Prezidentei – pensininkų sąjungos padėka už valstybingumo stiprinimą

  • Teksto dydis:

Prezidentė Dalia Grybauskaitė susitiko su Lietuvos pensininkų sąjungos „Bočiai“ atstovais, kurie šalies vadovei įteikė atminimo medalį „Už nuopelnus Lietuvai. Lietuvos valstybės atkūrimui 100“.

Šis „Bočių“ sąjungos apdovanojimas prezidentei skirtas už rūpestį ir pastangas didinant šalies saugumą bei valstybingumo puoselėjimą.

Dėkodama už apdovanojimą šalies vadovė pabrėžė, kad aktyvi sąjungos narių veikla – itin svarbi Lietuvai. Iniciatyvumas ir atsakomybės jausmas yra tai, ko reikia mūsų valstybei, pradėjusiai skaičiuoti naują šimtmetį. Pasak prezidentės, aktyvi šalies senjorų pozicija svarbiausiais klausimais yra ypač vertinga – stiprina valstybę, perduoda patirtį ir ugdo jaunimą.

Šalies vadovė padėkojo visiems Lietuvos senjorams už aktyvumą ir pilietiškumą bei palinkėjo gražaus ir ramaus Kalėdų laukimo.

Lietuvos pensininkų sąjunga „Bočiai“, įkurta 1991 m., vienija beveik 50 tūkst. narių ir savo veiklas vykdo daugiau nei 50 šalies miestų ir miestelių. Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmečio proga įsteigtą padėkos ženklą sąjunga skiria asmenims, aktyviai gynusiems ir dabar ginantiems šalies laisvę, saugantiems ir puoselėjantiems valstybingumą. Šį apdovanojimą taip pat yra gavę organizacijos vadovai ir aktyvistai, kiti visuomenės bei politikos veikėjai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nelson

Nelson portretas
Nu da est u nas paru pensionerov s 13 janvaria i nu vse v etom a ostalnie starecki te sto zivut ne v vilniuse okolo telebasni nu nepovezlo im est raznica odin 230 evro a tot s basni 2300 vot eti dovolni. Ix i pokazivajut vse inostrancam mol vo kak u nas staricki zivut. Obman polnij.

Jo

Jo portretas
Iš Socmino projektui skirtų lėšų prisigamino medalių, datbar visiems dalina.

Lukas

Lukas portretas
Geriau jau ja uztemptu! Seni pirdunai pries mirti butu palaiminti!
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių