R. Karbauskis: santykiai su koalicijos partneriais yra geri

  • Teksto dydis:

„Valstiečių“ santykiai su koalicijos partneriais socialdemokratais yra geri, o apie pasitraukimą prabilusio jų lyderio Gintauto Palucko pozicija skiriasi nuo Seimo socialdemokratų frakcijos, sako Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) vadovas Ramūnas Karbauskis.

„Mes su Socialdemokratų frakcija labai gerai sutariam, ir netgi tuo pačiu laiku, kai buvo daromi partijos pirmininko pareiškimai apie galimybę nedalyvauti koalicijoje, su Socialdemokratų partijos vadovais aptarinėjom pasiruošimą rudens sesijai“, – trečiadienį po „valstiečių“ vadovybės susitikimo žurnalistams sakė R.Karbauskis.

LVŽS lyderiai trečiadienį Seime susirinko aptarti, kaip reaguoti į socialdemokratų svarstymus, kad jie gali trauktis iš koalicijos.

„Mūsų santykiai ir pasirengimas dirbti tikrai yra geri, aš manau, kad kita sesija mūsų koalicijai gali būti dar geresnė sutarimo prasme, nes vieni kitus geriau pažįstam. O kaip mano partijos pirmininkas ir kodėl jis kitaip mano, aš tikiuosi, kad jie tą klausimą aptars ir išsispręs tarp savęs. Mes ruošiamės rudens sesijai, nes reikia priimti labai daug sprendimų, taip pat ir biudžeto, kurie leistų konstatuoti, kad mes sėkmingai pildome savo pažadus rinkėjams“, – kalbėjo R.Karbauskis.

Seimo pirmininkas Viktoras Pranckietis sakė, kad „socialdemokratų frakcijos kalbėjimas yra ne toks pat kaip partijos pirmininko, partijos pirmininkas, matyt, dar rinkiminėj agitacijoj, o mes kalbamės su frakcija, frakcija pasiryžus dirbti“.

Socdemų lyderis G.Paluckas apie galimą pasitraukimą iš koalicijos užsiminė, kai „valstiečiai“ pasirašė susitarimą su opoziciniais Tėvynės sąjunga - Lietuvos krikščionimis demokratais dėl konservatorių paramos urėdijų reformai mainais į mokesčio lengvatą centriniam šildymui. 

Socialdemokratų prezidiumas praėjusią savaitę paragino partijos skyrius iki rugsėjo vidurio apsvarstyti koalicinės sutarties su „valstiečiais“ perspektyvas.

„Valstiečių“ frakcija Seime turi 56 atstovus, socialdemokratų gretose dirba 19 parlamentarų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

x

x portretas
,, ponas naisiu pirmininkas viduri ratelio stovi ir fokusus stumdo, ir naujus konfliktus kuria su mergaičiuke .kuo tik nebuvo juk ir ašaru ir melo ir bėgimu ratu nuo žurnalistu, koki skandalo veiksmo plana turėjo šitas zuikis ,juk ponas seimo naris buves šustauskas yra pasakes savo nuomones žodžius koks tas karabauskis buvo juk blefas ir skystas kolūkietis , dar net muštis kibo prie šustausko, bet juk šitas senis buvo kietas vyras ir tą bachura nuraukė be kalbos, kur tau šustauskas kieto būdo, o tas vis keičia savo pozicijas ir mato juk juo niekas ir nepalaiko taip ir kombinoja maišo paišo savo diktantą dikaduonių pririnktu ir nieko juk nėra pajudines kol kas o tik blogin keliauja lietuva ,,,, atsilikusi nuo visu, ir kaiminu, ,.,.,.,.,

Anonimas

Anonimas portretas
juk tai tie patys soc demonai sugriove ir griaunantys daugelio gyvenimus tai politiniai vagys/erkes/ gyvenantys kitu saskaita...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių