S. Skvernelis: būti opozicijoje socialdemokratams dar blogiau

Grįžti į straipsnį

mo

mo portretas
,socialdemokratams pagal ,pono vedlio dabartinio metu valstiečių norago pasakas yra negeras socialdemokratas būtų opozicijoj dar blogiau , sykių eitu su kolūkiečiais matote netiktu tas planas b jeigu nepalaikytu šitos kolūkio chebros planams mulkinti ir toliau eiti kas dieną skandalo kelių ,o jau nudirbo oi koki blogi kur ką žadėjo ir pamiršo .o toliau iš tikro planas B, eina kuo toliau blogiau, ir juk stumdosi be naudos ir bėga taip pas vienus opozicijoj ponus užtarimo taip pas kitus prašosi užtarimo, o tas visas žodžio mastymas kūrybos yra fališas paliktas gretutės skandalo knygos rašimo citadelė pasekta ,socialdemokratas sako skesk, užtai kad visa šita tavo opera nusibodo, matote ,negeri, eisiu pas gabreliu konservus paramos prašysiu o gabrelius taip tikras yra gyliau traukti kilpai ir žino kas bus , juk nei gabrelis nei algirdas abu nenori tos kolūkio vedlio grupes ,juk tampo ir juokiasi, o liaudis laukia ir skandalai traukia ,

H

H portretas
Aš ne esu Soc-dėmų " partijoje.Net neprijaučiantis. Tačiau mano nuomone didžiausia pastarųjų klaida buvo eiti į koaliciją su valstiečiais. Tas buvo aišku iš pat pradžių . Dėl kelių veikėjų Seime valdžios troškulio nukentėjo ir galimai visiško žlugimo keliu eina visa partija.

...

... portretas
Logiškas mąstymas: "Neatmesčiau tokio varianto, kad dalis socialdemokratų frakcijos narių tiesiog prisijungtų ir liktų valdančiojoje daugumoje" - nepamirškim kad Seimo nario mandatas LAISVAS ir negali būt varžomas jokių mandatų.

Galerijos

Daugiau straipsnių