Referendumas – kartu su prezidento rinkimais: pasiruošti jau vėlu?

Grįžti į straipsnį

matome ,kam "rūpi" šalies gyventojų gerovė

matome ,kam "rūpi" šalies gyventojų gerovė portretas
kas Lietuvoje ADVOKATAUJA, kad suteikti DVIGUBĄ pilietybę?,-----ogi,konservatliberalų CHUNTA,-- tai tie ,kurie NUSKURDINO per 28 metus šalies gyventojus.

tokio varianto NĖRA,--- kaip "prakišti" REFERENDUMĄ !

tokio varianto NĖRA,--- kaip "prakišti"  REFERENDUMĄ ! portretas
per beveik 30 metų-- kiek Lietuvoje, užsienio lietuviai SUGEBĖJO investuoti SAVO KAPITALO?--- atrodo ,kad MIZERĮ,-------tad, jeigu JIE tai DARYTŲ, būtų geriausias įrodymas,kad yra patrijotai ir nekiltų jokių ABEJONIŲ dėl DVIGUBOS pilietybės,---o dabar , NETURĖDAMI tampraus RYŠIO su Lietuva--nori pilietybės --KODĖL?--vienareikšmiai,- SAVANAUDIŠKAIS tikslais.

užsienio lietuviai,durys atviros-SUGRĮŽKITE vardan LIETUVOS

 užsienio lietuviai,durys atviros-SUGRĮŽKITE vardan LIETUVOS portretas
įvairūs JAKILAIČIAI: pirmiausia išsiaiškinkite kokiu tikslu siekia DVIGUBOS pilietybės,---jeigu jie yra tikrai Lietuvos PATRIJOTAI,---lai meta užsienio pilietybę ir be jokių išlygų bus suteikta Lietuvos,--ko gero, ne PATRIJOTIŠKUMO vedami siekia Lietuvos PILIETYBĖS--o turėti sau naudos, APIPLĖŠIANT skurde gyvenančią Lietuvą-- susigrąžinant TURTĄ, ------iš užsienyje gyvenančių lietuvių LAIKYSENOS matosi, kad jie į LIETUVĄ atvyksta pasisvečiuoti --tuščiomis rankomis-"geriausiu"atveju su TUŠČIU LAGAMINĖLIU /kad išvykstant prisikrauti/--ir tai ŽINODAMI, kad mumyse yra daug SKURDO,------iš SKURDO IŠSIKAPSTYSIME ir be jų, nes jie pabėgo savo NORU --ieškodami LAIMĖS kitur---PALIKDAMI SUNKIU metu mus vienus--kovai su rytų AMARU ir lietuvybės IŠSAUGOJIMU

...

... portretas
'Žiurkės' pametė Lietuvą kai jai buvo SUNKU, nieko neverčiami, TIK dėl savo naudos, prisiekė svetimiems, dabar kai MES gyvenimą Lietuvoje kiek aptvarkėm, užsimanė ir mus 'numelžt'... bet kadangi jie ir toliau TIK SAU naudos siekia, daugiau nei aišku kad jie ir vėl bėdoje Lietuvą pamestų - KAM mums tokios žiurkės?.. (bet JEI jie atsisakys tos svetimos pilietybės mes jiems padėsim buvusią pilietybę atgaut... jei jie bus lojalūs MUMS).

Ukrainos mūrininkas

Ukrainos mūrininkas portretas
Greičiau priimkite tą dvigubą pilietybę, tada ir mes tapsime pilnaverčiais jūsų šalies šeimininkais.

de facto

de facto portretas
Sako milijonas emigravusių lietuvių laukia dvigubos pilietybės... Melas. Tik maža dalis tautiečių prisiimė svetimos valstybės pilietybę. Kiti jos nesigviešia, todėl jie abejingi ir dvigubai pilietybei.

jokių dvigubų

jokių dvigubų portretas
Negyvena Lietuvoje,turi kitos šalies pilietybę,dirba ir moka mokesčius kitai valstybei, tai ko tada nori,kam ta lietuvio pilietybė,koks tikslas.Mano balsas bus prieš dvigubą pilietybę.

Keisti

Keisti portretas
žmonės. Dirbate kitai šaliai, tai ir turite būti jiems lojalūs. Jums norisi atgal, tai grįžkite ir gausit pilietybę. Dviguba pilietybė dar daugiau,paskatins emigraciją, dėl kurios valdžia lieja ašaras.

888

888 portretas
Mano balso niekas negaus , nematau jokio protyngo per rinkimus...Eisiu , subraukysiu biuleteny ir paviesinsiu FB !!! Kad visi matytu ...kad niekas nepavogtu balso . Gal daug zmonou taip darys , tai nevogs balsu , nepadirbines balsu

Galerijos

Daugiau straipsnių