Premjeras paragino Aukščiausiąją Radą siekti sutarimo svarbiausiais klausimais

  • Teksto dydis:

Ukrainoje viešintis premjeras Algirdas Butkevičius ketvirtadienį Kijeve susitiko su Ukrainos Aukščiausiosios Rados pirmininku Volodymyru Groismanu, su kuriuo aptarė situaciją šalies parlamente, kalbėjosi, kaip būtų galima pagerinti Rados veiklą.

Kaip praneša Vyriausybė, premjeras akcentavo būtinybę išnaudoti dabartinę šalies parlamento sudėtį priimant šiuo metu šaliai būtinas sprendimus, leisiančius sėkmingai įgyvendinti susitarimus su Europos Sąjunga (ES) ir kitais tarptautiniais partneriais.

„Raginčiau Jus pasinaudoti Lietuvos parlamentinių partijų geruoju pavyzdžiu, kuomet valstybei itin svarbiais klausimais visos politinės jėgos parlamente konsoliduojasi ir, nepaisant ideologinių skirtumų, siekia užsibrėžtų tikslų užsienio politikos, gynybos, nacionalinio saugumo srityse“, – sakė Vyriausybės vadovas A.Butkevičius.

Taip pat premjeras kvietė Ukrainos politines partijas aktyviau bendradarbiauti su giminingomis partijomis ES valstybėse.


Šiame straipsnyje: Algirdas Butkevičiukaras UkrainojeAukščiausioji RadaVolodymyras Groismanas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Kęstas Br.

Kęstas Br. portretas
Tiek fantazijos nueina veltui. Ra6ykite romanus.

cha cha cha vėl kęstui Br. bėdos su dujomis

cha cha cha  vėl kęstui Br. bėdos su dujomis portretas
Tai vargšas nusenęs žmogelis – okupacijos laikų liekana. Visą laiką sąžiningai tarnavo sovietų represinėse struktūrose. Negailėdamas jėgų kovojo su Sovietų Sąjungos priešais, naikino ir trėmė visus, netikinčius šviesiu komunizmo rytojumi. Vykdė ir viršijo Komunistų partijos iškeltus penkmečio planus. Visas sovietines šventes šventė negailėdamas sveikatos. Nenuostabu, kad žmogelis prieš laiką susidėvėjo ir psichiškai, ir fiziškai. Dabar prisiduria pragyvenimui, rašydamas komentarus, liaupsinančius fašistinę Kremliaus milijardierių kliką ir keikiančius Lietuvą. Nebesupranta žmogelis apie ką straipsnyje rašoma, todėl jo komentarai ne į temą. Kadangi apmokama pagal žodžių kiekį komentare, visada gale prirašo „Daugiau apie tai - guglinant žodžius: mokslas-studijos-ekonomika“. Taip žmogelis beveik trečdaliu pasididina savo komentarą. Tą patį komentarą kartoja po daugeliu straipsnių. Nekreipkit dėmesio į šio nukvakusio žmogelio pezėjimą. Jis nevertas jūsų dėmesio.

Saba

Saba portretas
Tegul Kryma grazina ir isveda koloradines ziurkes is karo zonos.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių