R. Karbauskis: jei opozicijos kaltinimai būtų teisingi, mane turėtų suimti

Grįžti į straipsnį

Domas

Domas portretas
AMB draugeliams, Kirkilų pelkės velniams yra gerai. Tyli, nes kažko tikisi iš žalių gandragalvių. Nesitikėkite. Per rinkimus į LT Seimą jūsų nebeliks, nes jūs išverstskūriai. Bijote karbauskinių vagių, ir už tai sumokėsite per rinkimus. AMŽNĄ ATILSĮ.

Edvardas

Edvardas portretas
AMB prieš šitą karbamidinį bimbalą,...muselė. Kiek tai dar tęsis.?

Vytautas

Vytautas portretas
Visos Lietuvos partijos, kuriose tupi nors vienas prichvatizacinis multimilijonierius, yra liberalios ir jos pjaunasi negalėdamos pasidalinti biudžetą be korumpuotų akcijų. Tokia jų ideologija ir veiklos tikslas. O akcija "saugokime vyrus'' - tai ''dūmai'' juos išrinkusiems į Dūmą.

Nebūk išdidus

Nebūk išdidus portretas
Ramūnai, už tai, kad tu "dar nesuimtas" dėkok teisėtvarkai ir opozicijai, kad tokie skystakošiai. Bet yra vilties, kad ateityje gali viskas pakrypti grotų link. Atgailai už nedorą puikybę.

kotas

kotas portretas
Na va Karabasas ir paskelbė sau nuosprendį, belieka tik ėvykdyti.

Tu anonimas...

Tu anonimas... portretas
Cia tu Ramuneli,oi ,tik nesvaik,nes kai busi suimtas,o tada galesi " svaigintis ".

Anonimas

Anonimas portretas
Opozicija su Gabrieliu ir seneliu priešaky ir dar vagys liberalai pačio žemiausio lygio partijos ,kurios absoliučiai nieko nedaro vardan Lietuvos žmonių.Tai veltėdžių ir vagių mafija,knaisipjadi ant asfalto ir ieško sliekų.Gabrieliui ir protas pasimaišys belaukiant posto valdžipje.O.jo senelis Vytautas buvo kagebistas perdavė anukėliui veltėdžiui jausmus apie Rusiją,todėl ir skundžia ką gali,šitaip.siekdamas aukštesnio posto valdžioje.Nenormalus,nieko nedarantis sukčius

ėmikai

ėmikai portretas
Pasakei - kaip kirviu nukirtai. Bus padaryta...

na atsipeikėkite ir pradėkite galvoti -

na atsipeikėkite ir pradėkite galvoti -  portretas
UAB „Baltic agro“, UAB „Scandagra“, UAB „Žvalguva“, AB „Linas Agro“, AB „Kauno grūdai“, AB „Achema“ antrinė įmonė UAB „Agrochema“ perka trasas is ten pat, bet kalta Karbauskio imone? Achema perka is Gazpromo dujas - kaltas Karbauskis :) Dar ir akcininkus turi zinoti Karbauskis pasirodo visu imoniu. Kur cia jie parasyti ? Saskaitoj fakturoj / Sutarty prie direktoriaus rekvizitu gal ? Mane 'patriotai ' pradeda liudinti , jokio kritinio mastymo tik nesamones ir emocijos .O tai atsakingos institucijos nezino kieno ir kokios zemes ? manau , jei jos butu neteisetai uzimtos , apkalta Karbauskui butu seniai :) Viska zinote tik jus ,, sventieji '' , o man esate pletkininkai ir kirsintojai . Kitu nesamoniu net nekomentuosiu , nes pradedu abejoti adekvatumu :)

Tu ..o tu zinai.

Tu ..o tu zinai. portretas
Ponuli,nesupratote ! Tas Lenino ..t.y. Karbovskis ! Jis tik jis griauna Lietuva is vidaus...ka jis gero padare Lietuvai ? Kad pasisavino 35 .000.ha zemiu,juk tai Valstybes zemes,prie Kauno mariu dvarai,elniai ir visi velniai.Juk jis balsavo pries EU .pries NATO.. oh pats pirmas bego pinigeliu EU. Trasos is Kremliaus ir tt.

o tu žinai kas buvo leninas ?

o tu žinai kas buvo leninas ?  portretas
net rašai iš didžiosios raidės jo vardą ? :)))) konservliberalvatnykas ? Supratau , Karbauskis tau sutrukdė laukti grįžtančios saulės kai buvo viena tiesa viena partija ? :) Atėjo į valdžią 'ne tie ' ir baigėsi jūsų 'tiesos nešimas " seime , biudžeto pinigų įsisavinimas , todėl ir bijote Karbauskio ? Net "prezidento" norėjote atgaline data ? :) Dergiate , nes įkasti negalite , nėra dėl ko ? LABAI GERAI , nes bijantys negeba kurti ir nusimeta visas "šventųjų ' kaukes . Mes atsirinksime , nesijaudinkite .

Dar Lenino vaikaitis....

Dar Lenino vaikaitis.... portretas
Dar gi lukterk ,nes gi visus" papirkai" ,visa teisesauga beveik pacio kiseneje.,visi ""soc.zal ir baltieji "". visi vatnikai tamstos kiseneje.Taip,kad busi suimtas uz VISKA,ne anksciau ar veliau viskas islenda,dabar tikie laikai,kad greitai surandama ! Juk seniai buvo laikas Naisiu cara uzdaryti. Seime jauteisi kaip Naisiuose ! Ateina atpildas visiems blogiems darbams. Zlugo naisys.. taip ir reikia !

ką suims ?

ką suims ?  portretas
Pakso bylą sprendė EŽTK , kuris pasakė , maždaug : klaidingi mūsų 'patriotų ' priimti nutarimai :) Nežinojai ? Tik opozicijai nusispjauti kaip supratau net į ES institucijas , nusispjauti į galimas baudas IŠ BIUDŽETO dėl nevykdymo , tai su kuo ir kur mes keliaujame ? Man vis didesnis klausimas kas iš tikrų yra tie vatnikai , kas nenori , kad mes būtume šalis, kurią gerbia ES , o ne kažkoks ruskynas , kuris deda ant ES ? Panašu , kad konservlibervatnikai ir yra 'slapti agentai" , nes net 75 m užsislaptino dirbusius su KGB ir aikčioja apie "policinį valdymą . Gana kvailinti , tokia mano nuomonė . Laikas DIRBTI , nes baigiame išsivažinėti , nuskursti ir išsižudyti nuo ' buvusių valdymo ' .

?

?  portretas
opoziciniams dzin ką sako užsienio reikalų ministras Linkevičius - nepažeidžia įstatymų , "patriotai " nepasitiki mūsų muitininkais nei kitomis institucijomis VSD nuolat dergdami Karbauskį per TV ir medias ? Kokie klausimai kai muitinė praleidžia krovinius ? O gal manote , kad muitinė nežino kam uždėtos sankcijos ? O visi 'patriotai ' žinote su kuo draugauja jūsų vaikai ? man tos kalbos apie 'draugystę su putino draugu ' žemiausio politinio lygio ,tačiau viską žino "kuopelė iš LRT " , kuriuos pavijo nuo mūsų pinigų ? kas jiems pasakoja , gal putinas ? :) OPOZICIJA KURČIA , NESUVOKIANTI ar KIRŠINANTI ? Ar turi kitų , asmeninių tikslų ? Į ką man vis labiau panašėja .

Ir suims,

Ir suims, portretas
tik laiko klausimas - kada :)

mano nuomone,

mano nuomone,  portretas
OPOZICIJOS vienas tikslas - kiršinti ir pletkinti , nes Karbauskis rašo teisingai , kur teisinis pagrindas apkaltai ? NĖRA . Tokių opozicinių negerbiu ir nerinksiu .

Pagarba ,

Pagarba ,  portretas
man kaip rinkėjui seniai pabodo TIK kritikuojanti OPOZICIJA , man reikia DIRBANČIŲ . Taip, klystančių ,pasitaisančių ir vėl dirbančių . Nusibodo , tie buvę valdžioje , kurie NIEKO NENORI KEISTI , nes jiems buvo LABAI GERAI GYVENTI . Tik kodėl sėdime duobėje su atlyginimais , pensijomis , kodėl toks skurdas ? Kodėl esame ES paskutinių sąrašuose ? Kodėl nėjote dirbti KARTU vardan tos Lietuvos ? Konservatoriai tik su liberalais , kurie dabar varsto teismo duris ? Biudžetas buvo neskaičiuojamas , jo 'įsisavintojų ' apstu , jų taip pat niekas nekontroliavo ,e - sveikata , RC , LRT , kalėjimai , dabar gaisrinė , kokie viešieji pirkimai ir kokios sumos , vėl bandoma stabdyti "įsisavinimus " , todėl palaikysiu 'valstiečius ' , nors viskuo " kaltas " Karbauskis .

Asta

Asta portretas
Paksas irgi buvo erelis... :)

Galerijos

Daugiau straipsnių