R. Juknevičienė ragina nebendrauti su nesiskiepijusiais nuo COVID-19: jie yra grėsmė

Grįžti į straipsnį

Kęstas

Kęstas portretas
"Visiškai paskiepyti žmonės sudaro mažiau, nei 1% Covid-19 pacientų. „Aišku, iš to, ką matome natūralaus skiepytų ir neskiepytų amerikiečių eksperimento metu, kad tie, kurie yra ligoninėse su Covid, yra beveik visi neskiepyti “, - sakė Jonathan Perlin, HCA vyriausiasis medicinos pareigūnas. Jis pažymėjo, kad duomenys apima pacientų pateiktą informaciją" Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

bone

bone portretas
Gaila lojanciu partiniu imbeciliu, jos nesupranta ka sako ir raso

Vienas

Vienas portretas
Skiepytis reikia. Raginima nebendrauti- nerandu logigos. Skiepyti taip pat serga covid. Lietuvoje kazkaip ispustas burbulas del tu skiepu. Jeigu nuo samagono neismire Lietuva, nenumirs ir nuo skiepų.

kaimietis...

kaimietis... portretas
Tu esi,, grėsmė visų mūsų sveikatai, krašto ekonomikai, verslui, žmonių gyvybėms“,kilka tomate...

Adva"kotas \\\\\\.../////

Adva"kotas  \\\\\\...///// portretas
Bendrai kas tą š.....lies.Iš koncervų tai visko gali tikėtis.---Ateis laikas,nusileis jų saulelė,kai patrijachas AtA aguls,ir jie bus teisaimi liaudies teismo pagal įstatymą.---Mažai nepasirodys,nes per 30 engimo,tyčiojimosi metų prisivirė košės kalnus ir turės ją iškabinti.---Taip kad..............BUS.

Taškas.

Taškas. portretas
Šitoji Juknevičienė jau išgarsėjusiu savo raginimu priešina, skaldo visuomenę ir kursto joje neapykantą.

konservatlyberastai -primena pasiutusius sunis ir kales

konservatlyberastai -primena pasiutusius  sunis ir kales portretas
paskiepyti --kandziot ir uzkrest negali , todel loja ant visu ir spjaudosi....

Anonimas

Anonimas portretas
PILIETI kokia R.Juknevičiene demokrate mes jau matome tikrai demokratiškai skirstyti žmones i ivairias galimybiu grupes tai taip .PO to gali sekti pasiulimas sukišti kitaip galvojančius i koncentracijos stovyklas ar ne.TUO labiau kad tuo pirmi pradejo britai tie iš demokratijos bastijono,kas turi tuo klausimu spraga pasiguglinkite D.BRITANIJOS-BURU karas.BET nereika toli eiti LIETUVOS istorijoje irgi šiu istaigu būta VARNIU KONCENTRACIJOS STOVYKLA įkurta 1927. veikė iki 1931m. poto DIMITRAVO ,tiesa pavadino ne koncentracijos o priverčiamo darbo bet tai esmes nekeitė.NU kai kas pasakys kad tai buvo kai LIETUVA valde autoritarinis A.SMETONOS režimas,bet konservatoriams tai juk LIETUVOS valdymo etalonas o R.JUKNEVIČINIENE tai ju adeptas nes pats V.LANZBERGIS ja ištraukė iš provincijos tai yra PASVALIO i VILNIU.

Kaunietis

Kaunietis portretas
Zighai čia straipsnis apie nacistine Vokietija

o'Žys \\\\\.../////

o'Žys  \\\\\...///// portretas
Nuo Žilvino Ručio komentaro ta asaba nemirs,o nuo jos raginimo skiepytis nedadirbtais vaistais žmonės suserga,miršta.---Tai kurį teisti ?????.---Tai ką nedapi---tas "redaktoriau" ???.__Kauno Dienos Redakcija tokia xuinia neužsiiminėja,tai daro nedakrušti koncervai.Jų KBB"istinė taktika gązdinti,kenkti,skūsti,kiršinti...............,ir t.t.

Anonimas

Anonimas portretas
O kodėl nesiskiepija,kodėl praėjo masinė psichozė kuo greičiau pasiskiepyti ,aplenkiant kitus?Gal jau matomi rezultatai,už kuriuos niekas neatsako?O pinigai,skirti pandemijai,į kieno kišenes nusėdo?Apgaudinėti žmones,maitinti pažadais,ir toliau juos skurdinti jau įprasta Nepriklausomoj Lietuvoj,tačiau sutrikdyti jų sveikatą-tai NUSIKALTIMAS.

Skamba

Skamba portretas
Skamba kaip neapykantos kurstymas...už tai baudžiama. Ar ne?

Anonimas

Anonimas portretas
SKIEPYTIS REIKIA, būtina ir privaloma... Marš visi liurbiai į palapines skiepintis.

>>>Kaunietė \\\\\..../////

>>>Kaunietė  \\\\\....///// portretas
Pritariu,jai pavojus ,nes ji ,kaip gestapas,NKVD siunčia žmones į mirtį,kad "biznieriai" už vakcinas susišluotų miliajardus.---Žmonės jau pajuto vakcinos poveikį ir nustojo skiepytis,tad ir randa tokių paperkamų ruporų.---Aš skiepjus,nes negalėjau išvykti į Angliją.---Ar čia ne prievarta ???.

pritariu

pritariu portretas
Bet kuris save gerbiantis jukšnevičinis adeptas, patekęs į automobilio avariją privalo atsisakyti bet kokios antivakserių religijos adepto pagalbos. Net jei sudaužytas automobilis imtų rūkti ar degti. Kadangi, kiek pastebėjau, nesiskiepija kaip tik bent kiek mąstyti gebantys žmonės, kurie paprastai yra pilietiški, ir kurie kaip tik sustoja pagelbėti žmogui nelaimėje, tai jukšnevičiniai adeptai gali iškart dainuoti Aleliuja! :)

>>>Redakcija \\\\\.../////

>>>Redakcija  \\\\\...///// portretas
Rašo toks "redaktorius",kaip mano b---bo kulsvaidis.---"Redaktoriau" sušiktas tai koncervei gakima kiršinti žmones,versti skiepytis pilnai neištirtais vaistais (siūsti į mirtį) ir ją šlovinti.Ją teisti reikia už sunkų nusikaltimą prieš Lietuvos liaudį neda---istas "svieto lygintojau",koncervų subinlaižį.---Skanaus.

Kaunietė

Kaunietė portretas
???? Iš kur tokių debilių atsiranda??? Gal ji visai nuo karščio nupušo??? Jau po tokių pasisakymų jai viešai rodytis jau nepatarčiau!!!

Redakcija

Redakcija portretas
Žilvinui Ručiui busi teisiamas už įžeidima.

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
juknevičiene tu esi kvailė . Didžioji dalis žmonių turi imunitetą

yja

yja portretas
o kaip su olimpiečiais? Juk į olimpiadą išvyko tik pilnai paskiepyti ir sėdi savo uždaroje aplinkoje. bet skaitom, kad susirgimų covid ten tik daugėja. Vadinasi jie net patys sau yra pavojingi, tie suskiepytieji, jau nekalbant apie visuomenę. Ką apie tai mano visuomenė, ir pasiskiepijusieji ir dar mąstantys apie skiepo būtinumą

ir DAR

ir DAR portretas
be to , ji labai erzina , priverčia desperacijai visas vatas, kremliaus trolius, kitus mūsų šalies nedraugus, parsidavėlius. ...

pilietis

pilietis portretas
Tikrai šią moterį rinkčiau į šalies Prezidentus. Ji protinga, griežta, nepakanti okupantams, palaiko demokratines idėjas , laisvę, tuo rūpinasi ir kitose šalyse [ palaikydama iš EP tribūnos ]...Šauni moteris.

Be problemų

Be problemų portretas
Tu pati grėsmė, nes pasiskiepiję labai sėkmingai platina covidą ir užkrėtinėja kitus.

Žiuzia

Žiuzia portretas
Dar viena išlindo. Reikia atsakingiems žmonėms geriau dirbti, organizuoti darbą, o ne kiršinti žmones. Skiria po 5 eurus šeimos gydytojams už suorganizuotą skiepytis asmenį, lyg jis tą darbą dirbtų. Jis ne piršto nepajudina, padaro slaugytojos, jei turi laiko, o gydytojas pasiima pinigus.

Kęstutis

Kęstutis  portretas
Ar blogiau negalėjo ji sugalvoti? LR seime ir EP patys pirmi pasiskiepino, tai ko tai ožkai Jukneviečienei nedurniuoti, jei jie visur pirmi, gauna geras algas, o kursto ištisai nesantaiką tarp žmonių ir šalių ne tik Lietuvoje, bet ir su kaimyninėmis šalimis, pasaulyje ir žmonių visuomenėje. Tokios valdžios Lietuvos piliečiams Lietuvoje nereikia!

skiepytas = neskiepytui

skiepytas = neskiepytui portretas
Tai jei jau pasiskiepinusi, tai tau grėsmės nėra. O kas nesiskiepijo tai jau čia jų atsakomybė laikytis rekomendacijų ir atstumų. Kažkaip labai jau perspaudžia čia politikai su tais skiepais, matyt šikna dega.

Pritariu.

Pritariu. portretas
Mūsų grupė jau senai nebendraujame su nesiskiepijusia drauge .Tik telefonu.Net dukra pasiskiepijusi niekaip nepriverčia mamos pasiskiepyti.Tai kvailas užsispyrimas.Vyras pasiskiepijo,o ji ne.

Richard

Richard portretas
Šlikštyne Tu,nusišnekėjimo VIRŠŪNĖ!!!

Teisybe

Teisybe portretas
Zoles parukius sneka nesamones…

Ot šunauja...

Ot šunauja... portretas
Darykite išvadą .......kokia konservatorių ideologija....tauta padalinta į gerus ir blogus ....

ir su

ir su portretas
žydrais nebendrauk ............. dar didesnė grėsmė , kaip gydytoja žinai kokių užkratų galima sulaukt su jais artimai pabendravus

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Tam kaunietis kaip buvau koloborantas taip ir likai.

Anonimas

Anonimas portretas
>jo,iš tiesų,kažkokia neaiški tyla,gal net grėsminga tyla...Kiršinti pandemijos nualintus žmones JI sugeba,o labai svarbiais dalykais nesidomi.ČIA GRĖSMĖ,nes žinutės iš Astravo bauginančios.

zigmas

zigmas portretas
Taip skiepytis būtina tai apsauga nuo nelaimės .Tik va mūsų prezidentas kažko tyli ir tik grasina sveikatos apsaugos ministrui., Pasižvalgykime po rinkimines apygardas kaip rinkėjai balsavo už Šimonytę ir Nausėdą tai pamatysime kiek rinkėjų kuo pasitiki. Žemaitija, žemaičiai balsavo už Nausėdą ,o skiepijasi kur kas mažiau nei rinkėjai balsavę už Šimonytę, ar tai ne pasitikėjimas prezidentu ir jo pažadais sukursime gerovės valstybę.? Ar sergantys gali kurti gerovę gulėdami lovoje ir kentėdami skausmus ir žiūrėti mirčiai į akis .Ar tik reitingai kuria gerovės valstybę?

kaunietis

kaunietis portretas
Tai viena garsiausių Lietuvos moterų. Ji vienoje eilėje su p. Grybauskaite, kurios labai atstovauja, garsina [ iš gerosios pusės ] Lietuvą. Todėl jos pasakymas šiame kontekste [ dėl skiepų ] labai reikšmingas ir svarbus lygiai taip pat , kaip kalbėjo G. Landsbergis, V. Landsbergis, Šimašiūtė, Adamkus...

Vatos vyniotiniai

Vatos vyniotiniai portretas
O kaip ponios Juknevičienės nevynioti į vatą žodžiai,Rusija jau bunda,Baltarusijoje nauji rinkimai čia pat,Lukašenka laikinas diktatorius.Ar jau viskas įvyko ?Pražiopsojom?

jo

jo portretas
o kaip su BATKOS ELEKTRINE niekas neberašo, matyt saugi. RASA IRGI TYLI

Joo

Joo portretas
Kiek fašizmo kvapu paduoda

Anonimas

Anonimas portretas
O kada ji ką nors gero yra padariusi lietuviams?Būdama Krašto apsaugos ministre parsidavė žydams;leido paslapčia 100-ui žydų atskristi į Lietuvą,pasiimti prieškarinio turto,kuris per karą nelabai išlikęs buvo,Taigi gavę piniginę kompensaciją ;žydai kuria savo organizaciją, lietuviai apkaltinami ir vadinami žydšaudžiaisJi tautos išdavikė,ir kaip drįsta dar 'raginti'Ji pati grėsmė.

Anonimas

Anonimas portretas
desperatiški komentarai iš antivakserių, o ir ne tik , bet ir įvairių naudingų idiotų, kurie nesvarbu kokiame kontekste, svarbiausia prieš Lietuvą, reiškia , kad politika dėl skiepinimosi yra teisinga. Šiaip jie nespurdėtų, gyventų ramiai, ...toliau užkrėtinėdami kitus, nuodytų gyvenimą šalyje žmonėms , įvedus karantiną [ pagrinde dėl jų žioplumo ]. Žymių žmonių pasisakymai šiomis temomis , labai nervina visus "žinovus-profesorius-neklystančiuosius", kuriems mokslininkai , o ir aplamai apsišvietęs pasaulis yra "0", kai jie "visažiniai dievai"....Atsibuskit., balbiesai...

Supratau,

Supratau, portretas
daugiau su konservatoriais, ypač - Rasa Juknevičienene, ne tik nebendrausiu, bet rinkimuose ir už juos jau niekad, niekada, jokiais būdais nebalsuosiu...

Anonimas

Anonimas portretas
Norisi tikėti, kad ateis laikas kai tokie veikėjai turės galimybę bendrauti su baltomis meškomis....

lape

lape portretas
ikvepta agresijos ir durnumo boba

Anonimas

Anonimas portretas
pati didziausia gresme esi TU rusiska iskrypele

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Tikra raudonarmietė

briuselio išugdytai, išpuoselėtai

briuselio išugdytai, išpuoselėtai portretas
Išsiryškinote, rasa, pražydote, išsiskleidėte visu slėptu grožiu.

Kodel jus ja rinkote

Kodel jus ja rinkote portretas
Alga ji gauna is visu, nevakcinuotu, vakcinuotu sumoketu mokesciu. Gal nevakcinuotiems galetu pagrazinima padaryti nuo savo algos? Nekąsk i ranka, kuri tave maitina

Drąsiai sakau šitai ragintojai

Drąsiai sakau šitai ragintojai portretas
Būkit, žmogžudžiai, prakeikti!

Drąsiai sakau šitai ragintojai

Drąsiai sakau šitai ragintojai portretas
Tai jau yra viršūnė!!! Būkit, žmogžudžiai, prakeikti!

Loni

Loni portretas
Esame 100% užtikrinti, kad ji ir kt. valdžiasnukiai nėra pasiskiepiję, nes bijo anksčiau laiko kojas užversti. Jie nekenčiamieji Lietuvos žmonių.

taigi

taigi portretas
Nebendrausiu su buvusiais (buvusių nebūna) komunistais, komsomolo lyderiais ir kgbistais - su rasa.

hey

hey portretas
tai yra viesa diskriminacija pries mazumas, politike turetu atsakyt.

nuomone

nuomone portretas
zmogaus teisiu pazeidimas ir diskriminacija, kamnors reikia ja apskusti

MANO ASMENIŠKA NUOMONĖ

MANO ASMENIŠKA NUOMONĖ portretas
NEUŽMIRŠTUOLĖ TAI MASONŲ ŽENKLAS . MANAU KAD KONSERVAI ŠĮ SIMBOLĮ PASIRINKO , NORĖDAMI OFICIALIAI PARODYTI ,JOG JIEMS TINKA DVARŠUNIO ROLĖ.

NUOMONĖ

NUOMONĖ portretas
NEKREIPKIT DĖMESI Į LIGONĘ

Dd

Dd portretas
O šitą beždžionę paskiepino nuo pasiutligės

J

J portretas
Na kad ir skiepyta jukneviciene bet kazin kas nori su istvirkeliais be jokios morales bendraut taip kad tegul buna rami

Augis

Augis portretas
Kas su tavim sena pad...la nori bendrauti, išgama tiesioginė tuo žodžio prasme!

Pilietiškas

Pilietiškas portretas
Matyt nuo karščio paskutinius gebėjimus prarado! Tiktų Lukašenkai į kompaniją - jokio žmogiškumo!

BUBĘ KOMUNISTAI

BUBĘ KOMUNISTAI portretas
nesiskiepijantys yra grėsmė visų mūsų sveikatai, krašto ekonomikai, verslui, žmonių gyvybėms -TOKIA GRĖSMĖ KAŽKADA BUVO IR KOMUNISTŲ PARTIJA SU JOS NARIAIS - KURIE DABAR JAU VIEŠOJE ERDVĖJE PAMOKSLAUJA.

Pikts liežuvis

Pikts liežuvis portretas
tai pasiskiepyk, Juknevičiene, ir gal kas nors pradės bendraut su tavim. nors nea, su šitokia melnikaite tikrai šiaip ar taip niekas nepradės.

Tiesa

Tiesa portretas
Ir jus save vadindami Kauniečiais balsavot už juos ? ar rimtai kas jums yra....

Lina

Lina portretas
Bet juk rašė, kad daugiausiai nesiskiepijusių Užsienio reikalų ministerijoj,nemažai Sveikatos apsaugos ministerijoje.Taigi gal jie jau ir nebendrauja su niekuo.

Anonimas

Anonimas portretas
Juk konservatorei ira DIDZIAUSE gresme ir bieda Lietuvai ir neko ju neuzdraudzia :-)

:DDDDDD

:DDDDDD portretas
.

Anonimas

Anonimas portretas
Periot komunism

vaiva

vaiva portretas
Sita karve savo karjera uzbaigs Lukiskese vienuteje

Edas

Edas portretas
Didžiausia gresmė Lietuvai Juknevičiene , Kubilius, Maldeikienė ir visa šitu klaunu partija.

As

As portretas
manau ,didziausia gresme Lietuvai tai Rasa jus ir jusu kvailos kalbos.

Giedrius

Giedrius portretas
Teisingas požiūris. Žmonės turėtų suprasnti, kad jų nenoras skiepytis gali būti, kito žmogaus užsikrėtimo ir uždusimo nuo Covid priežastis.

RASA--ar jūsų vyras ZENONAS,

RASA--ar jūsų vyras ZENONAS, portretas
dar užsiima cigarečių k o n t r a b a n d a iš Baltarusijos ?, juk jį k a ž k a d a PASIENIEČIAI yra s u l a i k ę

LT pilietis

LT pilietis portretas
Šita išverstaskūrė (buvusi aktyvi komjaunuolė), pavojingesnė už COVID virusą.

Arūnas

Arūnas portretas
Nuo kada SVEIKI žmonės yra grėsmė ????NUO K A D A ??? Ir iš vis - tavo nuomonė yra PASKUTINĖ !!!!! - raaasa!!

satia

satia portretas
didesnes gresmes uz tave nepilnavere boba tikai nera....

Rasa

Rasa portretas
Prietranka, pasiskiepije platina virusa, o ne sveiki.

Docentas

Docentas portretas
Jukneviciene,yra PUSDURNE.Neveltui ji negalejo Rastauskui vaiku pagimdyti!

nu

nu portretas
o is kur zinoti ar zmogus nusiteikes is vis nesiskiepyti ar dar nepasiskiepyjo?

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
pradėkite šaudyti tuos, kurie trukdo, perkąskite jiems gerkles ir jūsų priešai gulės po kojomis.

Dikas

Dikas portretas
As pats medikas,pediatre ragina,nebrauti su nepaskiejusiais.As gydytoju Gediminu Akelaiciu.Geda pediatrei!!!

As

As portretas
Su Jukneviciene negalima bendrauti ir nerekomenduoju su ja bendrauti, nes ji priešina Lietuvos piliecius

Boba

Boba portretas
Perkaito galva.

dau

dau portretas
kaip sakytu tarybine drauge rasa ji dirba vaivorikstiniams

Teisingi

Teisingi portretas
Pamąstymai...

Petras

Petras  portretas
Buvau geresnės nuomonės apie juknevičienę...vakcinuoti , IR TIKTAI VAKCINUOTI ŽMONĖS PERNEŠINĖJA IR PLATINA VIRUSĄ PATYS TO NEJAUSDAMI,ir sukeldami grėsmę nevalcinuotiems..mano sveikata yra mano asmeninis dalykas, o valdžia verčia vakcinuotis, pažeisdama mano teisę į laisvą apsisprendimą. Kitas dalykas,-AŠ PERSIRGAU CIVID19,IR TURIU NATŪRALIAI SUSIDARIUSIUS ANTIKŪNIUS, tai kodėl dar papildomai turiu skiepytis? O kur dar mirtys po skiepo, kurios sudaro tikrai nemažą procentą,beje, lygiai tokį patį, kaip ir kad esant nesiskiepijus.. o kur dar visi kiti pašaliniai poveikiai šitų neištirtų vakcinų...???

Anonimas

Anonimas portretas
Gerb Rasa jai as pasiskiepisiu jus del mano sveikatos garantija duosyte jai kas ne tai atsakysyte kaip Jus taip galite kalbeti Jums ne vieta butib parlamentaru sedekyte namuose

O

O portretas
nuotraukoj tai, žiū,kaip šaiposi ji iš mūsų visų.

Tyfg

Tyfg portretas
Čia kaip smėlio dėžėj:”nekalbėkit su jais, jie negeli!”. Iki kokio lygio nusivažiuota. Kokie i d i o t a i mus valdo!??? ….

gt

gt portretas
o su savo neskiepytais vaikais ponia leis bendrauti?

PSO įspėja

PSO įspėja portretas
"Pasaulio Sveikatos Orgaanizacija (PSO) pataria nemaišyti ir nederinti skirtingų gamintojų COVID-19 vakcinų, kadangi dar nėra sukaupta duomenų apie tokių skiepijimų poveikį žmonių sveikatai, rašo „Reuters“. PSO vadovai pažymėjo, kad visiškai paskiepyti žmonės, užsikrėtę viruso „Delta paderme“, lengvai serga ar net nesimptomiai, o hospitalizacijų ir mirčių skaičius didėja tose šalyse, kuriose skiepijimo lygis yra žemas. PSO vadovo pavaduotoja mokslui Sumya Swaminatan ragino nemaišyti ir nederinti skirtingų gamintojų vakcinų COVID-19. "Tai yra gana pavojinga tendencija. Mes esame srityje, kurioje nėra duomenų ir įrodymų, kiek įmanoma", - sakė ji. Ji pridūrė, kad klausimas, ar atlikti revakcinaciją, taip pat turėtų būti sprendžiamas remiantis moksliniais įrodymais, o ne remiantis „bendrovių, kurios teigia, kad reikia trečios dozės“, teiginiais.". Nejuokinga...

Auksinis Kardas

Auksinis Kardas portretas
Gaila, kad ponia R. Juknevičienė per vėlai gimė, galėjo labai gerą karjerą pas Staliną arba Hitlerį padaryti.

Na

Na portretas
Kaip įdomu, jei nedalyvauji eksperimente, tai nebendrauti, ar tik protas nesimaiso. Jau vaistai atsirado, ir kodėl sveikas žmogus turi eksperimentuoti su savo kūnu, kaip tik pagarba, kad saugo save.

>>>Aš manau \\\\\.../////

>>>Aš manau  \\\\\...///// portretas
Žmogau mielas,jei žmogus išvežtas po skiepo su greitaja tiesiai į renmaciją,tai tau pasikąsymas ???.Man asmeniškai net nepajutau nuo abijeų,tai nereiškia kad visiems taip.Dėl užmokesio tai jau į lankas nuvaževai.Gal tau koncervai ir moka ???.

ABORIGENAMS , SKELBIANTIEMS MELUS

ABORIGENAMS , SKELBIANTIEMS MELUS portretas
Šiandien marti pareiškė,kad nesiskiepys , nes mat net vaiko darželio personalas nesiskiepyja. PASISKAMBINAU!. Pasirodo- visos paskiepytos , o kitos persirgę! ŠTAI JUMS IR MITAS....

By. Rka paklojęs

By. Rka  paklojęs  portretas
Tu bobele MAŽIAU LOK !!! DUOK VALSTYBINES GARANTIJAS NUO KOMPOTO VAKCINOS, uz pasekmes.... Tada rytoj nuo 7:00 pasiskiepysiu!!!!

aborigenas

aborigenas portretas
pati yra gresme..tie kas laikesi karantino,nesivalkiojo, nebusavojo, vaiksiojo su kaukem, liko ozio vietoj..duok man pusia algos ir guliu namie po skiepo..kosmosas..aciu uz tokias laisves

Cha cha cha

Cha cha cha  portretas
sita kur sovietini himna giedojo koloborante

AŠ manau

AŠ manau portretas
Špricai ,nerašinėk nesąmonių.Gal tau gerai apmoka už tokius komentarus.Vos nemirė.Pasikasė kur įdūrė ir vos nemirė.

Skiepų žala akivaizdi

Skiepų žala akivaizdi portretas
kaip skiepytas - taip agresyvus, paranojikas, konfliktiškas ir nusišnekantis.

Apakes

Apakes portretas
Gal gražinkite ją namo, nes matosi kad varžtai visai atsisuko...

O taip

O taip portretas
Pasiskiepines ar ne vis tiek susirgt gali, tai jei jau taip garantuoja kad passiskiepine ne suserga koks tikslas tada laikytis atokiau nuo tu kurie nesiskiepija? Dar niekas nezino pilnai kokie tu skiepu salutinei poveikiai islys su laiku. Mano pasirinkimas ar skiepytis ar ne!

Gydykis

Gydykis portretas
moterie, gydykis, jeigu tau dar nevėlu. Beje, nesantaikos kurstymas yra baudžiamas įstatymu.

Špricas \\\\\.../////

Špricas  \\\\\...///// portretas
Aš ne prieš skiepus,bet kiek žinau jų nauda abejotina pacijentui,o biznieriams milijardai.Daug pažystamų ir giminių vos nemirė po to skiepo.---Aš pasikiepijau 2 kartus ir visai nepajutau,bet skipijaus,nes vykau į Angliją,kitaip nepravažiuosi.---Prievartauti,versti skiepytis,tai kriminalinis nusikaltimas.---Kada tie koncervai stos prieš teismą ???.

Edas

Edas portretas
Matosi - tetulei su galva negerai.

Anonimas

Anonimas portretas
Tikiu, kad dar ateis laikas kai tokius paskiepysim kita vakcina ... ir ilgam.

Ožislovas

Ožislovas portretas
Didžiausia grėsmė Lietuvai yra "ožiai". Nebendraukite su jais ir nebalsuokite už juos. Jie yra kgb agentai, buvę komuniagos ir žmonių bei tautų kiršintojai.

Anonimas

Anonimas portretas
Juknevičienės šantažas, nesantaikos kurstymas, tai netelpa į jokius padorumo rėmus, ir tai vadinasi europarlamentarė, gėda! Tokia prievarta skiepytis, prieštrauja Konstitucijai, tai pažeidžia Lietuvos žmogaus teises. Nesenai sveikatos ministras aiškiai pasakė, kad prievarta negalima, jokio spaudimo negali būti, tai buvo pasisakymas per TV-3. Jei nepasiskiepije,yra tokie baisūs, o skiepiti ,apsaugoti nuo visko, tai ko jiems bijoti. Deja Norvegijos piliečius skiepija tik su šeimos gydytojo siuntimu ir rekomendacija, jokios prievartos .Lietuvoje gyvena trys milijonai, o vakcinos bus nupirka šešiolika milijonų. Kodėl?

Pritariu 100%

Pritariu 100% portretas
Nesiskiepiję yra blogis ir grėsmė normaliai protaujantiems.Vienintelis būdas nenumirt , yra skiepas.

Pilietis

Pilietis portretas
Brangus piliečiai,gal zinote ar Lietuvos Konstitucinis teismas dar gina Konstitucija.Ar jau anarchija cia?

????????????? \\\\\.../////

????????????? \\\\\...///// portretas
Nesuprantu,kiek pas žmogų tiek nesupratimo,neapykantos,kenkimo savo tautai.Švans"bergis žydas,o ji lietuvė.---O gal ne ???.Kas ten žino,gal tik mama,jei tik su 1 ir per 9 mėn.????????????????????.

Nesuprantu

Nesuprantu portretas
Tai gal pagal Rasa geriau būtų įsteigti neskiepytiems getus kai karo metu žydams nieko keisto konservatorė.

JONAS

JONAS portretas
SIULAU SU JA NEBENDRAUTI NIEKAM IŠ NORMALIU ŽMONIU

gygy

gygy portretas
ja reikia gydyt ,arba sodint

nusišnekėjimo

nusišnekėjimo  portretas
dugnas

taip pat raginu, kad

taip pat raginu, kad  portretas
Visi nepasiskiepiję turėtų įsisegti specialias žvaigždes atlape, kad iš tolo matytųsi ir galima būtų juos aplenkti nepriartėjant.

vnimanije!

vnimanije! portretas
Jeigu yra gresme, reiskia juos reikia saudyti. Ar ne taip komsomolka Rasa?

klimaksine

klimaksine portretas
nieko naujo nepasake

As

As portretas
Galvojau,kad jus pone Rasa protinga moteris,pasirodo visai nusisnekejot.Kaip jus galite taip skirstyti zmones?

PRITARIU JUKNEVIČIENEI

PRITARIU JUKNEVIČIENEI portretas
VISOS PROSTITUTĖS IŠ NEPASISKIEPIJUSIO KLIENTO TURI IMTI TRIGUBĄ MOKESTĮ UŽ PASLAUGĄ....

Vika

Vika portretas
Kurie nesiskiepino turėtų nebendrauti su tais, kurie skiepinosi.Nes visi paskiepyti gavo užkrato coronos.Pasireiškimas gali būti visoks ,toliau gali užkrėsti kitus,nes skiepas nesuteiks iminiteto.

Rasele

Rasele portretas
O gal dar galėtumei instrukciją pridėti kaip man patikrinti tą nevakcinuotą nevidoną ir įsitikinti ar jis kelia grėsmę,ar ne.Va,prieš pusę valandos vieno paprašiau,taip sakant,pristatyti pavakcinavimo faktą,tai jis mane,Rasele,pasiuntė gerokai toliau negu tamstos europarlamentas.O kai aš pateikiau,kad čia tamstos tokis nurodymas,tai,Rasele,išgirdau apie tave tiek daug,kadnetneįsivaizdavau,kad viena asaba,tegul ir europarlamente sėdinti,gali turėti tiek vardų,laipsnių,nuopelnų ir profesijų.Galiausiai net pasigailėjau perskaitęs tamstos rekomendacijas ir bandęs jas pritaikyti praktikoje.

Bet ir konservatoriai.....viršūnė..

Bet ir konservatoriai.....viršūnė.. portretas
Visai boba nusišnekėjo.....

Idomu

Idomu portretas
Kas nori bendrauti su ponia Rasa

Nuomone

Nuomone portretas
Pagal ja tevams patarema su mazameciais vaikais nebendrauti cia jau virsune

Da

Da  portretas
žiūriu į tą baisia nusišnekančia ponia kur matyta koki gyvenimo bajeri sukelti sugeba ir dar iš mokslu srities specialistės medicinos kur yra žodis pasakytas ir užkulisintas mintimis ir darbais prisektas sergančio arba stenančio nepaliksim bėdoj, o ka jus ponia dabar sapnojate ar jau iš proto iš gero gyvenimo iššejot pamišo į žegždrius reiktu uždaryti, už toki išsišokima, maknoja o ar ne per žmoniu geruma švelnuma etikėtes užkabinama popiereli aš esu ir busiu jūsų visados , pagal morales etikos estetikos ir drausmes oi poniai tenka mokytis labai daug, ka besakyti juk kiek gerio iš žmoniu esi gavosi taip tylėk šikna suspaudus bet ne malk ko nereikia, va kokiu velniu ten toj šakoj , konservu komandoj sėdi,,

Išgraužk

Išgraužk portretas
Mūsų šeimoje (du suaugę vaikai) aš ir žmona. Pasiskiepijo tik žmona. Aš su vaikais net nesvarstom tokios galimybės, vienok, visi gerai sutariam, esam suaugę žmonės. Šita pragaro bestija, juknevičienės pavardę nešiojanti, galvoja, kad gal ir pavyks supriešint žmones. Iki manęs toli. Jai gali pavykti bukagalvius, kaip ji pati, užtrolint, ir tai jau vyksta. Laimės tie, kurie nepasiduos velnio provokacijoms.

Pritariu protingoms europarlamentarės siūlymams

Pritariu protingoms europarlamentarės siūlymams portretas
Taip,p.RASA,ir darome daugelis.Tie nesiskiepijantys baisesni ir už girtus vairuotojus,kuriuos dar galima išblaivyti,o kurių proteliai visiškai aptemę,jų niekaip neišblaivysi,taip ir platins užkratą,kol patys užvers kojas.

Anonimas

Anonimas portretas
tai pati Rasele YRA GRESME !

>>>Išvada \\\\\.../////

>>>Išvada  \\\\\...///// portretas
Tau Rokiškio psich.dispancerio stacionaras,koncerve pašvinkęs.

Man

Man portretas
Jos snukis vemti verčia

Rasute \\\\\.../////

Rasute   \\\\\...///// portretas
Su kuria vieta apgynei daktarės pažymėjimą,jei pas tave tik tiek sąžinės ir proto ???.

Anonimas

Anonimas portretas
viešas interesas.PRITARIU o tai gyvena uz Lietuvos piliečiu lėšas ir dar dergia didele Lietuvos gyventoju dalį.

Aja

Aja portretas
Labai teisingai pasakė.Kodėl jie nesiskiepija? Ogi todėl,kad jaučiasi nebeišgydomi nuo kitų baisesnių ligų,nuo ko ir skiepų nėra.Kitokios priežasties tiesiog nėra.Nebent jie yra kaip tas begemotas, bijojęs skiepų.Tik kad nesibaigtų jiems liūdniau nei tam begemotui.

Išvada,

Išvada, portretas
Paskaičius 7 komentarus-nuo bukumo vaistų nėra.

Gfff

Gfff portretas
Akivaizdus nesantaikos kurstymas. Konservams galima viskas.

viešas interesas

viešas interesas portretas
170 straipsnis. Kurstymas prieš bet kokios tautos, rasės, etninę, religinę ar kitokią žmonių grupę 2. Tas, kas viešai tyčiojosi, niekino, skatino neapykantą ar kurstė diskriminuoti žmonių grupę ar jai priklausantį asmenį dėl amžiaus, lyties, seksualinės orientacijos, neįgalumo, rasės, tautybės, kalbos, kilmės, socialinės padėties, tikėjimo, įsitikinimų ar pažiūrų, baudžiamas bauda arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

BRUDAS

BRUDAS portretas
R. Juknevičienė yra tautos gėda!

Tomas

Tomas portretas
Sveikiems reik kaip tik saugotis pasiskiepiujusiu..

o'Žys \\\\\.../////

o'Žys  \\\\\...///// portretas
Tu velnio nešta ir pamesta boba didžiausias pavojus Lieruvai.

su tavim Klizma briuseline LIETUVA

su tavim Klizma briuseline LIETUVA  portretas
JAU 20 METU NEBENDRAUJA .... tu ir be coronos slyksciom ligom uzkriaciama esi ....

!!!

!!! portretas
Bet, kita vertus, ko iš jos tikėtis dar? Kiršinanti boba.

????

???? portretas
Bet iš kur jų vis atsiranda? Kaip iš verdamos mėsos putos tik kyla ir kyla. Ką dar į dienos šviesą iškelsit, kokį PROTO BOKŠTĄ pademonstruosit?

Galerijos

Daugiau straipsnių