R. Karbauskis dėl žurnalų plėšymo: situacija gali būti išspręsta greitai

Grįžti į straipsnį

dede

dede portretas
tegu duoda lapus plesyt gretutei ir nauda ir pinigai zinos kur padeti

Anonimas

Anonimas portretas
uždrauskite rodyti karbauskį su veryga. jie man kaip kaip reklama. kaip juos tokius tupus pamatau per tv iškart bėgų pirkti alkoholio

Anonimas

Anonimas portretas
gal leidinių pardavėjams reikėjo susitarti su leidėjais kad į Lietuvai ruošiamus žurnalus nedėtų alkoholio reklamos arba atsisakyti tuos leidinius prekiauti plėšyti lapus labai žema ir nepadoru ir kas taip sugalvojo tūrbūt prekybininkai savo nuožiūra prigalvojo kaip su daržovėmis sugedusius lapus nulupa lieka per puse mažesnė salota na ir kas juk kaina vieneto

AK

AK portretas
"PAAIŠKINKIT Kas yra reklama" - tai kai kažkokiais kanalais stumiami pasiūlymai pirkti, naudoti, ir t.t. Atitinkamai šiam tikslui, į kurį investuojama, pasiekiamas ir rezultatas - išties, daugiau perkama, daugiau norima, daugiau atsimenama. Tai yra jūsų sąmonės prievartavimas, kurio išvengti reikia dar gerokai pasistengti. Uždraudė prievartauti kai kuriomis žalingomis sveikatai ir likimui temomis. Gerai padarė.

olala

olala portretas
sugalvojo padaryt iš Lietuvos Naisiavą.Kieno idėja šis projektėlis?Kieno ausys kyšo už to žydraakio nugaros?

be reklamos

be reklamos portretas
Alkoholio reklama man niekados nebuvo reikalinga, geriu ta kas man skanu, o ne kas graziai pavaizduota. Per visa savo gyvenima niekur nemaciau dzukisko samagono ir aukstaitisko naminio alaus reklamos, bet juos geriu ir dar gersiu, o savo surogatu reklamas galite susikisti i tam tikra vieta arba pastatyti Karbauskio mergas kad plesytu is zurnalu puslapius.

VYTAUTAS

VYTAUTAS portretas
IR KĄ GALI IŠSPRESTI TA ŽLIŪJŲ AVINŲ BANDA PAPUOLUSI PER MELĄ Į SEMA.LIAUDĮ REIKIA UŽIMTI,O DRAUDIMAI NEPADĖS.KARBAUSKIS SU SAVO PAŠLEMĖKAIS,TAI GORBAČIOVAS 2 SUGRIOVĘS TARYBŲ SĄJUNGĄ.

išspres greitai

išspres greitai portretas
uždraus pardavinėt užsienietiškus žurnalus

Nu klounai

Nu klounai portretas
ir daugiau nieko-sukėlė skandalą dėl kažkokių plėšomų žurnalų.:D)Dar dėl tualetuose plėšomo tualetinio popieriaus pradėkite piktintis

Logikas

Logikas portretas
Kiek žinau, alkoholis yra C2H5OH. Niekur, na niekur nemačiau alkoholio (C2H5OH) reklamos! Tai ką, po paraliais, tas įstatymas uždraudė! :) Ir kodėl plėšomi žurnalai, kuriuose alkoholio reklamos nėra! :)

O

O portretas
man nesvarbu, ką mano karbauskis, man nesvarbu, ką mano veryga, man nerūpi reklama. Dėl manęs reklamos - jokios - geriau visiškai nebūtų. Bet man rūpi, kas atsakys už išplėštą lapą, kurio vienoj pusėj buvo "nekošerna" reklama, o antroj straipsnis, kurį norėjau perskaityt. Pasiimkit jūs tą reklamą ir pasišluostykit ja, bet straipsnį, kuriame alkoholis net neminimas, malonėkit grąžinti arba atlyginti man nuostolius, taip pat ir moralinę žalą!

Anonimas

Anonimas portretas
truksta zodziu durniu laivas

PAAIŠKINKIT

PAAIŠKINKIT portretas
Kas yra reklama. Štai internete MAXIMA turi SKONIO DIENOS o RIMI -- SAVAM BARUI. O šiaip per GOOGLE įveskite žodį ALUS (ar panašiai ) ir mėgaukitės. Tiesa norint mėgautis reik patvirtinti kad esi 20 ties.

Galerijos

Daugiau straipsnių