Seimo narėms neapsiverčia liežuvis perskaityti K. Pūko skandalo liudijimus

  • Teksto dydis:

Seime toliau netyla kalbos apie parlamentaro Kęstučio Pūko apkaltą bei istoriją su merginomis. Seimo narės KK2 žurnalistams sakė, kad yra šokiruotos savo kolegos bendravimu.

„Gerbdama Jūsų ir savo orumą, aš nenorėčiau skaityti balsu ir nenorėčiau kartoti tų žodžių, nes manau, kad daugelis padorių žmonių taip nekalba jokiomis aplinkybėmis. Bet štai galėsiu parodyti lapą iš išvados, kuris yra viešai prieinamas ir galėsite sau persiskaityti, kokius dalykus, kokiais žodžiais darbo vietoje, darbo metu su savo darbuotojais leido sau aptarinėti Seimo narys“, – laidoje KK2 kalbės Seimo narė Dovilė Šakalienė.

Pats Seimo narys teigia, kad šis puolimas prieš jį – pramanai. „Ten daug yra ko prirašyta. Kelia ir juoką. Žinot, sukurta tokia schemutė, kuri labai linksmina žmones ir žiniasklaidai yra ką veikti. O realiame gyvenime, kai man reikia išgyventi ir kai aš esu herojus šito viso padarytas, tai man nėra lengva. Man nėra juokinga“, – kalbės K. Pūkas.

D. Šakalienė sako, kad po pokalbio su K. Pūku viena mergina net turėjo kreiptis į psichologą. „Viena iš moterų visiškai nebegalėjo išlaikyti įtampos. Tai darbuotoja, kuri buvo pravardžiuojama, užgauliojama ir žeminama“, – sakys D. Šakalienė.

KK2 žurnalistų paklaustas, ar K. Pūkas nėra siūlęs merginoms kartu maudytis „burbulinėje“ vonioje, šis atsakė, kad tokios pas jį Seimo viešbutyje nėra. „Jeigu jūs rasite burbulinę vonią nors viename kambaryje, kur galima pasivolioti Seimo bendrabutyje... Ten gi senoviškas sovietinis pastatas, ten vonios pačiam vyrui atsigulti nėra kur. Ji trumpa, maža ir apie masažines lovas nėra kalbos“, – atsakys K. Pūkas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

dsa

dsa portretas
Mane žavi Šančiai, nes jie jį išrinko. Visi juk žino jį, kalbos apie tai 10 metų eina ar dar seniau. Vienintelis logiškas paaiškinimas - mėgino atsikratyt :D

NO PROBLEM

NO PROBLEM  portretas
O NOVYJE LITOVCY....PUKO RINKEJAI GERBEJAI...UZTRAUKTUKAI ATSEGTI...DEDAM SKERSA ANT VISU BOBU...MUSU VADAS PAVYZDYS,KAIP REIK KALBET,ELGTIS IR KAS CIA PAAISKINS..CIA TOKIA VEISLE,O VISA ISMINTIS IR SUPRATIMAS APIE VERTYBES YRA ZEMIAU B A M B OS... PRALEIDO PROGA PROTINGAI PATYLETI,O NE SUDA MALTI SEIME...A S I L A S....

VYTAUTAS

VYTAUTAS portretas
Lietuvoje tariamas prie bobų priekabiavimas pasidarė baisesnis nei pedofilija,vaikų tvirkinimas,girdimas alkoholiu,seksualinis tvirkinimas.Juk girdėjome,kaip nubausti vaikus lytiškai tvirkine valdžiagyviai.Matomai teisėjai pasipildė kišenes su kaupu.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių