R. Karbauskis: visiems vairuotojams privalu įvesti 0 promilių reikalavimą

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
tokiu LYGONIU reikia paieskoti ...........!!!!!!!!!!!!!!

sudeginsim

sudeginsim  portretas
kauno vila karbauskio ozio

uzmus

uzmus portretas
tave idijote

Anonimas

Anonimas portretas
tikras idiotas.zodziu truksta

Draiveris

Draiveris portretas
As, asmeniskai, nieko pries uz naujas, nulines pataisas. Taciau visa tai situacijos is esmes nepakeis. Padarei blaivas ar girtas tycine zmogzudyste (kaip ir pastaruoju atveju su city bee), i elektros kede ir paleisti pelenais. Gal tuomet apsivalytume nuo zmogzudziu. 0, ar 0.4 problemu neisspres. REIKIA PATAISU BAUDZIAMAJAME KODEKSE!!!!

karbauski reikia sodint uz valstybini vogima

karbauski reikia sodint uz valstybini vogima portretas
O tas pedikas gandru myletojas-zoofilas bent supranta, kad ir giros isgerus ipustum 0,01 -tai sodins i tiurma iskarto isgama prakeiktas? siaures korejos parso gerbejas!!!

gandras ir lietuvoj yra gaidys!

gandras ir lietuvoj yra gaidys! portretas
O karbiui ivesti nuline turto turejimo-vogimo tolerancija

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Turiu geresnį pasiūlymą – gandragalvių elitą iškastruoti. Dingtų visos problemos su Gretom, Milenom ir ko. Protas grįžtų į savo vietą ir prasidėtų rimtas darbas.

rekia

rekia portretas
kaip Singapūre, prie vairo sulaikytas neblaivus vairuotojas gali būti… nuplaktas. Jam gali būti skirtas tam tikras kiekis smūgių lazda (centimetro pločio ir ilgesne nei metro).

ramunas

ramunas portretas
galit ivest kad ir minus 4..,sodint reikia kaip tik 0,1 taip menesiukas ir .tt

rolkis

rolkis portretas
idijotai masinas uzdrauskit ir viskas bus gerai karbauskio muziku partija tik draust ir moka naisiuose visi pesti vaiksto Veryga su dviratuku kefyra geria jei muzikas esi tai ir liksi

taip

taip portretas
ir reikia,o tai pas mus dirba keli pijokai, vis tikrinasi darbo pabaigoje alkotesteriais

taip

taip portretas
pat rukyma uz vairo reikia uzdrausti, nemaziau nukreipiantis demesi uzsiemimas nei telefonas.

patirtis

patirtis portretas
karbauskis veryga kepenis ir ju sutve kurie ne alaus negeria gali vazinet kaip nori jei moka vaziuot o kitiems nenurodykit kaip gyvent ir ka daryt kiekvienas turi savo prota o kiti jo ir su suvarzymais neigis

TO RASAI

TO RASAI portretas
TARYBŲ LIETUVOJE UŽ VAIRO TURĖJAI BŪTI VISIŠKAI BLAIVUS IR JOKIŲ PROMILIŲ.VISOSE AUTO KONTOROSE TIKRINO BLAIVUMĄ IR NEBUVO PROBLEMŲ.TIK LAISVOJE MĖGĖJAI STIKLIUKĄ KILNOTI DARBOVIETĖJE SUGALVOJO TA 0,4 PROMILIŲ.O KUR TA RIBA.PADARĖ STIKLIUKĄ,O GAL DAR NE VIRŠIJAU IR ANTRĄ IŠLENKĖ,O TREČIAS PATS ISLINKO.IR NE PASTEBĖJO,KAIP ATSIRADO 1,5 2 PROMILĖS,O ČIA VAŽIUOTI REIKIA,PRISIMINĖ.AKYS DVIGUBĖJA,O ČIA ANT KELIO ......IR AŠ N E K A L T A S ,O PLAKTUKAS IR APLINKA KALTA.O ŽMOGAUS JAU NE PRIKELSI.TAIP KAD VAŽINĖKIME SU 0,0000 PROMILĖMIS.AŠ UŽ NULIUS.

Anonimas

Anonimas portretas
karbovski gaidy tu esi nuliu nulis.Ziiurek savo gretute nesveikas padare

juozas

juozas portretas
Dar tokių kvailių valdžioje Lietuva nematė. Taigi tokias avarijas daro ne 0,2 ar 0,4, net ne 0,8 promiles įpūtę. O jei žmogus sėda prie vairo girtas (virš 1,5 promilės), tai tokiam jokie draudimai neveiksmingi. Reikia ieškoti kitokių būdų jiems sutramdyti, kad visada būtų nubausti būtent jie, o ne mažą alaus bokaliuką per pietus išgėrę drausmingi vairuotojai.

UFFO

UFFO portretas
kai smegeneliu truksta atsiranda tokie siulymai : 0 promiliu cia ne prie ko.. dar karta kartoju kvailiams seime zudo ne 0.4 promiles o virs 1.. taip kad galima ivedinet ir 0.8 blogiau nebus statistikoje

Zigizmund

Zigizmund portretas
Nepadės ir 0 ir 0,5. Kol bus nebaudžiamumas, išsipirkimai, švogeriai ir pinigu teisybė. O tai parodo korupcijos lygis visuose sluoksniuose. Nuo valdžios iki paprato žmogaus.

Anonimas

Anonimas portretas
Vienintelis politikas, kuriam visiškai pritariu.

mo

mo portretas
teisingas reikalavimas, kuriam pritariu,

Ot

Ot portretas
Sveiko europiečio organizme nulio promilių nebūna! Net jei normaliai besimaitinantis žmogus geria vien vandenį. Jei kokiam kinui ar japonui net šimtoji promilės jau gali būti daug, tai čia ne dėl alkoholizmo, o dėl to, kad anų kepenys alkalazės negamina. Taip, gerti ir vairuoti - nesuderinami dalykai, bet nereik iš europiečių daryt azijatų.

nuomone.

nuomone. portretas
Ne promilese esme. Esme nebaudziamumas. Kai girtus uz vairo sodins i kalejima, atims transporto priemone ir priedo skirs desimtukstantines baudas, situacija pasikeis.

tai Rasa

tai Rasa portretas
Cia ne sovietmeciu palikymas,cia istorinis palikymas,ne veltui pirmaujam pagal alchogolio vartojima!

Dar vienas būdas

Dar vienas būdas portretas
Paprasčiausiai negirdėjau kad kuris pijokas gautų į žaptus už avariją su pasėkmėm.

Teisingai

Teisingai portretas
Arba geri,arba vairuoji. Ir viskas

Rasa

Rasa portretas
Kažko imtis reikia, nes baudos neveikia, lietuvaičiai mėgsta išgerti tai sovietmečio mokykla ir mentalitetas sovietinis vis dar, ne taip greit pasikeisime, svarbiausia, kad žūsta nekalti žmonės

Sutinku

Sutinku portretas
Gerti ir vairuot yra nesuderinama ir nesuvokiama..

Galerijos

Daugiau straipsnių