S. Skvernelis pripažino, kad A. Rotenbergo pavardė jam yra žinoma

Grįžti į straipsnį

Geri draugužiai

Geri draugužiai portretas
Broliukai...Juk toks tokį turi ginti.O kad Skvernas pažįstamas su tuo putinistu oligarchu,nereikia stebėtis. Ko gero, tai ir geri draugai.Tikriausiai Karbauskis suvedė.Todėl ir gina vienas kitą.

,,zele'',

,,zele'', portretas
gerai prisipažinai,kad esi tikra zele.Juk viską lauži iš piršto.Juchnevičienės brolis prekiauja ne su Rusija,o su Kazachstanu,bet tau ,durnelei,argi tai suprasti.Na o su kuo prekiauja Kubiliaus sūnus? Girdėjai gandragalvius varpais skambinančius,bet nežinai kur.Gal paaiškink,su kuo jis prekiauja.

Nepasitikite mūsų VSD ?

Nepasitikite mūsų VSD ?  portretas
Skaitykite tekstą , ten parašyta VSD neturi jokių priekaištų Karbauskiui ir jis nekelia jokios grėsmės saugumui . Eskaluojantys ta temą toliau mano nuomone yra provokatoriai bandantys pakirsti pasitikėjimą mūsų valstybės institucijomis . Radus komentarą pranešiu, nes nusibodo vidiniai priešai dergiantys mano valstybę.

>zele..

>zele.. portretas
tu tą pasakyk savo juknevičienei(jos brolio visas verslas Rusijoj) ar kubilui(jo artima giminėlė irgi suka versliuka ten pat). Užstrigo plokštelė - kaip Karbauskis taip Karbauskis.

Atsipeikėkime

Atsipeikėkime portretas
pasidomėjau Agrokoncernas įkurtas 1990 , o gal pamenate kada buvo uždėtos sankcijos Kremliui ? ))) Girdėjau Užsienio reikalų ministrą sakant , kad įmonės , kuri parduoda trąšas NĖRA ŠIAME SĄRAŠE ? Iš kur tas patryzniojimas ? O, kad iki šiol perkame iš Gazpromų , nieko tokio ? Siaurapročių padejavimai ...

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Mano nuomonė.Niekas,net eilinis, neturėtų prisidėti prie ekonominės,ar kitokios,okupanto galios stiprinimo nei vienu centu.O čia milijonais.Ir tokius veiksmus pateisina pimieji Lietuvos asmenys.

Anonimas

Anonimas portretas
Sie du broliukai seime neisskirem ir is kur gamta prigimdo tokiu vagiu

Lietuva kur tu eini?

Lietuva kur tu eini? portretas
"Poka syla est uma nenada" - rusiškos sielos variantas Ramūno praturtėjimo epopėjoje. Kas tie 36.000 ha, trąšos palyginti su šlove? Svarbu banda seka paskui, o visą kitą pinigai ir laikas patvarko...

kotas

kotas portretas
Skvernelis tik dulkes nuvalys nuo Karabaso švarko. Rado gi kam pavesti ,,tirti" KGB speco darbelius...

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Versle,nesusidėk su rusiškom prostitutėm,liksi be kelnių ir be piniginės.Patikrinta.

verslas

verslas portretas
su kuo noriu su tuo ir susidedu.

ane?

ane? portretas
Su neteisingais oligarchais Karbauskis susidėjo. reikėjo dirbti su ukrainiečiais, - tie teisingi, europietiški oligarchai.

Galerijos

Daugiau straipsnių