R. Karbauskis apie skandalą dėl referentės: ji dirba nuotoliniu būdu

Grįžti į straipsnį

Pritariam

Pritariam  portretas
"Anonimo" paklausimui Karbauskiui: "o kaip ten jam sekasi su zmona nuotoliniu budu...?". Zmona,aisku ,reikia tiketi dora.Gyvena atskirai ramiai,nesigarsina,kaip Karbauskis savo "bobomis",ypac pripompuota G.K. Kur,kame jo skonis, saziningumas? Tai gal,is tikro yra ir daugiau dirbanciu "nuotoliniu budu"ir visose jo kuruojamose veiklose ?

Anonimas

Anonimas portretas
daugiau negu juokinga....O kaip ten jam sekasi su žmona nuotoliniu būdu....?Vis tik tas tariamas celibatas neigiamai veikia jauno vyro psichiką...Ką manot,pabandykit,tada gal to nabago nepuldinėsit.

Kas dieną vis naujieną

Kas dieną vis naujieną portretas
O juk dabar jau išlindo kažkokia Genovaitė,kuri irgi ,,dirba''kažkaip...nuotoliniu ar kažkokiu kitokiu būdu.Žodžiu,kažkoks ne visai įgalių globėjas.Bet fotografuoti intymias vietas ne kurios sugeba ir neįgalios.

> ..

> .. portretas
Ale visai kaip Kaspirovskis, ... bangomis, nuotoliniu. Jis jai ,musu pinigus "nuotoliniu i kortele",ji jam, "bangomis ...aktais"?Matyt trumposioms,nes nei mentas,nei sttesnikas, "neuzpelengavo"?Konspiracija.

kabauskiui

kabauskiui portretas
karbauski, baik tyciotis ir menkinti savo partija Tu esi deguto saukstas , kuris gadina visos partijos ivaizdi. Rinkejai pasitikejo tavo zmonemis, viska gadini, lyg pagal kazkieno uzsakyma dirbtum Baik kvailioti arba pasitrauk. Povilas Urbsys teisus.

Ludna ir graudu.

Ludna ir graudu. portretas
Gana mulkinti zmones, jug tai ne avinu banda, viskas aiskiau ir buti negali. Valstiecio vaiku darzelio lygio pasitesinimai. Ir ka mes issirinkome...

rinkejas

rinkejas  portretas
Baikim viena karta smeizti ir ieskoti priekabiu prie saziningai dirbancios seimo daugumos. Netrukdykim ir leiskim siam parlamentui ir toliau saziningai dirbti tautos labui.Linkiu Karbauskiui nekreipti jokio demesio i bet kokius kliedesius ir toliau saziningai darbuotis tautai.Didziules sekmes darbe siam seimui ir DIDELIS aciu uz sazininga darba esu labai patenkintas kad balsavau uz Karbausko vadovaujama partija.

ALGIS

ALGIS portretas
Du direktoriai irgi dirbo nuotoliniu būdu , matyt pagal Karbauskio planą

padesim

padesim portretas
ai mergos jus mergos pasigailekit ramuniuko juk jo sirdele sukurta isimylet

Anonimas

Anonimas portretas
Kokia supista zydsaudziu tauta toks ir jos atstovas

jonas

jonas portretas
Tikras Lietuvos PLŪGAS

ALGIS

ALGIS portretas
Įdomu ,o kas įrašyta darbo sutartyje ,tokie dalykai turi būti užfiksuoti , o Karbausis rodo tokį neišprusimą , elgiasi kaip balamutas.

Agnete

Agnete portretas
Na karbauski jei parase pareiskima tai puiku.bet kaip bus su atlyginimo grazinimu juk apvoge mus nedirbdama darydama uzpakalines dalies nuotraukas gavo 8000euru tegul grazina nes kelsim veja oj kelsim pensininkui 13 euru o mergai 8000euru

00000

00000 portretas
Tai gal jinai sekso telefonu virtuoze.Ir sekimo sikniams be tos keksytes nekas.Kokius kausus isrinko.Mano sazine rami.Nebalsavau uz juos...

Smagiam

Smagiam portretas
Kiekvienas sprendžia pagal savo pasileidimo laipsnį.

germanas is Germanijos

germanas is Germanijos portretas
Kazkaip nelabai derinasi tas darbas,uz kuri neblogai sumokama.Sedi kokioj Ispanijoj,ar Anglijoj,ar Palangoj ar Nidoj ir dirbi Seime per nuotoli,tai yra nuotoliniu budu reikalus tvarko.Kazkaip nesiderina,manau,kad teisingai zurnalistai padare,kad uzkabino ta merguzele ir Karbauski,nu jam kaip vyrui atleidziama,kas gali atsispirt tokiem papam-krutim,Jis gi sveikas ukininkas.

Petrui

Petrui portretas
Gal jis ir apsukrus, bet, kad tamsta neprotingas - aišku iš karto..

klausimas

klausimas portretas
per ta trumpa sijoneli prazudys gyvenimeli nejau negali turet mergu tyliai kad suo nesulotu nejau jau toks neprotingas

Petras

Petras portretas
ko gero ji tikrai dirba nuotoliniu būdu ,juk pasamdo politikai tokius vadinamus 'trolius',kurie namuose rašo užsakomuosius komentarus žaliesiems ir jų vadui palankius ? O moka,pasirodo,ko gero iš mūsų visų kišenės...? Na,pasakykit,argi ne apsukrus tas p. valstietis?

NA NA

NA   NA portretas
eilinę landsberginių purvasklaidos antis ,_______specialiai žmonėms metamos dūminukės ,kad nematytu ,kad valstiečiai dirba Lietuvai ir bando Lietuvą kelti iš bedugnio skurdo kur landsberginių dėka yra atsidūrusi lietuva ,anūkėlio bandymas sukiršinti Lietuvius dėl vaistų baigėsi visišku landsberginių fiasko ,jų reitingai krenta ,nes kiršinimas ir landsberginių godumas visur peržengia ribas ,todėl yra metamas vėl dūminukės ,kad juodintu karbauskį ,,,,sėkmės anūkėliui pamilti ne tik turtus,,,

Smagus

Smagus  portretas
Čia tai rimtas čiulpti nuotoliniu metodu

JONĖ

JONĖ portretas
Man atrodo ,kad Karbauskis yra pats neįgalus ,kad susideda su tokiomis babcėmis

jo

jo portretas
Įdomu kiek tokių nuotolinių darbuotoju dirba pas Karbauski.

tam Ne jo- jo

tam Ne jo- jo portretas
O jūs dar stebitės? Aš visiškai nebesistebiu kai kurių komentatorių kultūra ir intelektu, ypač kai kalba eina apie valstiečius-žaliuosius. Matyt kai kurie komentatoriai vykdo giliai ,,patriotinį" kažkieno uždavinį - apspjauk Karbauskį, nors tai būtų ir netiesa.

AS

AS portretas
Kokie rinkejai toks ir seimas.Jaunime nelikite abejingi Lietuvos ateiciai ir dabarciai.Balsuokite,o ne emigruokite.Rodykite saziningumo pavyzdi.

Ne jo- jo

Ne jo- jo portretas
Iki ko nusirito kai kurie piliečiai, kaip Jo, kad tokius šlykčius komentarus. Kiek tamsta tavo smegenėlės iščiulptos... ir kieno?

Jau nebejuokinga man.

Jau nebejuokinga man. portretas
Neigali bet nuotraukas antro galo igali paveiksluoti? Kaip atrado ja Karbauskis? Gal foto sesijose ?Ji savo nuogu uzpakaliu fotografavimo nesigina.

Ritai

Ritai portretas
Kokia čia kalba parašėte? Zulusų? Kad ne lietuvių, tai aiškiai matyti. Štai, toks ir IQ taip vadinamųjų komentatorių, kritikuojančių R.Karbauskį.

man įdomu

man įdomu portretas
Kas atskays už visas tas patyčias, kurias iš konservatoriškos žiniasklaidos patiria dabar valdantieji valstiečiai? Juk nuoga akimi matoma, kad kritikuojami vien tik jie, o daugybę klaidų per daugelį metų pridarę konservatoriai ir co - dabar tik kritikuoja, tik erzeliuoja, tik tyčiojasi.... Juk vakar TV laidoje ,,Nuoga tiesa" buvo tiesiai šviesiai išaiškinta, kad tai dirbanti neįgali moteris. Aš taip iškart pagalvojau, kad ,,žiniasklaida" tiesiog gavo dar progos pasityčioti iš valdančiųjų. Kaip gerai vakar pareiškė vienas laidos dalyvis - visa žiniasklaida yra konservatorių rankose. Vadinasi ir ,,Kauno diena". O tai jau labai liūdna ir bjauru.... Būkite, mielieji, objektvūs, nes matote, kad visokie nesupratėliai, kaip toks ,,rolis" taip ir tiki jūsų pasakomis. Man tik labai dar smalsu, kas atsiprašys Milenos už patyčias iš jos ???

nereferentė

nereferentė portretas
kazkuo panasus i puka, o kodel karbauskiui neteikia interpelliacijos, juk jau nemazai visokiu riebiu minusu prisirinko

jo

jo portretas
Įdomu o kaip tada čiulpia? jeigu nuotoliniu būdu dirba.

Rita

Rita portretas
Nu karbauskis duoda,afrras daryt pats pirmas,amnezija sirgt pas pirmas,auka vaidint pats pirmas.ir o doieve jai stiprus smugis psichologinis,oi dsbar padiguoskim nes isaiskino dar viena varnelekada sita aferista ir mergu gyneja ,sergetoja isspirsit lauk su verygom ir skverneliais

K

K portretas
Jo visos mergos dirba ne taip kaip visi.ir ko paklausi to negausi.kur koks alkogolis ,kaip plokstele oziska uzdikirtus.o jei apie bobas nieko nezino nieko nemate ir dirba kaip nd visi seime,tik senutes ,kur pelenai birsta is subinesrealiu budu skrajutez isnesiojal.kaskoks kosmaras jis ir jo dar keli proto invalidai

rolis

rolis portretas
...tegul dirba pas ji kas nori,bet tu ramunai su savo sebrais tautos nesmaug!

idėjai

idėjai portretas
geriau nedirbtų, nes ir taip jau prisidirbo:)

ZOSELE IS SAVARTYNO

ZOSELE IS SAVARTYNO portretas
IDOMU KAS JAM AKTUALIAU AR LIETUVOS ZMONES AR TOKIOS PUPYTES. TAI REISKIA KOL NEBUVO ZALIUJU IR SEIMO ISRINKTASIS NESISEKE MEILEJE .PINIGELIAI DRASKE KELNIU KISENES O KUR PANAUDOTI ZMOGELIS NERASDAVO,NES NIEKAS NESIDOMEDAVO TOKIUO MATOMAI NEIDUMIU VYRIOKU

ELĖ

ELĖ portretas
Ar dar kas gali tikėti tuo melagėlio botagėliu ? Kaip dieną aišku ,kad ši Gretos draugužė yra tokia pati ,o gal dar vulgaresnė ,jei fotografuoja erotines scenas ,o karbofosas jų fundatorius,bet už mokesčių mokėtojų lėšas .

Kolchozas

Kolchozas portretas
Įdomu ar karabasui ji oralinį irgi nuotoliniu būdu daro?

:)))))

:))))) portretas
ir stora, ir ryža, ir dar nuotoliniu dirba? Na fantazijos valstiečiai nestokoja.

PATARIMAS

PATARIMAS portretas
REIKTU tuo zmogumi daugiau pasidometi TAIP gudriai meto visur pedas.gryna beda... VISKA pamirsta,balsuoja,pamirsta,yra ref. nezino.AR vieta seime?????

karoče

karoče portretas
Sexomanas...:))

a nia

a nia portretas
straipsnis "Valstybės parama G.Landsbergio padėjėjui" - kad taip ir konserva būtų principingi

IDĖJA

IDĖJA portretas
Ir parlamentarai galėtų dirbti nuotoliniu būdu.

Galerijos

Daugiau straipsnių