Premjeras neskuba atsiprašyti protestuojančių mokytojų

Grįžti į straipsnį

Neatsiprašė

Neatsiprašė portretas
Bene pelėda,užlipusi žvirbliui ant kojos,atsiprašė?

Pasipūtėlis neatsiprašinės

Pasipūtėlis neatsiprašinės portretas
Jo ir atvaizdėlis kaip kiauliuko.Tokie niekieno neatsiprašinėja.

Nejuokinkit

Nejuokinkit portretas
Ar kiaulė,užlipusi ant altoriaus,sugeba atsiprašyti.Juk premjeras,buvęs milicininkas,gali ko nors atsiprašinėti.Jo mentalitetas verčia nesiskaityti su žodžiais,o tokio atsiprašymo žodžio jis net nežino egzistuojant.

Nuomonė

Nuomonė  portretas
ir už ką jis turėtų atsiprašyti, kad mokytojai neina į darbą mokiniai atsilieka kuomet jie pasivys tai ką praleido moksle o už moksleivių traukima į streiką ,tai juos teisti reikia ir taip mažai dirba. O nori tūkstančius gauti, nors beje daugelis tiek ir uždirba, pasidėję klasėse po kelias valandas

Ar

Ar  portretas
Ar jums teko girdeti kad keliu patrulis neteisingai apkaltines vairuotoja ir pripazines savo kalte jo atsiprasytu tikriausiai tokio nesutikot premjeras saves nesivaldanti tiposkas keliu patrulis

tam tėvas

tam  tėvas portretas
tu ne tėvas. Tėvai yra dori žmonės, teisingai auklėjantys savo vaikus.

Ko ggg

Ko ggg portretas
Tokie kaip šis neatsirado ,jis policininkas ir valstybės išmata,kaip ir konservatoriai

tėvas

tėvas portretas
Kodėl turėtų atsiprašinėti? Tegul mokytojai atsiprašo mokinių,jų tėvų,už nemokymą. Tinginiais vadinčiau tokius mokytojus,kurie nedirba ,o nori gauti atlyginimą už neatliekamą darbą. Mes norėdami uždirbti dirbame sunkiai ir ilgas darbo val,o savo uždirbtais pinigais priversti dalintis su mokytojais,kurie neatlieka savo tiesioginių pareigų mokyti sąžiningai.Jie tik išdėsto kursą,o mokytis vaikai turi patys,-tėvai samdo tuos pačius tinginius mokytojus ,tik iš kitų mokyklų,kad išaiškintų papildomai jų atžaloms temas,kurios turi būti išmokomos MOKYKLOJE.Tokiu būdu mokytojai dalinasi mokiniais,už pamokas ima nesuvokiamus pinigus,kitaip tariant tiesiog vagia savo mokinių pinigus iš jų tėvų.Tai ar už tai reikia atsiprašyti? Vyt lauk tokius mokytojus,kad padai dulkėtų.Nepakeičiamų nėra..Jaunos kartos mokytojai dirba visai kitais metodais, mokiniai juos gerbia,vertina ir negirdėjau,kad tie mokytojai būtų nepatenkinti atlyginimu, o tie užsisėdėję tiesiog trukdo dirbti ir rengia streikus.

as

as portretas
koncervam proga ruostis rinkimams Premjere neziopsok

...

... portretas
Cha: "S. Skvernelis suabejojo, ar konservatorių lyderio minėtas pedagogas kreipėsi tinkamu adresu. Pasak Vyriausybės vadovo, patys konservatoriai antikonstituciniais sprendimais sumažino valstybės tarnautojams atlyginimus" - KOL 'konservai' nebus susodinti, Vyriausybė neturės sąlygų ramiai dirbt.

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Gandragalviai niekada neatsiprašinėja. To daryti jiems neleidžia jų mentalitetas (kiauliškas). Jie visada sako teisybę ir niekada nemeluoja (Karbauskiui be reikalo suteiktas patologinio melagio titulas).

Jis

Jis portretas
Ner už ką.

geriau

geriau portretas
pasakykit /elitiniai vyr runkeliai/ ar kubilius atsiprase pensininku uz nugvelbtas ir negrazintas pensijas su kolege simoniu merga?....

alio......................

alio...................... portretas
mano miesto dienrašti, nepūsk čia aferiūgų konservų dūdelės

geras :) o klaipėdiečiai rinkime konservatorę Bilotaitę ? :)

geras :) o klaipėdiečiai rinkime konservatorę Bilotaitę ? :) portretas
Tas mokytojas su 400€ atlyginimu tikriausiai dirba privačioje Austėjos mokykloje? Kadangi verslininkė-edukologė nusitaikiusi į dividendus ir piktybiškai nekelia savo darbuotojams mokytojams atlyginimų naivus žmogus parašė laišką Gabrieliui ? Kadangi Gabrielius puikiai supranta, kad Austėja mokytojams atlyginimų nekels, tai kreipėsi į Skvernelį, nes buvo girdėjęs, kad anas šneka apie 1000€ vidutinį atlyginimą mokytojams ? Štai toks užburtas ratas. Dabar anūkas laukia, gal savivaldoje Vilniuje bus išrinktas konservas Kreivys. Va tada bus sutvarkytas finansavimas privatiems Landsbergių darželiams. Jau prieš mėnesį Vilniaus savivaldybės konservai siūlė iš mokesčių mokėtojų lėšų skirti ne po 100, o po 300€ už vaiką privačių darželių savininkams. Tik bėda ta, kad Mortos mokyklėlėse mokytojų atlyginimai liks tokie patys, o dividendai išaugs dar tris kartus.

Tu čia apie ką ?

Tu čia apie ką ?  portretas
jei Landsbergį , tai pritariu , nes kiek galima kiršinti žmones. Ar ponaitis vėl nesuprato kas sakoma? Įrašas liko ))) sėskit opozociniai ant nusiraminimo kėdutės , NUSIBODO , jokio darbo , tik laiškų rašymas,atsakyk į klausimus, atsiprašyk ...Komisijos nors išvadas teikia, o jūs tik kiršinte, manau toks ir yra tikslas. Apgailėtini...

Faktas

Faktas  portretas
Žmogus su kiaulės mentalitetu visada įsitikinęs esąs teisus ir neklystantis. Jei kas ir turi ko atsiprašyti, tai tik ne jis.

Galerijos

Daugiau straipsnių