„Valstiečių“ lyderiui J. Džiugelio atsiprašymo neužteko

  • Teksto dydis:

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos frakcijos Seime seniūnas Ramūnas Karbauskis sako, kad Justo Džiugelio narystės frakcijoje klausimas bus keliamas nepriklausomai nuo parlamentaro viešai išsakyto atsiprašymo.

„Mūsų frakcija nutars, ką daryti. (...) nematau jokio pokyčio jo požiūryje“, – BNS antradienį sakė R. Karbauskis.

Jis yra sakęs, kad svarstyti kolegos nepartinio Seimo nario J. Džiugelio tolesnį buvimą „valstiečių“ frakcijoje nuspręsta po to, kai vienoje žiniasklaidos priemonėje J. Džiugelis išvadino R. Karbauskį „patologiniu melagiu“.

R. Karbauskis tuomet taip pat pareiškė, kad frakcijoje neliks arba J. Džiugelio, arba jo.

Po šių pasisakymų J. Džiugelis frakcijos vadovo atsiprašė.

Tačiau R. Karbauskis antradienį BNS sakė, kad viešai išsakyti atsiprašymai nieko nekeičia.

„Aš nemanau, kad tai yra atsiprašymas“, – sakė jis.

Klausimą dėl J. Džiugelio ateities frakcijoje, pasak „valstiečių“ lyderio, ruošiamasi nagrinėti parlamentarams susirinkus į rudens sesiją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gediminas

Gediminas portretas
Džiugelis turės įsipareigoti nuolankiai tarnauti Karbauskiui -būti šventu Karbauskio klapčiuku tokiu kaip Širinskienė ,Puidokas,Matašūnienė ir kt švemtieji-tada paliks frakcijoje.Gal dar paprašys atidirbti ląžą agrokoncerne per vasarą.

ALGIS

ALGIS portretas
Vargšelis taip susireikšmino , išpuiko , kad bjauru net žiūrėti ir klausyti ,VISGI PATARLĖ TEISYBĘ SAKO - ''ĮSILEISK KIAULĘ Į BAŽNYČIĄ , TAI IR ANT ALTORIAUS PRIKAKOS'' .

Pensininke

Pensininke portretas
Meluoja daugelis seimo nariu, tame tarpe ir DZIUGELIS. Nera korektiska naujam seimo nariui , nezinant visu subtilybiu , kita isvadinti melagiu. Siuo atveju Dziugelis saves nepateisina, o daugiau gauna NEIGIAMYBIU.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių