S. Skvernelį džiugina G. Landsbergio žadama parama reformoms

  • Teksto dydis:

Ministras pirmininkas Saulius Skvernelis sako, kad Tėvynės sąjungos - Lietuvos krikščionių demokratų lyderio Gabrieliaus Landsbergio pažadai remti strategines reformas rodo, jog opozicija veikia konstruktyviai.

„TS-LKD vadovų toks sprendimas rodo pragmatiškos, atsakingos ir konstruktyvios opozicijos buvimą. Kalbame apie subrendusias reformas, kurias reikia daryti“, - LRT radijui antradienį sakė premjeras.

G.Landsbergis pirmadienį pareiškė, kad konservatoriai yra pasirengę remti švietimo reformas ir valstybės įmonių, įskaitant urėdijų, pertvarką, jei jų nepalaikys socialdemokratai ir kai kurie „valstiečiai“.

„Aš noriu pokyčių. Jei Butkevičius ar Karbauskis jiems nepasiruošę, nes neišmano ar nesupranta, tai nesiruošiu sėdėti rankų sudėjęs. Kviečiu ir kitas partijas pasvarstyti, ką galėtume palaikyti drauge“, - teigė G.Landsbergis.

Opoziciniai liberalai sako, kad konservatorių parama Vyriausybei gali kliudyti susitarti dėl Seimo opozicijos lyderio pareigų.

„Žmogus, pretenduojantis būti opozicijos lyderiu, žada palaikyti visas premjero S.Skvernelio reformas ir neatmeta galimybės, kad konservatoriai gali tapti valdančiosios koalicijos partneriais. Kaip šiuos dalykus suderinti?“ – kalbėdamas su „Lietuvos žiniomis“ stebėjosi liberalų seniūnas Eugenijus Gentvilas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

NA NA

NA   NA portretas
pagyvensim pamatysim ,ar Skvenelis nėra vyriausybininkų trojos arklys ,kuris turi menkinti valstiečių partiją ,kad landsberginiai galėtu vėl siautėti ir grobstyti Lietuvoje _____net pats velnias pradėtu žegnotis ,kad tik su landsberginiais ne reikėtu eiti obuoliauti ,tai ciniškiausia prisitaikėliu ,politinė gauja , išgrobsčiusi Lietuvą ,______mato, kad valstiečius palaiko visuomenė ,nors ir kaip stengiasi šmeižti karbauskį ,tai dabar taikosi kitaip kompromituoti, skaldydami valstiečių pozicijas ,,,sėkmės ,kuo toliau nuo landsberginių ,,,,,,

Gafas

Gafas portretas
S.Skvernelis buvo” apdorojamas”konservų,Lietuvoje ne sąžiningi politikai kišami rinkėjams rinkti o nusikaltėlių,žaliukų palikuonys.Juokingai sakoma,ką išsirinkote-tą turite,bet bambukai supraskite ,kad piliečiai neturi teisės ir nėra iš ko pasirinkti.Renka iš mėšlo,mažiau prarūgusi mėšlą.

Anonimas

Anonimas portretas
Viskas R.Karbauski,pardavė tave S.Skvernelis konservam.Noriu pasakyti ,kad nuvilė S.Skverbelis žmones,tidėl kad pasidavė konservam.Aiškiai buvo matyti, kad buvo jų verbuojamas.Ir R.Karbauskiui buvo pakišta parsidavėlė,kuri yra ir buvo ”šnipas”,V.Uspaschiko partijoje ir šitoje.Tokias karo metu šaudė.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių