Seimo narės D. Šakalienės komandiruotė į tvartą

Grįžti į straipsnį

o PONUI ADVOKATUI

 o PONUI ADVOKATUI portretas
pridursiu kad prastas advokatas esate ,kad patarėte ūkinikams kišti galvas po Temides kardu.Po nuosprendžio kuris baigėsi nekaip tikėjotės, jūsų reputacija dar labiau smuko. Teisingumas vis dėl to vykdomas kaip minėjau remiantis įstatymais!!!

GERB, ANONIMUI

GERB, ANONIMUI portretas
NA TAI KOKIA SAVIJAUTA PRAKIŠUS BYLĄ MIELIEJI ŪKININKAI? GAL DABAR SUPRATOT ,KAD TEISMAS NE SAVIVALDYBĖ....IR SU JUO NEPAJUOKAUSI.ČIA VIS DĖLTO REMIAMASI ĮSTATYMAIS O NE ......... PRAVARTU BŪTŲ PADARYTI IŠVADAS ,KURIOS PRAVERSTŲ ATEIČIAI!

Audrone

Audrone portretas
Tai taip iseitu, kad ES galioja skirtingi standartai ir reikalavimai. Viena tvarkingiausiu ir svariausiu ES saliu yra Austrija. Taigi galiu papasakoti apie pasivaiksciojima po jos viena gan nemaza miesteli. . Einant miestelio gatve, salia gatves meslo kruva, salia praeina saligatvis. Toliau galviju tvartas,taipogi prie gatves. Ir tai gyvenamuju namu kvartalas,kaimynai visai salia. Toliau aptvaras su ozkomis. Miesto pavadinimas berods Bregens.

panstva

panstva portretas
TAIP išeitų , kad kaime nebegalima ūkininkauti , kas bijo mėšlo kvapo , tas tegul eina gyventi į miestą , kur nėra , nei karvių , nei kiaulių .

Kaip reikia tokiu straipsniu

Kaip reikia tokiu straipsniu portretas
tuomet skaitydamas komentarus gali isivaizduoti kokie protai pas mus beliko......o ypac paskaicius paskutini.......PROTO BOKSTAS!.net komentuoti nera ka........

Klientas Tomas

Klientas Tomas portretas
Kaimynė Lina komentaruose sau prieštarauja: tai ūkininkai žemo menteliteto, bendraujantys su gyvuliais, nemokantys sakinio suregzti, bet šalia rašantys komentarus, paperkantys valdininkus, partijas..(.jei turi tiek daug pinigų partijoms papirkti, tai kam bereikia vargti, ūkininkauti) o ar gražu komentaruose melagingai šmeižti ūkininkus, kurie sunkiai dirba, visada malonūs, sodyba puoselėjama, tvarkinga. Gera ir malonu, kad dar yra kaime galimybė nusipirkti natūralių kaimiškų produktų. Pirkau ir pirksiu pas Jus Ūkininkai. Laikykitės ir neleiskite vienai vištai šmeižti, menkinti Jūsų vardą. Teisme aš su malonumu Jums padėsiu ir paliūdisiu nieko nemeluodamas... Duok DIEVE Jums ūkininkai sveikatos.

Daupariete

Daupariete portretas
As supratau kad susirasineju su musu gyvenvietes zmogumi,nes rasete kad esat dauparietis.tai vadinasi melavot.as sakau kad cia kazkas ne taip ,nes jei butumete dauparietis kazin ar taip rasytumet.Vieningi zmones yra ir draugiski o dar pasakysiu nera melagiai.o as velniskai nemegstu melagiu.

To Daupariete

To Daupariete portretas
Aš esu iš Klaipėdos, o tu esi tiksliai kaimynė Lina. Atsiprašau jei suklydau. Lietuva mažėja, tad būkime vieningi ir draugiški.

Daupariete

Daupariete portretas
Dabar man jau viskas aisku.Visai kitokia nuomone apie jus turejau..Jums visai negeda meluoti.Jau ka ka bet kaip vyksta patikrinimai as zinau ir niekam ne naujiena .be man tas pats ka jie rado ar nerado ,jus patys zinot kaip viskas yra. o pries 20 metu ir dauparai kitokie buvo..nemalonu taip rasyti bet geda kaimynai geda sitaip elgtis.Juk jus o ne jie jums bloga daro.tai ir elgtis turetumet kitaip.o ne moralus jiems rasyti.

