S. Skvernelis: M. Majausko istorija yra jo ir žmonos reikalas

Grįžti į straipsnį

Vai,vai

Vai,vai portretas
kaip dabar puolamas Majauskas. "Cia konserviniai","ju irstva"," jie gina Majauska,o kasdien puola Karbauski"... Gaila ir Karbauskio,kuris bande veltis ar velesi su "grazuole", (anot Malinausko ). Bet kuri buvo apsivogusi kartu su drauge (dirbant) ir melage- "istekejusi" (kai tuo tarpu juk issiskyrusi) Ir dar, (per ka ? ) sugebejusi ilisti i seima (siaube,kokia asaba, sedejo seime ! ). O gal daugelis bobu barakudu,keksiu (bet gudriu ),o visi vyrai akli,buki kvailiai?

tai va

tai va portretas
Man tas pats kaip baigsis ši istorija ar panašios, bandau suprasti abi puses, bet niekaip nesuvokiu, kad išsilavinęs, padorus vedęs vyriškis vestųsi į savo šeimos namus svetimą merginą be žmonos žinios. Be to, kiek atvejų pasitaiko gyvenime, kad žmonės tiesiog nuslepia savo šeiminius santykius, jauna mergina gali net nežinoti, kad bendrauja su vedusiu. Kiek atvejų pasitaiko gyvenime, kai jauna panelė ar jaunas vaikinas nuslepia savo nepilnametystę ir prisistato pilnamečiais...

va būtent

va būtent portretas
p.Majauskas yra viešas asmuo ir ne savo žmoną jis kvietė į savo butuką "pasisėdėjimui" po vakarėlio ;), tad ir reikalas viešas, ir rūpi visiems Lietuvos piliečiams.

Nieko gero

Nieko gero portretas
Jei gina, vadinasi pats toks, ar padorus vedęs vyras ieškos mergaičių? Nereikia tada ženytis, jei išsirinkt sunku

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Mėginta sukelti skandalą, siekiant parodyti, kad ir kitų partijų moralinis veidas ne ką geresnis kaip pas „gandragalvius“ (gretos, milenos, žemgrobiai, sukčiai, dempingas ir t.t.). Kai nepavyko – ‚Majausko istorija yra jo ir žmonos reikalas’. Kitaip tariant, “moja hata s kraju”. Niekas nekaltas ir liko kvaila mergaitė ant ledo.

Dieve, Dieve, senis Kęstas visai nukvako

Dieve, Dieve, senis Kęstas visai nukvako portretas
Tai vargšas nusenęs žmogelis – okupacijos laikų liekana. Visą laiką sąžiningai tarnavo sovietų represinėse struktūrose. Negailėdamas jėgų kovojo su Sovietų Sąjungos priešais, naikino ir trėmė visus, netikinčius šviesiu komunizmo rytojumi. Vykdė ir viršijo Komunistų partijos iškeltus penkmečio planus. Visas sovietines šventes šventė negailėdamas sveikatos. Nenuostabu, kad žmogelis prieš laiką susidėvėjo ir psichiškai, ir fiziškai. Dabar prisiduria pragyvenimui, rašydamas komentarus, liaupsinančius fašistinę Kremliaus milijardierių kliką ir keikiančius Lietuvą. Nebesupranta žmogelis apie ką straipsnyje rašoma, todėl jo komentarai ne į temą. Kadangi apmokama pagal žodžių kiekį komentare, visada gale prirašo „Daugiau apie tai - guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką”. Taip žmogelis beveik trečdaliu pasididina savo honorarą.

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com portretas
"S. Skvernelis: M. Majausko istorija yra jo ir žmonos reikalas" Kaip visada S.Skvernelis mato iškreiptai. Tai tik tokie ir yra valdžioje.

Kęstas

Kęstas portretas
Lietuvoje Metto yra tik žiedeliai. Plk. lt. E. Lastauskui ir kitiems valgytojams auksiniais šaukštais: Jums atėjo sunkios dienos. Neatleisime jums auksinių šaukštų puotos lietuvių išmirimo laikais. Jus atsisako aptarnauti net paprasti Lietuvos žmonės. Štai ką jums sako paprastos Lietuvos moterys: "Pirmiausia sako, kad „čia jums ne valgykla, mes maisto nedarome“. Antra, „man kareiviai nepatinka, todėl viso gero“. Na, nenorim jūsų matyt, eikit „kibini materi“. Tokio akibrokšto senai nėra buvę“, – apie savo patirtį užkandinėje rašė plk. lt. E. Lastauskas.

Kęstas

Kęstas portretas
„Mes vis tiek juos saugosime ir ginsime“ Skaudžiausia, anot jo, ne tik tai, kad padavėjos karininkus išvadino eiliniais kareiviais, bet ir tai, kad abu juos atsisakyta aptarnauti vien todėl, kad jie tarnauja Lietuvos kariuomenėje." Mus Lietuvoje saugo ir gina amerikiečių branduolinės raketos. Jūs sugebate tik pasisavinti auksinius šaukštus. Jei jūs galvojate, kaip rusai kadaise, kad važinėsite su Boxeriais paežerėm ir mus baidysite, tai apsirinkate. Interneto laikais mes žinome, kur gyvena jūsų mamos ir žmonos bei vaikai, jei kas - pirštais užrodysime. Metoo istorija jums švies, kaip ramus pasivaikščiojimas vakare prie ežero. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

rinkejaij

rinkejaij portretas
zurnalistai yra patys kalciausi kokia jie turi teisia is anoniminio skambucio rasyti viesinti juk turi seima vaikus apzmeize o kas toliau as tokis korespondentus patraukciau baudziamon atsakomybei kas cia bus jeigu visos kekses prades kurti pasakas kas buvo ar nebuvo pries kiek metu teisingai skvernelis pasake pirmiausiai jo reikalas o ne zurnalistu

Vitalija

Vitalija portretas
Atsiprašau už komentarą / "Straipsnio pavadinime klaida. Ne S. Skvernelis žada, o Valstybė žada. / Jis ne šiam straipsniui. Visaip pasitaiko.

Vitalija

Vitalija portretas
Straipsnio pavadinime klaida. Ne S. Skvernelis žada, o Valstybė žada.

gajus

gajus portretas
visos kekses vienykites...kuris sekantis pirdyla?beje daugiau neikit pas svetimus vyrus i butus...pirkite visos vibratorius....nes su vyru jau negalima pabuti...ziuriu kodel dabar eiles prie sex shopu....

unidus

unidus portretas
Ne, premjere, Majausko skandalas nėra jo ir žmonos reiklas. Esmė tame, kad Majauskas yra viešas asmuo, rinktas rinkėjų, Seimo narys, ir jam pilnai galioja visi etikos ir padorumo standartai, kaip ir viso pasaulio politikų elgesio reikalavimams

Anonimas

Anonimas portretas
Jeigu nera irodymu, tai nera del ko trauktis... Gal specialiai kersina kokia isimylejusi panele, nesulaukusi atsako...

PAVAROTTI

PAVAROTTI portretas
TAI VA KUR PEDOFILŲ IRŠTVA-KONSERVŲ IŠSIGIMĖLIŲ PARTIJA.

vIKTORIJA

vIKTORIJA  portretas
Isleiskite Gabriuliu atostogu _ tapo visu aukletoju , gana . NEGALIU NEI TV ziureti _ vel kalbes apie kitu praeiti . buta ar nebuta . Kodel sedi 141 su patarejais ir nesvarsto kas rinkejams svarbu . Atstokite nuo Majausko . leiskite graziam ir protingam ramiai gyventi ir dirbti .

taigi

taigi portretas
Manau, kad si smala uzvire tik todel, nes M. Majauskas priklausoTS partijai. Taigi, bek, Mykolai,bek...

Lina

Lina portretas
Kodėl turi atsiprašynėti žmonos jei nėra kaltas,tai daug kas gali kalbėti,tai turi buti faktai,o ne kažkokie paistalai,kodėl nesikreipia į policiją ?

vargas

vargas portretas
jei majauskas ir jo partija visais budais deklaruoja seima ir jos vertybes o dabar jis atsipraso zmonos kyla daug klausimu seimos zmogui

Anonimas

Anonimas portretas
Skverneli , tu pats esi smarkiai susitepęs ,po Garliavos šiurpių ivykių ,tai protu nesuvokiami ir teisiškai ne vertinama ,nes tai buvo teisinis nichilizmas ir visiškas fiasko Lietuvos teisėsaugoje ,iškilai po Garliavos įvykių ,nes taip gavai kompensąciją už savo savivalę ,dabar toks tokį dengia ,esi pakabintas .

Anonimas

Anonimas portretas
po visų Majausko gazdinimų ir Skvernelio išpuolio, telieka laukti ,kad aukos nutils arba viešai paskelbs ,kad nieko nebuvo ir tada pakils Majausko reitingai .

Anonimas

Anonimas portretas
pašnekėjo Skvernelis ir nusišnekėjo ,kaip tikras Lietuvos mentas ,nėra įrodymų ,nėra nusikaltimo sudėties ,bet Majauskas išnaudojo žalią jaunimą ,vedėsi į barus ,tempėsi į namus ir tvirkino ,Majauskas viešas asmuo ir deklaruoja savo pažiūras ,nes vaidina mokytoju .

NA NA

NA NA  portretas
Skvernelį ,tai kodėl iš seimo išmetėt Pūką ,jis moksleivių netvirkino ,kodėl landsberginiai beveik kiekvieną dieną priekabiauja prie Karbauskio ir platina visas nesąmonės per savo purvasklidą ,kodėl pūkui neleido ginti savęs ,o Majauskas reklamuojasi ir gązdina savo buvusias aukas ,kodėl yra dvigubi standartai ,landsberginiai nepakaltinami ,o kitus mėto iš seimo ir organizuoja apkaltas ,,,sėkmės ,Skverneli ,tavo pjūklas Venckienė ,tave pat teisia ,,,

Urte

Urte portretas
Na ,zmones ,gerai pagalvokit,koks vyras,uzimantis posta,turintis seima,zinantis,kad zurnalistai gaudo kiekviena zingsni,zinantis kas darosi su smeiztu ir is postu verciancius vyrus,eis su kazkokia i bara,net juokinga pagalvoti,po to vesis namo,cia jau tikra virsune,ir dar paciam Vilniuje.tai tikra sukurta durniu pasaka.nejaugi niekas neissiaiskina tikros padetes.Faktai buna kada is karto kreipiamasi i policija,ekspertai paima meginius del DNR nustatymo.va cia tai jau faktas.o cia nesamone.

kaunietė

kaunietė portretas
Kodėl M.Majauskas pasidarė neparankus Lanzbergiui? Čia ir viso šmeižto priežastis.

Klausimelis?

Klausimelis? portretas
Skverneli ,o ar leistina ziniasklaidai komentuoti,viesinti anoniminius skambucius,irasus.? Ar tai jeu dabar tokia zurnalistu teise?Juk sitaip gali bet ka apjuodinti?

Senjora.

Senjora. portretas
Senjora.O zmonai jei gyvenote gerai ,gimdete ,auginate vaikus neleiskit barakudom ,piemenem griauti savo seimos.Manau dora panele neis su vedusiu vyru i barus,i namus.Tai daro pasileideles.Juk matot kiek sugriautu seimu,vaiku be tevu.Sakau buk protinga .Stiprybes ir parodyk spyga tom barakudom.

Nuomone.

Nuomone. portretas
Nemato kaip skaitau ir manau daugelis tokiu anoniminiu skambuciu tikrumu.Tik konservatoriai turetu padeti isaiskinti kas tai organizuoja.Ir turi buti atitinkamai nubausti.Juk sitaip negalima griauti seimu.Cia darbas arba konkurentu arba barakudu kuriom nepasiseke su Majausku.To nepadarius ,neisaiskinus tikekites atsiras sekancio auksto valdininko eile.

Galerijos

Daugiau straipsnių