S. Skvernelis Žolinę švęs Lenkijoje

Grįžti į straipsnį

smalsuolis

smalsuolis portretas
... kazi nusives ka nors Skvernelis po skverneliu...

VLD

VLD portretas
Kokios Žolines? Važioja apsipirkti i Kauflenda arba i Bedronka. Tikrai lietuviškas brožas išnaudoti šventes šeimos labui ir piniginei.

Lietuvis

Lietuvis portretas
Tikrai sektinas buvusio policininko, dabar – apsimelavusio valstybės vadovo pavyzdys. Juo sekdamas, užsisakysiu autobuso bilietą vasario 16-ajai. Ką čia veikti lietuvoje? Žiūrėti į pusbadžiu gyvenančių mokesčių mokėtojų pinigus švaistančių iš pampusių vergvaldžių patenkintus veidelius? O ir kelionė apsimokės – alus dvigubai pigesnis, šnapsas ir užkanda taip pat. Ačiū už gerą patarimą, kur galima pigiau šventes švęsti.

...

... portretas
Galėtų ir negrįžt.

cirko

cirko  portretas
,taip kodėl ne suvalkijos lygumos žoline šviesti reiktu savo namuose juk ponas esate kiles iš suvalkijos krašto taip šv, žolines šveskime namie .o gal norisi apsipirkti pigaus maisto lenkijoj, juk sakei kad mes lietuvoj nematysime niekados tokiu maisto kainu kaip pas lenkus taip va koki moli sukurti galėjai per savo bajeri per rinkimus ,davei pažadus su komanda bet pildyti jau nėra laiko o šv žolines atlaidai jau atėjo o pažadus pamiršo silpno proto veikėjai, blogai o žmonių žodžiai yra muilo burbulas.,

...

... portretas
Tai ir tas į Lenkiją apsipirkt varys?..

Narkomanų žolinės

Narkomanų žolinės portretas
Gers Wódka Wyborowa ir rūkys žolytę

Galerijos

Daugiau straipsnių