Seime nauji draudimai rūkaliams kels ginčus: vienas sulauks itin daug diskusijų

Grįžti į straipsnį

aš portretas
Taip, Matulai, svarbiausia koks nors vienas nesusipratėlis, kad ir girtas, bet iš užsienio, galėtų ramiai sau smardinti. O vietiniai pakentės, žinos, kad lauko kavinės tik rūkantiems. Ir tomis gatvėmis, kur daug kavinių, tėvai su vaikais ir nerūkantys, saugantys savo sveikatą, galės nevaikščioti. O Baškienė paaiškins vaikučiams, kad visi tie dėdės ir tetos, linksmai besišnekučiuojantys, besivaišinantys ir pučiantys dūmus, yra ,,kaka''. Jei tik užrūkys tėtis viešoje vietoje prie vaiko, prisistatys vaikų teisės. Tėtės draugas galės rūkyti, nes ne jo gi vaikas šalia. gal nustokit su tom nesąmonėm. Nėra svarbesnių reikalų? J

Emigrantas

Emigrantas portretas
Rūkantiems ir taip suvaržytos teisės ( negalima kavinių viduje rūkyti, viešojo transporto stotelėse ir t.t. ), o čia dar atsiranda super mamytė, kuri pareiškia, kad negali su vaiku papietauti lauko kavinėje, nes ten rūkoma!!! Moteriške, tai eik į kavinės vidų ir pietauk, ten nerūkoma! Kame problemos?

saulius

saulius portretas
Veiksmingiausia priemone butu rukalu kainas padaryti kaip australijoje kur pakelis beveik dvidesim euru kainuoja,o kontrabandos gabentojams trygubai griztinti atsakomybe,gaila taciau mes esame atsilykusi tauta o valdzia tik imituoja kad labai stengiasi del musu.Po kiekvieno naujako pakelis pabrangsta dvidesim centu ir cia skaitosi kova su rukimu?Jus kas metai algos paauga tiek kad tie dvidesim centu nieko nebereiskia,,pinigai nuverteja tad brangti turetu bent jau vienu euru kaip minimum

Anonimui

Anonimui portretas
Kai kavinėje sėdi šeima su vaikais, reik nešdintis iš tos kavinės kuo greičiau, kol vaikeliai visų ausų nepražviegė ir dūkdami svetimos kavos neišvertė. Kodėl temptis vaikus į kavines ir restoranus nedraudžiama?

...

... portretas
"Visus rūkančiuosius - už grotų!".

Darbuotoja

Darbuotoja portretas
O ką daryti, kai darbe negali atsidaryti lango, kuriame sėdi 8 val., nes apačioje stoviniuoja rūkaliai, o jų dūmai eina tiesiai į ofisą?

Anonimas

Anonimas portretas
Pritariu draudimams dėl rūkymo lauko kavinėse. Ne vieną kartą buvo labai nemalonu, kai su vaiku norime papietauti lauko kaivinėje, o prie gretimų staliukų žmonės rūko. Tikrai dar nėra taip, kad visuomenė susilaiko nuo rūkymo tada kai kavinėje sėdi šeima su vaikais. O be to aš ir pati nenoriu uostyti dūmų lauko kavinėje prisėdusi papietauti. Toks pasyvus aplinkinių žmonių rūkymas prisideda prie didesnių sveikatos priežiūros išlaidų.

DĖL BANKO SNORAS UŽGROBIMO

DĖL BANKO SNORAS UŽGROBIMO portretas
DALIĄ - MAGNOLIJĄ UŽ GROTŲ!

Gliukai ir tiek

Gliukai ir tiek portretas
Seime ir vyriausybėje "durnių laivo" ekipažo nariai. Lietuvoje greitu laiku liks senuoliai, kurie ir taip nei rūko, nei išgeria, nes neturi už ką nusipirkt. Tegu kurpia jie nesąmones, nes kaip elgiasi jie už aukštų tvorų, kurias pasistatė iš mūsų mokėtų mokesčių niekas nežino.

Tam O aš

Tam O aš portretas
Klausyk, kas trukdo ir dabar dėti į brangių brendų pakelius pigias cigaretes? Juolab tu neatskirsi. Tai tiesiog niekam neįdomu. Vienodas pakelis nereiškia, kad ant jo nėra užrašytas gamintojas ir prekės ženklas. Jie ten yra.

Anonimas

Anonimas portretas
Jei trumpai, klounai ir tiek....

Q

Q portretas
triukšmas sukeltas dirbtinai , yra lietuvoj didesniu broblemu ...- o kad ju nematyt pjudomi runkeliai ....

CHA

CHA portretas
... Susikalibruok savo smegenis, kad kai paskaitai durną straipsnį- įjungtų triedimą į kelnes.

Rapolas

Rapolas portretas
Ka dar tie neveiksmingieji sugalvos? Kad ka verta demesio pasiulytu, kaip islisti is tos bedugnes, i kuria tie "impotentai" mus visus ir ikiso! Drausti, riboti, suvarzyti... Gal pradekit dirbti, "pyp"!

O aš

O aš portretas
dar kartą klausiu: jei visi pakeliai privalės atrodyti vienodai, o kainos liks skirtingos, tai kas uždraus sukčiams pigiausias cigaretes kaip brangiausias pardavinėt? Ir net vartotojų teisių gynėjams nepasiskųsi, nes kaip įrodysi, kad mokėjai kaip už tikrą daiktą, o nusipirkai šlamštą?

na

na portretas
šiaip jau kaži ką tie draudimai pasieks. Aš manau, kad čia Sizifo darbas. Beje nerūkau ir alkoholio nevartoju, bet tie draudimai.... Kuo daugiau draudžiama tuo daugiau žmonėms kyla noras tų draudimų(kalbu apie tabaką ir alkoholį) nepaisyti, Ypač nepilnamečiams.Pažiūrėkit kiek jų vaikšto gatve su cigarėte rankoje, o elektroninės cigarėtės... dūmų kaip iš pramoninio kamino. O alkoholis iš kur pas juos tokiais kiekiais, kad net ligoninėse atsiduria... Ir tikrai ne biednų žmogelių vaikai, tie neturi už ką nusipirkt

Anonimas

Anonimas portretas
kokios problemos uždaryt tabokines nebus tabako nebus ko rukyt ir problemos ner

Z

Z portretas
Aplamai uždrausti rūkyti ir taškas. Nėra čia ko nuodytis ir kitus nuodyti.

nesuprantu

nesuprantu  portretas
Durniu laivas daugiau nieko jos prievartinis suvarzymas jokios naudos neduoda.tik kai anksti uzdaro alchogolio pardavima tai bobute prisipazino kad dabar susikrapsto apie pora pensiju ir pradejo oriai gyventi. o man tai DZIN kada noriu tada ir isgeriu o nusipirkti randu visa para.Kazkoks ligotas dabartiniu seimunu mastymas ir neprotingi sprendimai as manau kad sis seimas priims ir dar idomesnius sprendimus jaigu as aklas tai visi turi buti akli jai as kurcias tai ir visi kiti turi buti kurti kazkoks NAUJOVISKAS MASTYMAS ir draudimu brukimas per prievarta

...

... portretas
CHA: „Jeigu mes pakeičiame pakuotę, tos įmonės, kurios importuoja rūkalus, turėtų prisitaikyti prie Lietuvos reikalavimų dėl pakuotės. Ne kiekvienas gamintojas to norės“ - jei kažkokiam gamintojui nereikia rinkos, tai tikrai tai ne ta produkcija dėl kurios pergyventume. Beje, tuos per jėgą mums kišamus dūmų detektorius reikia sukalibruot cigaretės dūmui - prijungus tokius daviklius tiesiai prie policijos tinklo jie ne tik kad susirinks sau baudas, BET - kažkuriuo atveju galėtų ir gaisrininkus iškviest.

Švonderis

Švonderis portretas
Aplamai reikia VISKĄ uždraust,palikti tik teisę mokėti PVM,pelno mokestį ir VISKĄ,net dovanotus daiktus apmokestinti dar daugiau nei dabar. Taip pat,už vėlavimą mokėti baudas ir komunalinius mokesčius,taikyti laisvės atėmimo bausmes. Už laisvą Lietuvą,ble!

Zinaida

Zinaida portretas
SIULAU SUGALVOTI KOKIUS TAI DUMU SURINKEJUS...

Ssdhd

Ssdhd portretas
Rukyt pradesiu savo tualete ir pust i ventiliacija kai balkona uzdraus.

Švonderis

Švonderis portretas
Siūlau uždrausti nutukusias ir prakaitu dvokiančias moteris lauko kavinėse - apetitą gadina...

Hmm

Hmm portretas
Rusijoj ir baltarusijoj cigaretes nedemonstrujamos prekybos vietoje ir tai nesukele jokiu problemu. Visa reklama uzdrausts ir tai yra gerai. Kiek prakuokino Matulo mintis: kodel nerukantys turi matyti cigaretes prekybos vietoje? O kodel mes matome prezervatyvus, pampersus ir tamponus?

rūkaliam bauda 100 EUR

rūkaliam bauda 100 EUR portretas
nusižengusiem rūkaliam bauda 100 EUR be gailesčio ir išimčių ir nereikės prižiūrinčių policijai atsipirktų išlaios

kviesk kviesk...

kviesk kviesk... portretas
tik ka irodysi...

haha

haha portretas
del balkonu tai paprasta tik pajuntu kvapa kvieciu policija bbd ant rukaliu ;)

Galerijos

Daugiau straipsnių