Prieš karines pratybas „Zapad“ – tiltas agresoriaus link

Grįžti į straipsnį

Klaipėdoje

Klaipėdoje  portretas
Taip pat bus statomas didelis tiltas, niekas nezino , kaip vyks judėjimas jo dėka.

Anonimas

Anonimas portretas
maciau kaip lietuviai puole rusijoje sovietske strategini objekta -alkocholio parduotuve

Hm

Hm portretas
Kai vyko vienos didžiausių NATO pratybų patikėkit rusai iš džiaugsmo šokinėjo kad palei Rusijos sieną sutelkti NATO daliniai.Ir dar debilams neaišku kad karo atveju iš Lietuvėlės neliktų akmens ant akmens.O jeigu kaip reikiant susikibtų NATO ir Rusija tai tikrai nei laimėtojų nei pralaimėtojų nebūtų.Taip kad baikit svaigti karo temomis ir ruošiatės į darbą,ryt pirmadienis.

Vero

Vero portretas
Man įdomu, kas to tilto statybas organizavo ir kas buvo jo statytojas.\tai yra siaubingas neatleistinas dalykas. Ar nebus tik Malina šio nscenarijaus ir rašytojas ir vykdytojas iš pykčio, kad jo "imperijai" trukdoma" plėstis taip kaip jis nori. Tik jis žiauriai klysta, išdavikai net Rusijoje niekinami ir baudžiami, ir dar kaip.

Lietuviu Nacija

Lietuviu Nacija portretas
Nebus karo, bus tokia gera partijoms taika kaip dabar, seime kenks ir griaus pasitikejima Laisve kol akmens ant akmens nebeliks...

Stas

Stas portretas
Jeigu prasidetu puolimas ant Lietuvos numesti viena maza atomine bomba ant Minsko,juk tai siais laikais su Nato pagalba yra ymanoma.Sitie prisiktkelnei turies susitaikyti,kad Lietuva buvo ir bus laisva valstybe.Jie turi su tuo susitaikyti,kad jie yra irgi niekas ,kad laikini sliauzikai toje zemeje,pries jega reikia atsakyti jega ir niekam neidomi itakos padetis.

Realybė

Realybė portretas
Humoristas yra JAV pakalikas tas Bakas. Jis pergyvena dėl Balatarusijos savarankiškumo. Lietuva niekada nebuvo savarankiška ir laisva valstrybė. Tai rusams tarnavo, dabar uoliai tarnauja JAV interesams. Gėdinga vasalų likimas. Tad Bakui mažiau reikia purkšti pigią prapogandą. Nieks netiki nomenklatūros veikėjo paistalais.Mažiau provokuokit Rusiją, mažiau lokit, tada nevyks jokie mokymai Baltijos jūroje. Rusija atgraso Nato ir JAV agresorius nuo kvailų minčių.

tai

tai portretas
Šizikas rašo - idiotai su granatsvaidžiais komentuoja. Šizikas bent dolerių už rašliavą gauna...

cg

cg portretas
nereikia panikuoti.....esant kritinei situacijai - galima tiltą užminuoti iš Lietuvos pusės......galima netoliese dislokuoti kuopą, ginkluotą granatsvaidžiais - pirmaisiais šūviais tiltas užsikiš pamušta technika....

evgenijus morgunovas

evgenijus morgunovas portretas
Два брата акробата,какие отвратительные рожы!

tai

tai portretas
Propagandinio šizofreniko rašliava idiotams.

Krivis

Krivis portretas
Triesdami neapsisaugosim, tuo labiau tiketis pagalbos ar kad kiti mus apgins paprasciausei kvaila. Gal reiktu zmonems isaiskinti ka daryti isgirdus pavojaus sirenas, o galintiems ginkla laikyti pasiruosti buti pakviestiems ginti Tevyne? O dabar tryda sita jau atsibodo. Rusų laikais aiski buvo situacija, dabar gi tikrai, nei kur begti sleptis neikur susirinkimo punktai. Ar tikrai esam pasmerkti zuti karo atveju, kas gali atsakyti?

pilietis

pilietis portretas
kaltų , kaip visada, nebus. NORS labai, LABAI reiktų , kad visi , net ir jau nebedirbantys ir išėję kitur, gautų pagal pasekmes ir ...savo ilgus, lenktus į save pirštus... Ar tai botelių Neringoje leidimus išdavę valdininkai, ar šie susisiekimo ministerijos klerkai.Labai gerai būtų, jei jie dar dirba, kad papildytų bedarbių gretas [ aišku, atlikus bausmę ar sumokėjus nemažas baudeles ].

eugenijus

eugenijus portretas
geda net skaityti kai 15 min ar lt rytas pliurpia tai seniai aiski bailiu kompanija kaunas turi islikti orus

...

... portretas
Tiltas paruoštas mūsų šauniųjų 'savanorių' puolimui; o jūs čia: SUNAIKINT!

Sunaikinti

Sunaikinti portretas
Sunaikinti reik tilta

kodėl?

kodėl? portretas
Tiltas greičiausiai reikalingas vietinio kunigaikštuko interesams tenkinti. Kodėl kunigaikštuko nežaboja Lietuvos valdžia? Juk tai ne tik finansai, bet ir valstybės saugumo reikalai.

Pataisa

Pataisa portretas
Kiek girdėjau Tibilisio niekas nepuolė. Buvo įvykdyta sanitarinė humpagalbos operacija, kai vienas persivalgė kaklaraiščių, todėl jam pastatė klizmą.

:)

:) portretas
Kas valdo LT?

...

... portretas
Va va - tai MES puolimui ruošiamės, o tas 'Zapad' - TIK baltarusių norai kažkaip apsigint.

Galerijos

Daugiau straipsnių