Seimo narys R. Žilinskas tebegydomas ligoninėje: problemos rimtos

  • Teksto dydis:

Paaiškėjo, kad Seimo nario Roko Žilinsko sveikatos būklė tebėra sunki, jis jau savaitę, o gal net ir ilgiau yra gydomas ligoninėje. 

Seimo narys Tėvynės sąjungos - Lietuvos krikščionių demokratų partijai priklausantis politikas vaduojasi iš plaučių uždegimo gniaužtų. 

„Pastaruoju metu sulaukiau ne vieno klausimo, kas nutiko mano labai geram draugui Rokui Žilinskui. Kad nebūtų įvairiausių interpretacijų, Roko artimųjų prašymu informuoju, kad Rokas šiuo metu yra ligoninėje dėl rimtų sveikatos problemų. Jam stiprus plaučių uždegimas, kol kas bendrauti ir pats papasakoti apie savo būklę jis negali. Roko artimieji labai prašo gerbti jų privatumą ir neklausinėti apie šią situaciją. Kai tik Rokas pasveiks, pats viską papasakos. Tad kol kas visi nuoširdžiai palinkėkime Rokui stiprybės ir kuo greičiau pasveikti!“ –  feisbuke ketvirtadienį paskelbė R.Žilinsko bičiulė žurnalistė Daiva Žeimytė.

Kaip rodo Seimo pateikiami parlamentarų lankomumo duomenys, 44 metų R.Žilinskas plenariniuose posėdžiuose nedalyvauja nuo balandžio 20 dienos.

Buvęs žurnalistas R.Žilinskas į Seimą renkamas nuo 2008-ųjų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

DIEVULELIAU

DIEVULELIAU portretas
KOKIE SLYKSTUS LIEZUVAUTOJAI... O KOKIE ju VAIKAI,ANUKAI... DUOK DIEVE ROKUI Z. DANGU, NES JIS TO VERTAS ! VERTAS. NEPRILYGS JAM DAUGELIS SEIMUNU,NEI "IVAIRIASPALVIU" -PRIJAUCIANCIU ZMONIU. TEBUNA LENGVA JAM ZEMELE. STIPRYBES JO ARTIMIESIEMS, TIKRIESIEMS DRAUGAMS.

Onė

Onė portretas
Geras žmogus,gaila ...O kiek dar gėjų seime sėdi ? Čia du įvardino, o toliau ? Gal kas žino?

...

... portretas
Plaučių uždegimas tik pasekmė kitos ligos... kai organizmas imunitetą praranda.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių