Prezidentiniai debatai: ko vienas kito klausė kandidatai? (įdomiausi pasisakymai)

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Ar pastebėjote, kad Kauno dienoje nebegalima spausti nykštukų? Tiesiog padaryta, kad būtų taip "kaip reikia" ir taškas.

kauniete

kauniete portretas
wau, nematau tinkamo ,,;gerai butu D.GR. protinga ..islaikyta,kulturinga; as buciau uz Grybauskaite!!

Vistos walmora

Vistos walmora portretas
Kas uz Skverneli,spaudziame zalia.

Vistos walmora

Vistos walmora portretas
Kas uz Juozaiti,spaudziame zalia.

Vistos Valmora

Vistos Valmora portretas
Kas uz Nauseda,spaudziam zalia.

Vistos walmora

Vistos walmora portretas
Kas uz Simonyte,spaudziam zalia.

No name

No name portretas
Prezidentai turėtų būti jaunesni. Dabar labai blogi pasirinkimai.

liurbis

liurbis portretas
liurbiai .

TvartelioZinios

TvartelioZinios portretas
Nu gerai vienas skirtumas Simonyte palaiko homoseksualu partneryste, Skvernelis ir Nauseda nepalaiko. Kas dar ?

TvartelioZinios

TvartelioZinios portretas
A turejau mintyse skirtumus ne kieno nosis ilgesne, plaukai garbanotesni, ar sijonas ilgesnis kokie skirtumai tarp jus uzsienio politikos ir vidaus politikos?

TvartelioZinios

TvartelioZinios portretas
O tai skirtumai kokie trys tar situ triju kandidatu ju politikos?

...

... portretas
Ten buvę visi tie trys tymais apsikrės?..

Va

Va portretas
Tie trys ir buvo valdžioje,...tie trys daug padarė, kad nusmukdytų, praskolintų tautą, turtingiesiems sumažintų mokesčius, atėminėtų vaikus, išpjautų miškus ir musulmonus vežtų į Lietuvą, o maisto kainos Lietuvoj kaip Danijoje?...čia normalu su ubagų atlyginimais ir pensijomis ? Nusivylėm jais galutinai, jokie sisteminių debatai nedomina. Rinksime savo prezidentą !

Niekas

Niekas portretas
Niekas jusu neklaus koki nores toki ir isrinks ne tas laimi kuris balsuoja otas kuris balsus skaiciuoja svarbiausia kad zmones balsuoti ateitu oten bus padaryta kaip reikia taip kad nesinervuokit ir nebvarkit

kodėl

kodėl portretas
tik šitie 3 klaniniai? Kur kiti? Kas nustatė tokias tvarkas/

rinkejas

rinkejas portretas
Jauciasi vidinis pyktis ir Simonytes ir Nausedos - negrazu.

Keista

Keista portretas
Man atrodo,kad Nausėdą ir Šimonytę konservatoriai kiša į Prezidentus,tik dėl tautos kiršinimo.Nesuvokiama,kaip tokie žmonės gali būti Prezidentu?Čia,kaip su tą Šiaulių žydų geto įkūrėjo ir jų turto atėmėjo-Noreikos lenta.Kažkokie besmegeniai pakabino ir niekam tai nerūpėjo,o kaip pagaliau tą lentą sunaikino,štai tuomet ir prasidėjo šauksmas,girdi vandalas.bet tie,kurie ją pakabino didesni vandalai,bet niekas,net miesto šeimininkai to nematė.Tai jeigu koks tipelis būtų pakabinęs Hitlerio ar Stalino atminimo lentą,tai ką,ji ir būtų kabojus?

lietuvis

lietuvis portretas
Protingiausias ir didžiausią patirtį politikoje turintis,yra Andriukaitis.Jis būtų puikus Prezidentas,bet konservatoriai ir nelabai ką išmanantys asmenys,tokių bijo.jie nori turėti savą marijonetę.Antra vertus,jeigu būtų išrinktas Andriukaitis,jam būtų labai sunku dirbti,nes "patriotai"kištų pagalius į ratus.Būtų,kaip buvo Brazauskui,kuris buvo puikus Prezidentas,jis Lietuvą nuvedė į Nato,į Europos sąjungą,bet konservatoriai jo darbus blokavo,kenkė kiek galėjo.Taigi,lieka Skvernelis.Jis nors ir jaunas politikas,bet labai gerai tvarkosi,yra drąsus,sakantis tą,ką mato,nevynioja žodžių į vatą.Jo vadovaujama vyriausybė grąžino Kubiliaus su Šimonyte atimtas pensijas,nors ir nevisas,jau tris kartus padidino tas pensijas,padidino pašalpas,išmokas už vaikus,padidino atlyginimus,pertvarkė į gerąją pusę mokesčius,ko iš konservatorių nebūtume sulaukę.Už Skvernelį ir balsuosiu.

zelemuncikas

zelemuncikas portretas
Užnemuniete.Šiose pareigose turėtų dirbti žmogus,kuris gerbia Lietuvos įstatymus,o jis net baudžia juos pamindamas.Aukštesnėm nei Ramūno kolchozo kerdžius šis milicnykas netinkamas.

Užnemunietė

Užnemunietė portretas
100 proc. įsitikinusi, kad geresnio Premjero, kaip Saulius Skvernelis dar nebuvo, todėl reikia leisti žmogui dirbti tai, ką jis sugeba, nes jei jo neliks šiame poste daug prarasime. Kad Kauno diena globoja Saulių Skvernelį vieša paslaptis, todėl pagrįstų komentarų nelieka.

Mokytoja

Mokytoja portretas
Mūsų partneriai mokykloje manom,kad stipriausias yra Skverelis mes už jį

zelemuncikas

zelemuncikas portretas
Eglei.Matau ir tu,kaip aš, neapkenti milicnykų.Šio nesgaunamo vagies vadovaujamos kontoros už pinigus leidžia niokoti Lietuvos gamtą.Jeigu apie tai žinau net aš,tai kodėl to neturėtų žinoti Nausėda.?

Kauniete

Kauniete portretas
Mastantys balsuos tik už Šimonyte!

Egle

Egle portretas
Esme ne koks namas o kur pastatytas .tai valstybes mastu saugoma teritorija pavilniu regioninis parkas.istatymai visiems turi buti vienodi

Klausimas gerb. Nausėdai

Klausimas gerb. Nausėdai portretas
Kodėl Anglijoje nereikia mokėti net už pavedimą į kitą banką, o Lietuvoje reikia mokėti net už pavedimą to paties banko viduje?

nuomonė

nuomonė portretas
Mano nuomone,Nausėda ir Skvernelis atstovauja turtingiausiųjų interesus ( Skvernelio- Karbauskio mokesčių reforma: padidinti mokesčiai besiverčiantiems individualia veikla,kurie susikuria sau darbo vietą ir rizikuoja visu savo turtu, tuo pačiu sumažinti mokesčiai gaunantiems virš 8800 eurų per mėn. pajamų-virš tų pajamų Skvernelis panaikino sodros mokestį.) Manau,Šimonytė labiau atstovaus viduriniosios klasės ( kurią ,mano numone, socialiai naikina Skvernelio-Karbauskio mokesčių reforma) interesus.

zelemuncikas

zelemuncikas portretas
Už Nuosėdą ir prieš Skvernių.Atsakau Eglei.Gitanas dirbdamas Švedijos banke,gaudavo ir švedišką atlyginimą,todėl gali pasistatyti ir ne tokius rūmus.Skvernius prisipažino,kad visus 25 metus nesilaikė Lietuvos įstatymų,o sugavo tik vieną kartą.Išeina,kad jis dar nesugautas vagis.

Jonas

Jonas portretas
Pagaliau normalus debatai, o ne Jakilaicio, Miliutes ar Taapino farsas. Šiaip į vienus vartus Skvernelis suvarė abu senelio kandidatus. Kaune konservams šansai nuliniai.

Bürams

Bürams portretas
Nesnervuokit. Šeiminykas iš už balos jau paskyrė čigoną general gubernatorium okupuotai lt teritorijai. Aišku kad duos čebuviams pažaisti rinkimus. Sekmės.

to"Anl"

to"Anl" portretas
Ir prieš ką jau jums teks raudonuoti?Žiūrėkit,kad Lietuvoje būtų galima gyventi,o negalvokit apie pasirodymus užsienyje .

AnI

AnI portretas
Uz Simonyte.Tik ji Prezidente .Neteks raudonuoti del jos kompetencijos.

D.

D.  portretas
Jaučiasi, kad Kauno diena palaiko Skvernelį. Žiūrėti įkeltą nuotrauką, tarkim, jų nekalbant apie atsakymų selekciją. Šlykštus laikraštis.

susirupines

susirupines portretas
Skverneslis,koks jis prezidentas,nei politines nei ekonomikos nuovokos,o ka kalbet apie komunikacija ir uzsienio kalbu naudojima,visiskas nulis.Norit raudonuot is gedo,rinkit.Turesit du prezidentus,Karbauskis bus neoficialus.

emigrant

emigrant portretas
IDIOTIZMAS- pagrindinė vidinė grėsmė Lietuvos nacionaliniam saugumui. Jos mastą pamatysime po prezidento rinkimų.

Egle

Egle portretas
Ponulis nausedulis kur nama pasistate ? ?? Tai va viskas prasideda nuo " smulkmenu" sstatau kur noriu ir darysiu ka noresiu .jau pasitikejima prarado

noras

noras portretas
Pati pradzia parodo kad BANKINIKAS JAU ZAIDZIA SUKTYBEMIS TURI IR IESKO PALAIKYMO IR UZTARIMO PER RINKIMUS SU NEAISKIOS REPUTACIJOS zmonemis,pati pradzia bet jau prasideda nesaziningi zaidimai bet ko noreti juk tai didziulis noras pralysti i prezidentus.o paskui tarnauti tam kas daugiausia prisides prie to kad tapo prezidentu,

Zomo

Zomo portretas
tu vargšeli. apsičiupinėk save, ir ar nekelia tau problemų, kad galvelė besmegenė

Anonimas

Anonimas portretas
Sprendziant is nosies, pas Nauseda mazas pimp.aliukas, o pas Skverneli - diidelis... :)

Zoro

Zoro portretas
Sprendziant is nosies, pas Nauseda mazas pimpaliukas, o pas Skverneli - diidelis... :)

Exkomisaras

Exkomisaras portretas
Sjwernelis- grazus, protyngas, isilavines, - tai kas imponuoja du trecdalius lietuvos nasielienijos.

Artūras

Artūras portretas
Cirkas runkeliams...

benderas

benderas portretas
šaunuolis skvernelis, ištaškė abu

Galerijos

Daugiau straipsnių