S. Skvernelis: prezidento rinkimų kampanija jau prasidėjo

  • Teksto dydis:

Premjeras Saulius Skvernelis sako jaučiantis prasidėjusią po kelerių metų vyksiančių prezidento rinkimų kampaniją, tuo metu savo reitingų smukimo teigia nesureikšminantis.

„Prezidento rinkių kampanija jau prasidėjusi. Tą tikrai jaučiu“, - Žinių radijui ketvirtadienį sakė S.Skvernelis, tačiau konkrečiau šios kampanijos ženklų nevardijo.

Savo veiklos Vyriausybės vadovas teigė nevertinantis per reitingų prizmę ir darantis iki šiol atidėliotus darbus, kurie nebūtinai populiarūs.

„Mano darbas ir mano veikla tikrai nėra susijusi, nevertinu jos ir nežiūriu per reitingų prizmę. Yra norinčių komentuoti labai daug, pasidžiaugti (premjero krintančiais reitingais - red.) - tai jų darbas. Mano darbas kaip ministro pirmininko, politiko, daryti tuos būtinus darbus, kurie dešimtmečiais nedaromi buvo arba specialiai, arba bijantis nepopuliarumo, bijantis tam tikrų iššūkių. Aš manau, kad mūsų Vyriausybė kitokio pasirinkimo neturi ir toliau nedaryti nieko negalime“, - svarstė S.Skvernelis.

Vyriausybė stengiasi atstovauti ne tik tiems sluoksniams, kurie atvedė į valdžią. Tai yra Vyriausybė ir mes turime atstovauti visos visuomenės interesams ir ieškoti geriausių sprendimų ir kompromisų visai visuomenei.

Jis pridūrė, jog Vyriausybė atstovauja ne tik už „valstiečius“ balsavusiems rinkėjams, o visiems piliečiams.

„Manau, kad Vyriausybė stengiasi atstovauti ne tik tiems sluoksniams, kurie atvedė į valdžią. Tai yra Vyriausybė ir mes turime atstovauti visos visuomenės interesams ir ieškoti geriausių sprendimų ir kompromisų visai visuomenei. Tai pagrindinis dalykas“, - pabrėžė ministras pirmininkas.

Kaip rodo naujausia portalo delfi.lt užsakymu kompanijos „Spinter“ atlikta apklausa, premjero S.Skvernelio ir jo vadovaujamos Vyriausybės populiarumas mažėja.

Nors S.Skvernelį respondentai dar įvardija kaip tinkamiausią politiką premjero pareigoms, jį gegužę palaikė 31 proc. apklaustųjų, balandį jį geriausiu premjeru įvardijo 36,9 proc., kovą – 40,6 proc. tiriamųjų.

Mažėja ir palankumas Vyriausybei. Apklausos duomenimis, greičiau teigiamai ir teigiamai Vyriausybę vertina 27 proc. respondentų, balandį tokių buvo 38,7 procento.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Oooo

Oooo portretas
Dar kubiliene yra , ar ta netinka ????? lansbergu BANDITAI ka nors sugalvos , andrikiene su jukneviciene uzves SAVO rusiska kariuomene is amerikes! !

Ooo

Ooo portretas
O kaip čia ??????? Tai lansbbbeeeergiuuuuu BANDITAI savo mociutes GRAZINUTES nebezada prastumti i PREZIDENTES !!!!! ???????

baltijos tyrimai

baltijos tyrimai portretas
S,SKVERNELIS-78 PROCENTAI
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių