Premjeras opozicijai: pasitikrinau Registrų centre – Upės gatvės neturiu

Premjerui Sauliui Skverneliui, kaip ir finansų ministrui Viliui Šapokai ketvirtadienį nepanorus atsakyti į opozicijos jiems raštu pateiktus klausimus, Vyriausybės valandoje visgi teko kai kuriuos iš jų pakomentuoti.

Konservatorė Aistė Gedvilienė, besibaigiant nuotoliniu būdu organizuotai Vyriausybės valandai, perskaitė vieną iš penkių premjerui skirtų klausimų.

„Karantinas pakeitė šimtų tūkstančių žmonių gyvenimus ir planus: daug netekusių darbų, daug su žymiai sumažėjusiomis pajamomis, daug išvaryti į prastovas, daug prarandančių verslus ir su didele nežinomybe dėl ateities. Tačiau Jūsų gatvės asfaltavimo planų, panašu, nestabdo jokios pandemijos. Nepaisant nieko, lėšų bus skiriama tiek, kiek reikės, ir asfaltuojama bus iki paskutinio centimetro. Ar nejaučiate jokio moralinio diskomforto, politinės atsakomybės ir toliau tvirtinsite, kad nieko apie tai nežinojote?“ – Seimo salėje klausimą skaitė politikė.

Būtent tai, kad klausimą A. Gedvilienė skaitė, o ne uždavė spontaniškai, premjerui užkliuvo pirmiausia.

„Ačiū, miela kolege, būtų džiugu, kad jūs gebėtumėte klausimą užduoti neskaitant. Tačiau, matyt, reikia paskaityti“, – replikavo ministras pirmininkas.

Atsakydamas į klausimą S. Skvernelis toliau išliko ironiškas. Pasak premjero, Upės gatvės jis neturi, tad ir visi klausimai, su tuo susiję, turėtų būti skirti ne jam.

„Kiek aš žinau – pasitikslinau Registrų centre – aš neturiu Upės gatvės ir dėl to daugiau komentuoti nenorėčiau. Pagal jūsų skleidžiamą nuolatinę dezinformaciją gatvė turėtų būti kokius tris kartus išasfaltuota. Neturiu aš tos gatvės, todėl prašau nemeluoti ir neklaidinti Lietuvos žmonių“, – teigė S. Skvernelis.  

Daug dėmesio sulaukusios Upės gatvės, šalia kurios gyvena premjeras, remontui šią savaitę buvo skirta dar 143 tūkst. eurų: 43 tūkst. eurų skyrė Vilniaus rajono savivaldybė, 100 tūkst. eurų – Susisiekimo ministerija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

JONAS

JONAS portretas
OPOZICIJOS LOJIMAS TIESIOG TIESIOG JUOKINA JUK JUS TEN OPOZICIJOJE TURIT NE TIK GATVES BET IR EŽERUS UPES UŽSITVĖRE ŽMONĖS NET PRIE VANDENS NIPRILEIDŽIAT

jie

jie portretas
visi bus 1 katile juk tai kolektyvine socberg mafija kartu su magnute?...

Vilnietis

Vilnietis portretas
Idomu, kaip pats prisijungei ktv. prie Registrų centro - nes daugeliui nepavyko - neveikė mob. parašas. Ar turit specialų "po blatu" vyriausybinį Upės prisijungimą?
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių