Prokurorai turės iš naujo vertinti R. Vanagaitės pasisakymus apie partizanų vadą

Grįžti į straipsnį

kodel

kodel portretas
ji gali juodint Lietuvos partizanus,kas ji tokia,ji turetu knygutes rasyt zenkliai mazesneje patalpoje.

gimęs 1935 metais

gimęs 1935 metais portretas
Strybai buvo kabai žiaurūs, Pokaryje, apie 1945-1946 metus mačiau nužudytus partizanus Rozalime (Pakruojo raj). Jie buvo pagulgyti prie skrebynės, prieš bažnyčios aikštę. Jie buvo nukankinti: išbadytos akys, nupjaustytos ausys. Strybai ieškodavo miškinių degtukų dėžutės, vogė lašinių paltis nuo aukšto. Namas kuriame, mes gyvenome buvo prie ambulatorijos, kurioje įsikūrė NKVD, nes ten buvo geri rūsiai. Iš ten sklisdavo širdį veriamas, kankinamos partizanės balsas. Aš tada buvau pradinukas, bet šį siaubą prisimenu iki pat šių sienų. Ir man labai liūdna, kad, niekada nematę tų baisumų, paveikti propagandos, bjauriai rašinėja prieš tuos, kurie už Lietuvos laisvę atidavė savo gyvybes.

Liudvika

Liudvika portretas
Nesuprantu, kaip apsiverčia Vanagaitei liežuvis niekinti lietuvių tautą, užmiršus, kiek Lietuvos žmonės prisikentėjo gulaguose, kalėjimuose. Ir taip dergti savo lizdą?.. Reikėtų jai užverti visas leidyklų duris, apie jokias stipendijas ar premijas tautos išdavikei negali būti ir kalbos. Tokioms šmeižikėms reikėtų atimti pilietybę ir išvyti iš Lietuvos. Tegu nešdinasi su tuo sugyventiniu Zurofmanu ir mūsų Tėvynės.

Virmantas

Virmantas portretas
Prašneko strybo vaikis - sūrvagis.

...

... portretas
Susigalvojo kažkada dievžudžių tauta kad Lietuva yra JIEMS pažadėta žemė, tai dabar ir ieško kas jiems imtų tarnaut, kad lietuvius iš čia pašalintų... liūdna kad suranda kas jiems parsiduoda.

Kaimo vaikas

Kaimo vaikas portretas
teisingai sako, o bokis esi čmo..

Bokis

Bokis portretas
Stribu palikuonys prabilo. Lokit, lokit, niekas jusu negirdi. Slove Didvyriams, kovojusiems su bolseviko-masoninemis kremliaus gaujomis!

LABAI

LABAI portretas
bijau,kad sodint gali tekt ne R.Vanagaite.Tuomet nuo lietuviu vykdyto masinio zydu HOLOKAUSTO bus nuplesta gyvo ruko sirma.Ka tada reikes daryt,ar kas nors SUSIMASTOT??? ar TAUTINIS VANAGAS,ERELIS,VILKAS yra svarus pries zydu tauta,ar nesiras faktu, kurie iszudytu zydu gentainiams atris rankas del nusikaltimu ne tik zmoniskumui,dorovei,bet ir turtui kuris anuometej Lietuvoj sudare labai daug nuo bendro vardiklio skaiciaus.Ka tada kalbes teismas???? Juoksi,kad tiesa triumfavo ir Europa tapo atviresne ir demokratiskesne.Prokuroras gabus ir gal suprato.O laikas ir procesas vel pajudes.Tik si karta panasu,pries gyvais islikusius ir taip lietiuviu nemegiamus zydus.Sekmes,bet nereikejo pamirst kad vanagas nera kilnus,VEIKIAU PLESRUS PAUKSTIS,o vistvanagis gali but ir naujos bedos pradzia...O Rutai nenusimint ir gint savo bei HOLOKAUSTO tiesa,tik atsargiau ir tik patvirtinama faktais.O ju yra labai,labai daug ir dar net gyvuju tarpe....? Istorija sugriove imperijas,o kaip su dvarais bus?

KAIMO VAIKAS

KAIMO VAIKAS portretas
Nesijaudink Rūta,nebijos žmonės pasakyti tiesą apie miško vanagų nužudytis tėvus ,motinas,seseris ir brolius.Buvo žudomi mažamečiai vaikai,ištisos šeimos.Bet negirdėjome,kad būtų nuversti nuo bėgių rusų traukiniai,iš kareivių atimti ginklai,Vyko tik savavališki plėšimai ir atimama paskutinė duona,lašiniai ir reikalaujama samagono.Taip tie vyrai tapo didvyriais patys save pasiskelbę.Lygiai taip pat, kaip dabar kai kurie laiko save prezidentais ,nors jų tauta nerinko ir būtų nerinkusi.BUVO IR TIKRŲ PARTIZANŲ,BET JŲ BUVO NEDAUG,JIE NIEKADA IR NESUSIREIKŠMINO.tIE KURIE SAVE VISUR IŠSTATO,TAI YRA NETIKRI PRANAŠAI.

Survagiai

Survagiai portretas
buvo tie jusu partizanai..

Va taip

Va taip portretas
Žydo paklodę lauk iš Lietuvos

jo

jo portretas
Į kalėjimą šitą šmeižike.

cianidas

cianidas portretas
ir as sakyciau,uz teisybe,reiketu pasodynt kokia 25metams.

Galerijos

Daugiau straipsnių