S. Skvernelis atidėjo vizitą į Izraelį

Ministras pirmininkas Saulius Skvernelis atidėjo vizitą į Izraelį, kad „suvaldytų procesą“ Seime svarstant Vyriausybės siūlomą mokesčių pertvarką.

„Taip (vizitas atidėtas), dėl struktūrinių reformų, kurios juda ne taip sklandžiai, kaip tikėtasi, ir premjerui reikia būti norint suvaldyti procesą“, – BNS sakė premjero patarėjas Skirmantas Malinauskas.

S. Skvernelio vizitas Izraelyje buvo planuojamas kitą savaitę, birželio 18 – 20 dienomis. Darbotvarkėje buvo susitikimai su Izraelio prezidentu, premjeru ir parlamento pirmininku Jeruzalėje bei palestiniečių premjeru Betliejuje.

Pasak S. Malinausko, šiuo metu yra derinamas naujas vizitų laikas.

S. Skvernelis tikisi, kad Seimas mokesčių pertvarkos planą patvirtins iki mėnesio pabaigos, kad jis galėtų įsigalioti nuo sausio, tačiau kai kuriems pasiūlymams nepritaria ir valdančiojoje koalicijoje esantys parlamentarai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
PIDARAS!!!!!!!!!!!!!!!!! PAUPO DDD~!!!!!!!!!!!!!!!! lauk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

...

... portretas
Norėjo avansu raportuot: "Zadanija įvykdyta, jūsų paruoštas įstatymų paketas sėkmingai Seime priiminėjamas, tuoj evakuacija iš Lietuvos paspartės"... - ech, neklusnūs valstiečiai, pasirodo... kaip visuomet.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių