Prezidentė nupirko kvepalų Rio de Žaneire apvogtoms irkluotojoms

  • Teksto dydis:

Prezidentė Dalia Grybauskaitė ketvirtadienį paskelbė nupirkusi kvepalų Rio de Žaneire apvogtoms Lietuvos irkluotojoms Mildai Valčiukaitei ir Donatai Vištartaitei, joms laimėjus bronzos medalius olimpinėse žaidynėse.

„Prisižadėjau ir įkliuvau ;) Rio de Žaneire apvogtoms Lietuvos irkluotojoms Mildai ir Donatai pažadėjau „atpirkti“ kvepalus, jeigu laimės medalį. Šiandien atėjo atpildo diena :)“, - parašė D.Grybauskaitė savo „Facebook“ paskyroje.

Ji taip pat pasidalino nuotrauka iš Prezidentūros rūmų su Lietuvos sportininkėmis, laikančiomis padovanotų kvepalų dėžutes.

Lietuvos žiniasklaida rašė, kad kvepalai ir nemaža pinigų suma Rio de Žaneiro olimpiniame kaimelyje buvo pavogta iš M.Valčiukaitės.

Vėliau ji su savo porininke D.Vištartaite laimėjo bronzos medalius porinių dviviečių rungtyje.

Iš viso Lietuvos sportininkai Rio de Žaneiro olimpiadoje iškovojo medalius keturiose varžybose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ne na jūs pavarot

Ne na jūs pavarot portretas
jums ir dovana vargana ir vaikams turėjo paaukoti..VISOS AFRIKOS NEIŠMAITINSI! Taip ir Lietuvoje viską ko trūksta prezidentė jums nesuteiks.Reikėjo nestovėt išsižiojus, kuomet Valstybės turtą grobė dar pabrėždami kad norėdami Tautai gėrio:D) Būtų Lietuva ne tokia biedna kaip dabar.Ir dėl susikto baseino vaikams nereikėtu verkt.Nusigyventi galima labai lengvaii, bet va užgyventi tai tep sunku ka ne kiekvienam pavyksta..O kur čia tep dabar prasisiekt Lietuvėlei katra nieko nebturi, aptekusi vagiais ir yra tik koridorius kaimynams vieniems pas kitus vaikščioti

Labai

Labai portretas
jau vargana dovanėlė.

Petras

Petras portretas
Dar turi nupirkti Parašenkai kojines ir triusikus
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių