R. Karbauskis: balsavimas dėl alkoholio ribojimų gali lemti koalicijos likimą

Grįžti į straipsnį

cely

cely portretas
paskolos pasiūlymas Sveiki Jūs ieškote finansavimo, kad atgaivintumėte savo veiklą, kad įgyvendintumėte projektą arba įsigytumėte butą, bet, deja, bankas jums kelia sąlygas, kurių jūs negalite įvykdyti. Aš siūlau paskolas nuo 5 000 eurų iki 50 000 000 eurų ir daugiau visiems asmenims, kurie sugebės grąžinti palūkanas už 3 proc. Per metus. Taigi, jei jums reikia paskolos, kad išeitumėte iš aklavietės arba norėdami patenkinti savo asmeninius poreikius, galite susisiekti su mumis elektroniniu paštu, norėdami gauti paskolą per 48 valandas. Pasiūlymas galioja visiems asmenims, rimtiems ir labai geram pobūdžiui. El. Paštas: celyalegria007@gmail.com NB: nėra sunku susilaikyti Ponia Cely Alegria Finance

kaunietis

kaunietis portretas
Reitingai krinta nuo geru darbu

...

... portretas
Nekliedėkit kažkokiomis 'koalicijomis', Seimo nario mandatas LAISVAS.

Maskoliai Karbauskiui kniaziaus regalijas batų dėžėj įteiks

Maskoliai Karbauskiui kniaziaus regalijas batų dėžėj įteiks portretas
Už šūdo virimą ant Lietuvos. Jau bobulkos rankom trina ir dėkoja nupušusiam karbauskiui verygoms kaip gerai pijokam paeis kontrobandiniai spirito surogatai.

Anonimas

Anonimas portretas
Kazkoks Karbauskio kolicijos ISPROTEJIMAS mano manymu tai pats lengviausias kelias PARODYTI TAUTAI KAD DIRBAMA geriau Karbauskai daryk viska kad sumazetu SESELINE veikla ir pinigai patektu i seima.PIRMIAUSIA KOVOKIT SU pilstukais IR NAMINES GAMINTOJAIS.MANO MANYMU PSICHIATRO VERYGOS IR KARBAUSKIO MASTYMAS TOKS JAI AS BE KOJOS TAI IR VISI TURETU BUTI BE KOJOS JAI AS AKLAS TAI IR KITI TURI BUTI AKLI JAI AS KURCIAS TAI IR KITI PRIVALO BUTI KURTI JAI AS NEGERIU ALCHOGOLIO TAI IR VISI TURI TA DARYTI KAZKOKS MARAZMAS.As tikejausi kad sis seimas pirmiausia sutvarkys SESELINE VEIKLA tvarkys mokesciu surinkima ir taip pakeltu skurdu tautos gyvenima.Zinokit tiesa kas geria tas gers ir jokie apribojimai nieko nepades reikia pradeti nuo kito galo.

pastebejimas

pastebejimas portretas
Karas su alkoholiu, su visais kas i ta puse ziuri, kas pries, kas susilaike, visi priesai... Kazkoks fanatizmas. Kai nusiramini ir i visa tai paziuri is salies matosi, kad valstybe valdo be issilavinimo, intelekto ir abejotinos reputacijos menkystos. Apie kazkokius darbus nudirbtus iki patekimo i seima is vis tyliu. Panasu i fanatiku sekta, o ne i protaujancius ir diskutuojancius politikus. Paimkite kiekviena "valstieti" atskirai ir panagrinekite ju biografijas ir naudingus visuomenei nudirbtus darbus. VISISKAS NULIS! Uztenka Karbauskio. Apie kitus "valstiecius" galima kurti anekdotus. Ypac apie psichiatra, kuris gydo alkoholizma uzdrausdamas lauko kavines. Jeigu Kaune , Vilniuje ir Klaipedoje uzdarysime lauko kavines, tai pasak "gydytojo" ta pacia diena visi Lietuvos kaimo chroniai nustos gerti ir bulves vel zydes.

gal jau ir nėra tos

gal jau ir nėra tos portretas
koalicijos

O aš

O aš portretas
dar kartą kartoju: mažinti alkoholizmą Karbauckiui nerūpi, nes jei rūpėtų, tai pradėtų ne nuo specializuotų parduotuvių ir ne nuo festivalių, juoba ne nuo padoraus alaus branginimo iki šnapso kainos, o nuo spirituoto alaus ir vyno uždraudimo. Ir nuo blaivyklų bei priverstinio TIKRŲ, o ne išgalvotų alkoholikų gydymo grąžinimo. Ir pats vynu neprekiautų jokioj Ispanijoj. Kai visa prekyba alkoholiu ant Lietuvėlės bus į vienas rankas atiduota, tada ir pamatysim, kas iš tikro anam rūpėjo, bet tada jau per vėlu bus...

to Kembrikas

to Kembrikas portretas
Tai ir žiūri, kuo vaikus maitina, ar ne pašalpinės bambalinės primaitina vaikus alkoholiu dar negimusius, jau gimsta su alkoholio sindromu. Geros tos įstatymo pataisos, senai reikėjo tokias priimti. Mano nuomone, iš socdemų nieko gero ir nereikia tikėtis, jiems tik svarbu amžinai valdžioje būti.

Julius

Julius portretas
Jeigu socdemai nepalaikys alkoholio programos, vykit juos iš lauk.

Lora

Lora portretas
Gerai Karbauski. O, kad socdemai išeitų, būtų tik į naudą gerus darbus daryti.

Akvilė

Akvilė portretas
Karbauski, ir toliau darykit tvarką. ŠAUNUO)LIS. Reikia kuo greičiau specializuotų alkoholio parduotuvių.

ne valstietis

ne valstietis portretas
Ir kas su jumis gali noreti buti koalicijoje, manau jau dabar socdemai gailisi, tikiuosi jus greit visi issivaiksciosite sekmes to darant...

Arnas

Arnas portretas
Karbauski butu mano valia seniai tave ir tavo sprendimus ignoruociau ,TAI absurdiski sprendimai . D A R - ULTIMATAS - tu prabusk tarp zmoniu gyveni. KODEL su jumis nerandami spendimai. Tai prasilenkia su LOGIKA .IR KAS tu TOKS aplamai....??? Daugelis zaliuju pasiulymu tik chaosa kelia salyje. Nemoki bendrauti traukis....

Klausimėlis

Klausimėlis portretas
Įdomu,jeigu jaunavedžiai vienas 18,kitas 19 metų-tai jiems irgi būtų draudžiama savo vestuvėms nusipirkti šampano ar dar ko nors?

Tiekra tiesa

Tiekra tiesa portretas
Aišku gali kai tavo kalpčiukai pajus su kuo geriau ir liksi opozijoje su Sirinskiene karksėti :)

vvv fon l

vvv fon l portretas
karbauskiuks issirito is per daug atsaldyto embriono;

KEMBRIKAS

KEMBRIKAS portretas
karbauski kas gere tas gerss .Ziurek kuo vaikus maitina,kovok durneli su cipsais saldziais gerimais visokiu kitu sudu.Ar jau visai nupusai?Azkoki turi nepilnavtiskumo kompleksa.Gydikis ,karteis padeda.

AIDAS Karbauskiui

AIDAS Karbauskiui portretas
Nepatinka man tavo politika,kazkas su jumis negerai;

Algis

Algis portretas
Isisiautejo porele - viena , kad niekas nepakibina , o Akitas ,kad niekas neipila

pilietis Vaclovas

pilietis Vaclovas portretas
Skamba gerai. Ko cia tiek sikti ir spardytis reikejo, net iki roko marsu?

Nu nu

Nu nu portretas
Tai kad ar taip ar taip pyzdec, apie 4 metus jau ir svajos praejo...

Galerijos

Daugiau straipsnių