Krymo totorių lyderis: V. Putino ir Stalino tikslas – toks pats

Grįžti į straipsnį

//////...............

//////............... portretas
cha ha ha kada Cubarovuj rusai uzdraude supirkinet is totoriu ju zemes , savo rankose laikyt visa zemes ukio ir kita turgaus prekyba Kryme reketuojant totorius ---Cubarovas tapo Krymo totoriu nevainikuotu lyderiu ,,v zakone,,, SIAIP TAI kRYMO TOTORIAI VISISKAI PATENKINTI ESAMA PADETIM --ta jie yrode ir per balsavimus issirinkdami savo piliecius y valdzios atstovus , totoriai turi ir darba ir kur melstis ir mokosi savo kalbos.--to jiems niekas neuzdraude....

šiaip

šiaip portretas
Kryme dabar yra trys valstybinės kalbos-rusų,ukrainiečių,totorių net TV yra

...

... portretas
Totoriai totoriais, bet KODĖL Lietuvoje lietuvių mažėja, KAM to reikia?

Anonimas

Anonimas portretas
Labai argumentuota :) Tai kas tą padarėlį išrinko Krymo totorių lyderiu? Konkrečiai ? :)))

Jogailai blusų rusiškoje fufaikėje ganytojui

 Jogailai blusų rusiškoje fufaikėje ganytojui portretas
Blogi tavo reikalai. Nesugebi ganyti. Greitai visos blusos išsilakstys iš fufaikės. Tai ne totoriai, kurių Putinas su savo banditais niekaip negali nei išnaikinti, nei kitur iškraustyti.

Anonimas

Anonimas portretas
Lyderis? Atsiprašau, o kas jį išrinko lyderiu? Pats pasiskelbė? Upsss :)

idomu

idomu portretas
Visų pirma, Kryme totoriai tokie patys vietiniai bei etniniai kaip ir rusai, tai mongolų - totorių ordų palikuonys. Žlungant ordai totoriai užsiliko Kryme , kas nutiko tikriesiems vietos gyventojams totoriai subtiliai nutyli. Antra, Krymo autonominėje republikoje niekas totorių nediskrimnuoja, tokių faktų nėra, jie gali mokytis savo gimtąja kalba, lankyti tautinius šokius ar folkloro kolektyvus ir taip toliau. Trečia, o kas šitą veikėją išrinko "Krymo totorių lyderiu"? Konkrečiai - kas? Ketvirta, kažkodėl nutylima, kad šis veikėjas galimai susijęs su nelegaliomis ginkluotomis gaujomis ir galimai prisidėjo prie jų vykdomų nusikaltimų. Penkta, kaip manote, kodėl Ukrainos dainininkės Džamalos laimėjusios Eurovizijos konkursą tėvai gyvena Krymo autonominėje respublikoje ir net po dukros cirkų scenoje neketina kraustytis į Ukrainą? Galvokite.

Jogaila Išganytojas

Jogaila Išganytojas portretas
Lietuva okupavo ir aneksavo Memelo krasta nuo Vokietijos ir Wilno teritorija nuo Lenkijos. Ir viskas tvarkoje.

Jogaila Išganytojas

Jogaila Išganytojas portretas
Krymo totorai buvo ir yra pagrindines kvislingais su nacais. Ta Kryma totorai okupavo ir Krymas jiems nepriklauso visiškai. Totoru tevine yra Tatarstanas o ne krymas arba Lietuva. Visus reikia perkelti atgal i Tatarstana.

Klyras

Klyras portretas
Na, iš kur Lietuva ir ištraukia totorių tautos atskalūnų ir suteikia jiems tribūną? Reiktų pasiklausti pačių Krymo totorių apie jų gyvenimą Ukrainos ir Rusijos sudėtyje ir nevyniojant į karnas sąžiningai viską aprašyti. Mano duomenimis, jie net labai patenkinti, ne jų kalba yra viena iš valstybinių Krymo kalbų, turi kitų privilegijų, kurių neturi net kitos Kryme gyvenančios tautos.

durniu laivas

durniu laivas portretas
kai jau visi klausimai isspresti ir veikti seimas neturi ko nes pijokai ir rupesciai dingo butinai reikia spresti totoriu klausima nes mums rupi kaimynai totoriai kurie gyvena uz keliu tukstanciu kilometru

Thom

Thom portretas
LDK laikais labai nedaug trūko, kad krymas atsidurtų LDK valdžioje. O ir Juodosios jūros pakrantė buvo atimta iš totorių.

Galerijos

Daugiau straipsnių