R. Žemaitaitis valo partiją: jau sustabdyta trijų partiečių veikla

Iš naujo perrinktas partijos Tvarka ir teisingumo pirmininkas Remigijus Žemaitaitis dešimčiai mėnesių sustabdė partiečių Kristinos Nakutytės, Kęsto Komskio, Sigito Karbausko veiklą partijoje.

Pasak R. Žemaitaičio, dėl kai kurių asmenų bus kreiptasi net į teisėsaugos institucijas, premjerą bei vidaus reikalų ministrą. TT partijos pirmininkas sako, kad šie asmenys užsiėmė ardomąja veikla skyriuose, klastojo dokumentus, rengė neteisėtus posėdžius bei užsiėmė destruktyvia veikla partijoje.

„Vyko destrukcinė veikla, kuri tęsėsi nepilnus metus. Jie užsiėmė ardomąja veikla skyriuose. Tai yra kiršinimas, neteisėti posėdžiai, protokolai, mėginimai klastoti dokumentus. Su šiais asmenimis vakar vyko valdybos posėdis, šiems nariams buvo sustabdyta narystė dešimčiai mėnesių, dėl kai kurių žmonių bus kreiptasis į teisėsaugos institucijas, dėl vieno asmens kreiptasi į Vyriausybę ir vidaus reikalų ministrą“, - ,,15min“ studijoje teigė TT pirmininkas.

Pasak R.Žemaitaičio, sustabdyta Panevėžio Vyriausybės atstovės K. Nakutytės narystė. Būdama partijos narė ji rengė neteisėtus tarybos posėdžius. R. Žemaitaitis sako, kad į Vyriausybės atstovės veiklą turėtų atkreipti dėmesį tiek premjeras, tiek vidaus reikalų ministras.

„Tai klausimas, ar valstybės tarnautojai etiška dirbti šį darbą? Tiek premjeras, tiek vidaus reikalų ministras turėtų įvertinti K. Nakutytę“, - sakė R. Žemaitaitis.

TT pirmininkas sako, kad dėl K. Komskio veiklos stabdymo partijoje buvo balsuota vienbalsiai. R. Žemaitaitis K. Komskį įvardino kaip didžiausią partijos kenkėją.

„Kęstas Komskis buvo didžiausia problema ir bėda mūsų partijoje. Prieš dvejus metus, kai jam buvo sustabdyta narystė, aš sakiau, kad jis turi būti šalinimas ir iš partijos dėl jo abejotinos veiklos ir, sakyčiau, netgi kenkėjiškos veiklos partijos labui. Vakar vienbalsiai tas dalykas buvo priimtas“, - sakė TT pirmininkas.

Sustabdyta ir Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos direktoriaus Sigito Karbausko, kuris galimais neteisėtais veiksmais bandė nustumti Rinkimų štabo vadą bei organizavo neteisėtus tarybos posėdžius, veikla partijoje.

„Yra dar keletas kitų asmenų, kurie nenorėjo diskutuoti, nenorėjo matyti partijos ateities ir vizijos, o tiesiog norėjo destruktyviai dirbti partijoje. Aš tikrai atsisveikinsiu su tais žmonėmis, kurie nemato partijos perspektyvų bei partijos ateities“, - sakė R. Žemaitaitis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių