Prisiekė ūkio ministras V. Sinkevičius

  • Teksto dydis:

Seime antradienį prisiekė paskirtasis ūkio ministras, parlamentaras Virginijus Sinkevičius.

27 metų „valstiečių“ atstovas yra jauniausias ministras po nepriklausomybės atkūrimo.

„Tikiuosi, kad bendru darbu, nežiūrint pozicijos ir opozicijos, visi kartu įdėsime didelį indėlį ir pasieksime tą tvarų ekonomikos augimą, kurį ilgos kartos po mūsų paminės, kad šis Seimas pasiekė to kaip gyvena žmonės po 20 metų“, – teigė prisiekęs ministras.

Prieš tapdamas Seimo nariu, V. Sinkevičius dirbo Lietuvos pašte, Lietuvos oro uostuose, agentūroje „Investuok Lietuvoje“.

Ūkio ministro postas tapo laisvas po to, kai iš koalicijos pareiškė pasitraukiantys Gintauto Palucko vadovaujami socialdemokratai. Buvęs ūkio ministras socialdemokratas Mindaugas Sinkevičius nepritarė tokiai partijos pozicijai, tačiau pakluso jos valiai ir pasitraukė iš pareigų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

gegute

gegute portretas
tai gabrieliukas pasveikino, ar nebus valstieciams toks pats geguziukas kaip socdemams paluckiukas

juk

juk portretas
/cirka/ darys tie patys seni soc...demonai svarbu prastumti sava kad ir robota o karabasiuka numuilino seksualiai kad tyletu ir toliau kaip ziurkes lenda prie /lovio/ kurio neverti nes atstatydinom bet siems /antzmogiams/ is kompartijos /do lampocki/...

Anima

Anima portretas
Nesu prieš išrinktąjį ministrą,nes jo nepažįstu,bet yra keista,kad pas mus taip garbinamas jaunystės kultas.Pirmiausia pabrėžiama,koks jaunas.Galbūt jis ir vertesnis už visus vyresnius,bet...Taigi visi rėkia-rinkti į valdžią tik jaunimą.Nors jaunimas buvo ir Masiulis,ir Gapšys,ir Manžutaitė,ir t.t.Kai tuo tarpu pažiūrėjus į kitų šalių valdžią-JAV,Britanijos,Vokietijos ir kt.-visi vyresnio amžiaus,su patirtimi.Ir niekas nesityčioja iš Merkel,kad ji tikrai nėra labai jauna.O pas mus tiesiog tyčiojamasi iš vyresnių,nors dirba ir gerai.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių