Seime – P. Gražulio patyčios iš R. Žemaitaičio

„Tvarkiečiams“ sustabdžius parlamentaro Petro Gražulio narystę partijoje, P. Gražulis „skolingas“ neliko.

Seimo posėdžių sekretoriate jis įregistravo rezoliucijos projektą „Dėl priežiūros ir pagalbos suteikimo“, kuriame reiškia susirūpinimą partijos pirmininko parlamentaro Remigijaus Žemaitaičio „asmeninio ir viešo gyvenimo radikaliais pokyčiais“.

„Seimo narys Remigijus Žemaitaitis pastaruoju metu akivaizdžiai sunyko, itin greitai neteko daug svorio, per porą mėnesių sulyso kone perpus, ir šie pokyčiai atsirado tik radikaliai pakeitus jo poziciją Rolando Pakso ir TS-LKD atžvilgiu“, - sakoma rezoliucijos projekte.

Jame pažymima, kad pastaruoju metu Seimo narys Remigijus Žemaitaitis „pradėjo dergti Rolandą Paksą, remti TS-LKD ir D. Grybauskaitės iš anksto išsakytas pozicijas“.

„Yra akivaizdu, kad sveikas, psichiškai darnus asmuo taip nemotyvuotai nesielgtų“, - sakoma rezoliucijos projekte.

Todėl P. Gražulis siūlo kreiptis į Seimo Žmogaus teisių komitetą, Kriminalinės žvalgybos parlamentinės kontrolės komisiją, Savižudybių ir smurto prevencijos komisiją, sveikatos apsaugos ministrą, reikalaudamas „apsvarstyti ir įvertinti susidariusią Remigijaus Žemaitaičio asmeninę situaciją ta apimtimi, ar jam nedaromas neteisėtas ir galimai itin neigiamas poveikis iš D. Grybauskaitės, STT, TS-LKD pusės“.

P. Gražulis taip pat siūlo apsvarstyti ir įvertinti, ar kompetentingų teisėsaugos institucijų poveikis Seimo nariui R. Žemaitaičiui yra teisėtas.

Pagal rezoliucijos projektą, yra akivaizdu, kad partijos „Tvarka ir teisingumas“ veikla, jos rėmėjai ir nariai yra glaudžiai susiję su Respublikos Prezidentu Rolandu Paksu. „Partijos „Tvarka ir teisingumas“ dabartinis pirmininkas Remigijus Žemaitaitis buvo paskirtas pirmininku irgi tik dėl to, kad jį Respublikos Prezidentas Rolandas Paksas parėmė“, - pažymima rezoliucijos projekte.

Dėmesio centre P. Gražulis šiomis dienomis atsidūrė dėl nesantuokinio vaiko. Jo elgesį kritikavo partijos „Tvarka ir teisingumas“ pirmininkas Remigijus Žemaitaitis, partiečiai nutarė metams sustabdyti jo narystę partijoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

aš portretas
Kojūs norit iš to Gražulio, juk jis gimęs "Skorpiono" ženkle.

Klounada

Klounada portretas
Nejaugi dar gali kilti abejonių dėl Gražulio psichikos nestabilumo.Argi pirmą kartą jis cirkus krečia Seime?Tiek praėjusiose kadencijose,tiek dabar jo nusišnekėjimai,kerštavimai visam Seimui daro gėda.Todėl Seimas ir tapo žemiausiai vertinama įstaiga.Ne valstybei tarnaujanti įstaiga,o klounada.Ir ne vienas čia toks Gražulis.Todėl žemo išsilavinimo ir galvoja,jog Seimas reikalingas tik juokinti tokius pat kvailius.

kaip atsikratyti šito ištvirkusio kuilio ?

kaip atsikratyti šito ištvirkusio kuilio ? portretas
negi šersim dar jį iki kitų rinkimų ?
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių