Prezidento patarėjas: LLRA sprendimus dažnai lemia asmeniškumai

Prezidento Gitano Nausėdos patarėjas, Aplinkos ir infrastruktūros grupės vadovas Jaroslavas Neverovičius sako, kad partijos, kurios pats 2012 m. buvo deleguotas į energetikos ministrus – Lietuvos lenkų rinkimų akcijos-Krikščioniškų šeimų sąjungos (LLRA-KŠS) sprendimai dažnai būna nulemti partijos lyderio Valdemaro Tomaševskio asmeniškumų.

„Galiu tik apie savo patirtį kalbėti, ir ta patirtis yra tokia, kad asmeniškumai šioje vietoje pakankamai reikšmingai lemia visus procesus. Gaila, kad taip yra, nes partijai pagrindinis dalykas yra vertybės, padaryti ir nuveikti gerus darbus valstybei, piliečiams ir konkrečioms visuomenės grupėms, ir tai turėtų būti prioritetas. Deja, galiu konstatuoti, kad labai dažnai tie asmeniškumai ir kažkokia asmeninė motyvacija nugali, ir dėl to galima tik apgailestauti“, – antradienį „Žinių radijui“ sakė J. Neverovičius.

Paklaustas, ar asmeniškumais vadovaujasi LLRA-KŠS lyderis V. Tomaševskis, dabartinis šalies vadovo patarėjas tai patvirtino.

„Sunku, matyt, būtų rasti kitų svarbių balsų šioje politinėje jėgoje“, – pridūrė J. Neverovičius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Štai jums ir įrodymas,

Štai jums ir įrodymas, portretas
jog ne veltui partijos tėvas ir dvasinis vadovas, kai jis dirbo ministru, buvo prie jo savo prievaizdę pristatęs! :) KUO GERIAUSIOS SĖKMĖS, DIRBANT VALSTYBĖS, KURIOJE GIMSTAME, NAUDAI!

Joks ne šaunuolis

Joks ne šaunuolis portretas
Tokį žmogų, kuris teršia savo lizdą nėra joks šaunuolis, o išverstaskūris prisitaikėlis, kuris darys viską, kad tik išsaugoti savo skūrą. Va Narkevičius tai tikras šaunuolis, pristabdė masio suregztus planus išparceliuoti visuomeninį turtą saviems sėbrams.

Rici

Rici portretas
Vienas , is tikrai vertu pagarbos zmoniu .Sekmes darbuose.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių