dūrina, ka jau i paskutinis kaimo runkelis antai rankoms mojouja. O valstiečiu laikraštis tai dykai!?Ir jei dar su normaliais straipsniais?Geras dalykas.Nekritikoukit.Žinoma jeigu nepradės panegirikas ir šlovinimus savo kar(viu)vedžiams ištisą spausdint..

Galerijos

Daugiau straipsnių