To Daupariete

To Daupariete portretas
Ar Jūs gerb. daupariete įsitikinusi, kad komentuoja ūkininkai, o ne Jūsų kaimynai, draugai, ir pažįstami. Jei smarvės nejautė aplinkosaugininkai, seimo narė kažin ar vaikas jaus. Visai neseniai 10 -20 metukų atgal kiekviename kaime, kiekviename kieme, tvarte buvo gyvulių, mėšlo ir kvapo, o kokie vaikai užaugo, kokius verslus kuria, kokie šaunūs. Niekas nemirė, nesirgo, nesibėdavojo, o tuo labiau neskundė. Aišku dabar 21 amžius, gal kažkam ir nepriimtina gyventi šalia gyvulių, bet gyvename demokratiškoje Lietuvos valstybėje kur gyvenamąją vietą lengva keisti. Kaip ir daugumai mūsų lieka gyventi mieste kentėti kaimynų, transporto triukšmą bei uostyti kietąsias daleles, nekalbant apie fabrikų, gamyklų, įmonių kvapus, triukšmą arba kaime suvokiant, kad bus traktorių, gyvulių, daržų, dulkių, žvyrkelių, transporto problemų (autobusai ne kas valandą)...Ar laimėti milijoną ir gyventi draustinyje....Linkiu p. Linai - kaimynei pastarąjį ir laimėti.

Daupariete

Daupariete portretas
Nieko neturiu pries ukininkus tikrai jie daug dirba ,nera apsileide ,taciau nereikia kalbeti kad nera smarves .yra ta smarve ir pasakysiu gana nemaza.Gal kai apsitvarko ,jos ir nebuna.Ir salia gyvenantys zmones kaip ir visi.Cia as galvoju kad ukininkai turetu suprasti ir kazkaip kitaip elgtis.juk nei vienas as galvoju nenoretu isejus i kiema jaustis kaip tvarte.Aisku kurie gyvenam toliau to nejauciam,bet salia gyventi butu sunku.Kai mazai bendraujam tai ukininkai atrode normalus zmones,bet kai paskaiciau komentarus,tai patiketi negaliu.Ar grazu salia gyvenancius kaimynus, vadinti psichiniais ir visokiai kitokiais zodziais kurie tiek metu jau ir taip tyledami kentejo ta smarve.Kiek zinau pas juos ir vaikas mazas dar yra.Dabar tai tikrai nepritariuu ukininkams.Negrazu.

Dauparietis

Dauparietis portretas
Ukininkai susitvarke, sunkiai dirba. Esu ne karta buves ir jokios ten smarves. Kiek girdejes tai ir kiti kaimynai ukininkus palaiko, tik ta viena seiminele kazkokia nenormali, bando ukininkam vis ikasti. Palikit tvarkingus ukininkus ramybeje.

IR PRIDURSIU

IR PRIDURSIU portretas
Jei tamsta toks advokatas ,koks komentaras........tai tamstai tik burokus ravėti.......(neįsižeiskit tai tik nuomonė padėsianti jums rasti savo vietą)

ponas Advokate

ponas Advokate portretas
kaip matau iš komentaro susidaro įspūdis ,kad tamsta turit(jei dar turite) tik advokato popieriuką bet ne galva ir žinias .

advokatas

advokatas portretas
... už savo patirtį, žinojimus ir pakartojimus galėsi teisme atsakyti Rasa su Nijole ar Lina...

Anonimas

Anonimas portretas
Su tuom ir sveikinu, valio!

GALIU TIK PRIDĖTI

GALIU TIK PRIDĖTI portretas
Kad ponia Rasa ne vienintelė papuolus į ūkininkų ir tokių ųžtarėjų pinkles ,bet įstatymai sudėjo visus taškus kur reikia.Todėl įsitikinus, kad poniai Rasai neilgai teks ne tik uostyti smarvę, bet ir kęsti užgauliojimus.

ponas Jonai ir ponuli anonime

ponas Jonai ir ponuli anonime portretas
yra institucijų yra,ir neužilgo jos atsakys į jums taip rūpimus klausimus,tik tie atsakymai ūkininkams o ir kai kuriems užtarėjams nelabai patiks.......( iš savo patirties žinau,-į tai jau atsakė Vilniaus apygardos teismas)

Negi

Negi portretas
nėra tokių jėgų, institucijų , kurios galėtų sustabdyti Linos pyktį ir aferą. Seimo narė dar nežino kam ryžosi padėti.

Jonas

Jonas portretas
Moteriškė neapsispakajina....pati su savimi susirašinėja....svieto pabaiga...

Anonimas

Anonimas portretas
Meškos, karvės, šūdai, toks jausmas, kad Rasa tuoj ir žirafų ūkininkų kieme pamatys, gal adresą sumaišei ir i mini Zoo žiūri

Stebėtojas

Stebėtojas portretas
Lina ar Rasa, ar kas tu ten per būtybė baiki su savimi kalbėtis, nesąmones rašinėti.

Ir dar

Ir dar portretas
manau kad čia pakvips dar ne tokiais kvapais ,tik teks patiems ūkininkams su padėjėjais uostyti...........

Manau

Manau  portretas
kad ūkininkai patys nujaučia ,kad prisišūdinę yra storiau už mešką,o tai ne karvės šūdukas.........ir ne tik ūkininkai.......

žinantis

žinantis portretas
Taigi, kad ūkininkai dirba ne pagal nuostatus. O juos dangsto giminės partiniai paksiniai ir kitos biurokratinės korupcinės kiaulės, kuriuos tie "sąžiningieji" ūkininkai neatmetama, šeria iš tos bendros es gaunamos šėryklos. Tokia mano nuomonė.

atsiprašau .....

atsiprašau ..... portretas
... jau trečiadienis , o kur foto karvės , o kur narės konkrečiai nenurodyta ..........

Buvęs kaimynas

Buvęs kaimynas portretas
Kaip matau Rasele, mums Klaipėdoje ramiai gyventi nedavei tai dabar Daparuose reiškiesi, pasižymi. Užuojauta kaimynams dėl P. Rasos kaimynystės.

To viskas

To viskas portretas
Nusisneki.

Viskas

Viskas portretas
Ryt iregistruoju ferma kur jakuos o karves klaipedoi auginciu penkeauksti .sakalienei parupinciu melzejos etata .ar taip ar taip trenkta.

mindaugas

mindaugas portretas
Reike ten visa seima suvaryti i ir uzdaryti.Gal teviskes kvapas padetu pozityvei mastyti.

Paciai

Paciai portretas
Ūkininkai pagal visus nuostatus veiklą vykdo, nes jei būtų kitaip senai būtų uždaryti. O čia atsirado ponia išsitraukusi kažkokį įstatymo neapibrėžtumą ar nepilną išaiškinimą bando savo tiesas jame įterpti. Pagal ją reiškias kaime negali būti nei remonto dirbtuvių, nei ką gaminti galima. Kaime galima tik žolyte auginti pasirodo. Apsurdas.

Daugiau negu kvailai skamba

Daugiau negu kvailai skamba portretas
kad ūkininkai gyvulininkystės verslą gali vykdyti kur jie nori.Įdomu kur žiūri savivaldybės klierkai ,o juo labiau Nacionalinė žemės tarnyba jau nekalbant apie aplinkosaugininkus.Čia jau kvepia ne tik įžulumu ir cinizmu ,bet ir kai kuo dar rimčiau. Klausimų begalė.Kiek žinau žemės ūkio valda registruojama tam kad būtų galimybė gauti europinę ir valstybinę paramą .Įdomu kaip šie ūkininkai visą tai išsprendė,ne vietoje vykdydami savo veiklą. Norisi tikėti, kad tik laiko klausimas,kada tam bus padėtas taškas.0 jis manau tikrai bus padėtas!(tai rašau remdamasi savo patirtimi)Ne pyragai laukia šių ūkininkų.

~-/|\-~

~-/|\-~ portretas
Turgaus komentarai. Liūdnai juokinga

kembrikas

kembrikas portretas
Ta ponia reikejo tamtvarte ir palikti. ,o tai vel seime durniuos.

Ūkininkui

Ūkininkui portretas
Jei žmona tau nuomuoja tvartą , o kaip su lova- ją irgi reikia nuomoti,ar su karvėmis tenka miegoti? :D :D

To Pietris

To Pietris portretas
Palinkejimas: jei žemės ūkis toks vargšelis , kurkit fermas prie savivaldybių, bažnyčių, ponu meru ar direktorių namų.Taip išgelbėsite Lietuvos žemės ūkį !!! ;)

GERB ANONIMUI

GERB ANONIMUI portretas
KARTOJU DAR KARTĄ:JUOKAS MENKAS KAI ŽMOGUS PERIMA GYVULIŠKUS INSTINKTUS-DERGTI KUR STOVI.

Anonimas

Anonimas portretas
niekas dėl plakatų nepyksta. jie tik sukelia juoką dėl rašančių kaimynų mentaliteto. būtinai juos palikite, neduok dieve kaimynai užmirš.

Pietris

Pietris portretas
Sveiki gerbiamieji zemes zmones. Nelauzikite saku, kurios po to bus patiems reikalingos. Jau ir taip isnaikintas LT. zemes ukis, tai nejau ir pakutinius norite isuiti. Smirdi mat kazkokiai poniutei, bet kazkodel grietine valgote, suri taip pat, jie nesmirdi. Kas smirdi - tai Klaipedos LEZo bambalynes, deginimo siuksliu imones smarve isvis brudas, visokiu alieju kvapai ir galu gale dar ir parukyti galima kvapu,t .y. tabako kvapai, nu pastarieji niekis paligynus su ,,Fortum" kvapais. Taip kad gerbiamoji ponia, nekirskite sakos ant kurios pati ir sedite. Bukite paliminti.

GERB, ANONIMUI

GERB, ANONIMUI portretas
GAILA MAN JŪSŲ KAIP ŽMOGAUS.KO JŪS PYKSTATE DĖL TO PLAKATO,JUK NEREIKĖJO MYŽTI,IR PLAKATO NEBŪTŲ BUVĘ(ŽMOGIŠKOS KALBOS MATYT NESUPRANTATE ).JUK KITIEMS KAIMYNAMS NEBUVO PAKABINUS.O KAIP JAU MINĖJAU GALIMAI DAUG BENDRAUJANT SU GYVULIAIS PERĖMĖTE IR JŲ ĮPROČIUS.JUK MANO MANYMU NORMALUS ŽMOGUS NAUDOJASI TUALETU,O NE DERGIA KUR STOVI.

šiaip

šiaip portretas
kai didžiosiomis raidėmis rašoma,net neskaitau,akys paskausta,gal noras ,kad visi skaitytų tuos perlus?

Anonimas

Anonimas portretas
na ne aš plakatus kabinu tamsta, o Puidokienė. ir labai lauksiu, kada mane paguldys. Tik kažin už ką :)

Anonimas

Anonimas portretas
Pati tamsta išmok rašyti, sumegzti sakinį. Išsijunk Caps Lock. Gal geriau su gyvuliais kalbėti, nei su melagiais, šmeižikais...kurie ant tvoros kabina plakatus "nemyžkit ant mūsų tujų". Ir kas kas kultūringai bendrauti, nemoka? Pati atsikvošėk - kam ūkininkai kenkia, ką šmeižia...o valdininkai atsibus ir tave paguldys...

Anonimas

Anonimas portretas
O jūs gerbiamasai be klaidų rašote - haha, na taip Jūs protingi, raštingi ir išsilavinę :) tai eikite į seimą ir padarykite tvarką, o ne komentarus rašinėkite. iš pykčio pačiam (ai) turbūt klaviatūra sulūžo, kol parašėt. :) ir išsijunkit Caps Lock - dar kartą sakau. Niekas nemenkina ir Jūsų gerb. kaimynai nežemina, bet savo elgesiu ir teiginiais Jūs patys formuojate aplinkinių požiūrį į save.

GERB, ANONIMUI

GERB, ANONIMUI portretas
SUNKU PATIKĖTI,KAD ŠIŲ ŪKININKŲ MENTALITETAS TOKIO LYGIO (GRUBUMAS,MELAS,KITŲ MENKINIMAS,).TAIP NORISI JŪSŲ PAKLAUSTI AR JŪS ,NE MIŠKE GIMĘS ?,,JŪS NET NESUPRANTATE KOKS TURI BŪTI BENDRAVIMAS TARP ŽMONIŲ(SUPRANTU ,KAD DAUGIAU BENDRAUJATE SU GYVULIAIS,),NET ESANT IR PROBLEMIŠKAI SITUACIJAI.JŪS KAIP MATAU NET SAKINIO KULTŪRINGAI PASAKYTI NEMOKATE.JŪS KENKIATE ŠALIA GYVENANTIEMS,BET TUO PAČIU PYKSTATE ,ŠMEIŽIATE JUOS.ATSIKVOŠĖKITE KOL NE VĖLU,AR JŪS GALVOJATE, KAD VALDININKAI VISĄ LAIKĄ PAŽEISDAMI ĮSTATYMUS JUS GINS.KAI PAJUS KAD PADAI SVYLA JIE NERS Į KRŪMUS ,IR KĄ JŪS TADA DARYSIT?

bet ir zurnalistu

bet ir zurnalistu  portretas
bukumas

Mr.Trump

Mr.Trump portretas
Na, geriau į tvartą nei į Dubajų už mokesčių mokėtojų pinigus kaip kiti seimūnai mėgsta

va

va portretas
Atrodo seime jau visus darbus pabaigė, kad užsiima vėjais

Jūratė

Jūratė portretas
Visai nuo proto nučiuožė. Ar neturi rimtesnių darbų?

...

... portretas
Taip, nuotraukose daug panašumų.

Eleonora

Eleonora portretas
Labai jau panašios, gal sesės su ta karvute?

Jonas

Jonas portretas
P. Rasa...na ir jos antroji pusė, visą savo "sąmoningą" gyvenimą pradirbę struktūrose kur egzistuoja taisyklė...kaip aš pasakiau, taip ir bus...šiuo atveju susidūrė su paprastais kaimo žmonėmis...na ir užvirė jų EGO...

Anonimas

Anonimas portretas
Visų žiniai Puidokienės uošvis priklauso taip vaizdžiai minėtai tai pačiai partijai taip pat. tai kaip čia išeina - šeimos interesai ir įsitikinai susikerta. O tu vyras, ar ne, Rasa ar kita išgalvota asmbybe, man visiškai neįdomu. Tik burną galėtum prasiskalauti nuo tokių komentarų.

to Rasa ir net ne moteris

to Rasa ir net ne moteris portretas
Tai jos vyras...nesuvaldantis Deivės....

Anonimas

Anonimas portretas
Labai akivaizdžiai matosi, kaip Rasos emocijos liejasi pro kraštus. Visi anot jos esame debilai, runkeliai ir degradai - jaučia pasitenkinimą dergdama visus. Tu esi protingiausia - Rasa, šaunuole, nepasiduok ir kovok iki galo. Pati sakei, nebūsiu Rasa - jei nesutvarkysiu ūkininkų. Tad pirmyn į kovą!

Anonimas

Anonimas portretas
Rasa, Nijolė, Lina ar dar kitokiu vardu save įvardijanti moteris.Daugumos Dauparų gyventojų yra nepalaikoma ir tiesiog nepageidaujama...ir visi žino jos vietą psichinėje l......... Klausimas: kas minėtą moterį, ten tyrimams, diagnozei turi nuvežti, paguldyti? Juk ji neadvekati...net dainuškas komentaruose rašo...

Jonas

Jonas portretas
Tik pamanykit beprecedentinis atvejis atvaziavo seimo ponia i kaima sprest problemu.ir turi atvaziuot ko cia taip stebetis.

toJONUI

toJONUI portretas
nematyti cia nieko keisto kaip suprantu tvartas yra prie ponios Rasos tvoros,o jums Ponas JONAI ar gali smirdeti jei gyvenate uz keliasdesimt ar uz keliu simtu metru. VADOVAUKITES LOGIKA O NE SAVO EMOCIJOMIS.

poniai psichozei

poniai psichozei portretas
is komentaro matosi kad galimai zmogus tai rases zino sios problemos ipatumus ir jie matomai jam nera svetimi

Jonas

Jonas portretas
Šioj istorijoje keista tik viena...visiems Dauparams ūkininkas neužkliūva daug metų...atsikrausto ponia...tikra "Ponia"...ir pradeda diktuoti savo sąlygas...čia kaip toj patarlėje...įleisk kiaulę į bažnyčia, tai ir ant altoriaus užlips...

Psichozė

Psichozė portretas
PSICHOZĖ yra bendras psichiatrijoje naudojamas terminas apibūdinti psichinei būsenai, kai asmuo iškreiptai suvokia, praranda racionalų ryšį su realybe. Psichozės atveju gali pasireikšti įvairūs asmenybės, minčių bei elgesio pakitimai: iliuzijos ir klaidingi įsitikinimai, kurie paremti tvirtais, bet iš iškreipto suvokimo atsirandančiais argumentais, (pvz., paranoja); haliucinacijos, sutrikusi mąstymo funkcija; dažnai nesugebėjimas suvokti savo elgesio ir minčių keistumo ir nepagrįstumo, bendravimo bei kasdieninės veiklos atlikimo sunkumai. ARBA PARANOJA (paránoia, graikų kalba parà = šalia, greta ir noûs = protas) – persekiojimo iliuzija, manija, kuri nelaikoma atskira liga, o tik tam tikrų psichinių sutrikimų simptomu (neurozė, psichozė, alkohol. delyras).Pacientas jaučiasi persekiojamas.Tvirtai tiki, kad kiti žmonės bet kokiomis priemonėmis siekia jį apgauti, įžeisti, sužaloti ar netgi užmušti. Tai gali būti manijos požymiai. Paciento neįmanoma perkalbėti.s

Auksuole

Auksuole portretas
Na zinot, sitoki kieki gyvuliu laikyti gyvenvieteje.. Na nieko, linkiu nukentejusiai pusei gero advokato ir teisybe vis tik bus.

Norvydas

Norvydas portretas
Žinoma, norisi daugiau teigiamų, pozityvių naujienų, bet tą sprendžia ne politikai, o pati žiniasklaida. Ką tvarte laikyti - ar avis, ar vilkus sprendžia šeimininkai.

Asta Dykovienė

Asta Dykovienė portretas
SENSACIJA,SENSACIJA,SENSACIJA!!!!!Seimo narės D. Šakalienės komandiruotė į tvartą!!!!!Geriau i tvarta negu pataisos, reikalaujančios pozityvios informacijos žiniasklaidoje.

Anonimas

Anonimas portretas
Apie kokius papirkinėjimus kalbate "Auksuole", ar įmanoma paprastam ūkininkui papirkti tiek instancijų ir komisijų, nejuokinkit pasaulio su tokiu komentaru.

savas

savas portretas
Keista ta seimo narė, pati sako kad ne jos sritis, bet "tiria", o greičiausiai tik gina "nuskautąją". Atvažiuoja, kaip pati sako, nepilnai susiderinus su "nuskriaustąta", vaikšto po jos kiemą, uodžia kaimo kvapus, žiūri į kaimyno gėles, bet kažkas, pagal jos supratimą ,yra blogai. Blogai, tai kad "nuskraustosios" kaimynai susitvarkę, blogai, kad negali užuosti tai, dėl ko "nuskriaustoji" nebegali gyventi, blogai, kad gyvuliai ne ten registruoti. Negali būti, kažkas čia ne taip - seimo narė "supranta", kad "nuskraustosios" kaimynai viską žinojo ir susitvarkė. Atvažiavusi į kaimą, įkvėpusi gaivaus oro, supranta ir tai, kad įstatymai nesutvarkyti. Sunku surasti logikos, seimo narės pasakojimuose apie gyvenimą kaime ir kaimiečių vertimąsi žemės ūkio veikla. Įstatymai yra vieni ir nevalia, kad ir seimo narei, interpretuoti pagal "nuskriaustosios" logiką bei nematyti "nuskraustosios" kieme sveikam žmogui nesuprantamų plakatų, kurie ir paaiškina skundų prasmę. Gal čia reikalingi daktarai.

Auksuole

Auksuole portretas
Akivaizdziai matosi perskaicius abu straipsnius, kad gerbiami ukininkai yra papirke ne viena tikrintoja. Baisu gyventi salia tokiu zmoniu. Net skaitant jusu komentarus, matosi, kaip puolate zmogu. Zmogu, kuris nori gyventi normaliai, taip, kaip mes visi gyvenam. Kokie esate nemalonus kaimynai, ne tik laikote banda gyvuliu, bet ir zeminate zmones, kurie iesko teisybes.

Joo

 Joo portretas
Kaimas kaimiečiams, miestas miestiečiams. Jei kuriam miestiečiui nepatinka kaime karvės ar jų kvapas tegul kraustosi į miestą, ten karvės nei su žiburiu nerasi. O kur turi dingti kaimietis?

Ka mano kiti daupariskiai ukininku kaimynai? Idomu.

Ka mano kiti daupariskiai ukininku kaimynai? Idomu. portretas
Tikriausiai ne vieni kaimynai gyvena salia ukininku.Kodel tik su viena ponia Sakaliene bendravo.Juk dauparai tai didelis kaimas ir nuomones turetu isklausyti visu.Galimai si kaimyne kaip ir daugelis Lietuviu pavydi ir neduoda ramybes dirbantiem.

Gamtosaugininkas

Gamtosaugininkas portretas
Žinoma, srutos ir gyvulių mėšlas yra tvarkomi tinkamai, kad net viceministras Mindaugas su savo srities aplinkosaugos specialistais pastabų, ar pažeidimų, kvapo neužfiksavo. Tik Linutė aukčiau visų ir viską žino, visur jai smirda, visi jai blogi... tik deja srutinės nemato kuri tikrai yra ir ne gyvenvietėje.

užteks

užteks portretas
Seimo kėdę zulint ...........tegul karves melžia

Anonimas

Anonimas portretas
Eik pati dirbti LR kariuomenėj - Tėvynės labui, o ne komentarus rašinėk, nors kažin kokia iš tokios nauda Lietuvai?

Anonimas

Anonimas portretas
tai ko lauki, skambink Šakalienei ir visiem kitiem, tuoj privažiuos ir pauostys, o jei nesmirdi, tai pačiai tinka tavo žodžiai: "ir bendrai toks komentavimas kada neturi įrodymų gali turėti savo teisines pasekmes.TUREKITE TAI GALVOJE !!!!!! "

srutų šaltinis yra kai kurių komentatorių gerklė

srutų šaltinis yra kai kurių komentatorių gerklė portretas
Kvieskite komisija, nes ūkininkai ne tvartus mėžia, o komentarus rašinėja, tad jų karvės vėl apsišikę iki ausų, o smarvė tvoskia visuose Dauparuose.

O GERB. KAIMYNUI REIKTU PATARTI

O GERB. KAIMYNUI REIKTU PATARTI portretas
Prieš rašant komentarą ir liepiant Rasai nevogti.gerai apgalvokit ,kad nereiktų atsakyti už šmeištą (atsekti tą kuris rašė labai nesunku).ir bendrai toks komentavimas kada neturi įrodymų gali turėti savo teisines pasekmes.TUREKITE TAI GALVOJE !!!!!!

Anonimas

Anonimas portretas
Jei komisijos sako, kad yra, tai reiškia yra, bet ne tavo nosiai ją pamatyti, nes tu be smarvės daugiau nieko gyvenime ir nematai.

GERB,ZITA(AR KAIP TEN JUS VADINTI)

GERB,ZITA(AR KAIP TEN JUS VADINTI) portretas
ATSAKYKIT AR YRA PAS JUS REIKALAVIMUS ATITINKANTI 58CUB,M SRUTINĖ?

Anonimas

Anonimas portretas
Rasa, levanda tu Lietuvos, tu sakai, kad tavo kieme smirdi namai, užuolaidos, kiemas ir laukai, tai gal komisija pas tave turi apsilankyti ir nustatyti kvapo šaltinį, o ne ieškoti kaiminystėje problemų.

Ūkinykams

Ūkinykams portretas
eikite savo karvėms ir telyčioms pampersus keistis, užuot komentarus rašinėję ir puolę visus, ką užmatote aplinkui, kaip kokie rujojantys bebrai apgraužtom apyvarpėm, nes vėl jūsų levandom kvepiantis tvartas pakvips tuo, kuo paprastai ir kvepia. Beje, iš jūsų komentarų tvoskia, kaip ir iš srutų duobės.

Anonimas

Anonimas portretas
Melagis melavo, per tilta važiavo, tiltelis įgriuvo, melgis pražuvo. Lina meluoti negražu...

Kaimynas

Kaimynas portretas
Rasa nurodinėdama įstatymus, straipsnius ir kitus teisinius dokumentus ir pati jų laikykis nešmeižk aplink gyvenančių, nevok, nežemink LR kariuomenės vardo, nerašinėk nepasitvirtinančių skundų, nemeluok, dirbk sąžiningai, nekabinėk ant tvorų šmeižiančių skelbimų...LAIKAS ATSIPRAŠYTI... Rasa laikykis 10 DIEVO įsakymų....

Anonimas

Anonimas portretas
O jūs ponia Rasa ar gerbiate save, vistiek įsikibusi savo tariomos smarvės rašote skundus toliau. Kokio rango pareigūnai Jums dar turi pasakyti - smarvės nėra, ar jus gal lietuviškai nesuprantate?

pasimetus

pasimetus portretas
Nesuprantu kaip pagal kazkokia viena durnele gali sokineti visos institucijos. Kiek zmoniu zudoma pasaulyje, kiek zmoniu neturi ka valgyti ir niekas nieko nedaro. O cia kazkam nepatinka salia gyvenantys kaimynai ir jau pasaulio pabaiga. Turbut ponia lina yra labai nelaimingas zmogs arba serganti depresija, nes tik tokie zmones linke griauti ir kitu gyvenimus.

Aha

Aha portretas
Stai va tokie pas mus parlamentarai kaip sita kakaliene kuri dabar vazines po visus tvaertus, nes juk viskas jau pas mus sutvarkyta salis klesti, beliko tvartai...

O DABAR PATARIMAS ŪKININKAMS

O DABAR PATARIMAS ŪKININKAMS portretas
SKAITANT JŪSŲ KOMENTARUS LABAI LENGVA SUVOKTI JŪSŲ MENTALITETO LYGĮ .BUKIT GERI NORS GERBKIT SAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonimas

Anonimas portretas
Rasa išsijunk Caps Lock-ar ir to nesugebi. Pati užsisakei šio vizito,o ūkininkai vėl liko kalti ir garbingi svečiai,kurie vėl blogai anot tavęs įvertino situaciją. niekas nešoka pagal tave,tik žurnalistė gerbiamoji,kuri yra šališka. tai kur dabar nesiskųsi?

baikime tyčiotis

baikime tyčiotis portretas
Man labai nepatinka Šakalienė. Kažkokia hiperaktyvi, hipenenormali. Bet kovojame su patyčiomis, o šio straipsnio pavadinimas yra pačios tikriausios patyčios.

O DAR PAPILDANT

O DAR PAPILDANT portretas
ĮDOMU KODĖL MĖTOMI MOKESČIŲ MOKĖTOJŲ PINIGAI TOKIOMS KOMANDIRUOTĖMS.KOKIĄ JOS DAVĖ NAUDĄ? TIKRINAMA VEIKLA KURI APLAMAI TOJE VIETOJE NEGALIMA!!!!!!!!!!!!???JUK TOKIUS KLAUSIMUS GALIMA IŠSPRĘSTI IR KABINETE.O JEI JAU NUVYKO TAI BE JAU MINĖTŲ ĮSTATYMŲ PAŽEIDIMŲ AR GERB. APLINKOS APSAUGOS VICEMINISTRAS MATĖ APLINKOSAUGINIUS PAŽEIDIMUS ?AR PRIEŠ VAŽIUOJANT BUVO BENT PERSKAITYTAS MĖŠLO IR SRUTŲ LAIKYMO APRAŠAS?AR BUVO LAIKOMŲ KARVIŲ KIEKIUI PRIVALOMA SRUTINĖ(54-58 CUB.M)IR MĖŠLIDĖ KURI PAGAL REIKALAVIMUS TURI TALPINTI 6 MĖN SRUTAS IR MĖŠLĄ.NORISI TIKĖTI KAD NERADO.TAI KAM REIKALINGAS BUVO ŠIS VIZITAS-SUTEIKTI GARBĘ IR PASITIKĖJIMĄ ŪKININKAMS?ŠTAI KOKIA MŪSŲ IŠRINKTŲJŲ KOMPETENCIJA !

Sky

Sky portretas
Geriausia,kai Deksnys suvartė Šakalienę per žinias. Ta tik kvakt kvakt ir vargšė liko durnės vietoj.

Anonimas

Anonimas portretas
Matyt kaimynė straipsnyje Lina - Rasa su šeima, galvoja esanti viršiau visų ir nurodinėja kas, kur, kada, kaip turi gyventi, dirbti... Mato tik savo išpūstas problemas (tvarkingas ūkis pašonėje) straipsnyje juk parašyta gėlės klombose, kvapo neužsiuodžia, pažeidimų nerasta... Ką daryti pietinėje Klaipėdos dalyje gyvenantiems ir kvapų dozę gaunantiems ... Ką daryti prie uosto gyvenantiems triukšmą kenčiantiems....

tik tiek

tik tiek portretas
Užtenka perskaityti straipsnio pavadinimą ir noras perskaityti visą straipsnį praeina.

Varnenas

Varnenas portretas
Kaip perskaitai apie geliu sodinima kovo menesi.....kazkam reikia pad tam tikra daktara....arba veikejui, arba zurnalistui.....

Anonimas

Anonimas portretas
Piena perka parduotuveje, o is kur jis ten atsiranda - mistika. Panaikinkite ukius ir piena importuosime is uzsienio. Va tada tokie "kaimynai" bus patenkinti, valdzia bus padariusi gera darba - Sakaliene taip pat.

Miestietis

Miestietis portretas
Ko JUS miestieciai lendat I kaima, gyvenkite mieste ir uostykite naftos smarve.

pieno

pieno portretas
Produktai tinka , tik iš kur tas pienas? Visi kraustosi į užmiestį, kur trauktis ukininkams . Kodėl Sakalienei ne apsigyventi ilgam viename iš namų šalia Klaipėdos uosto Ką tada sakys. Tai ne karvės.

KAD BŪTŲ AIŠKIAU VALDININKAMS IR ŪKININKAMS:

KAD BŪTŲ AIŠKIAU VALDININKAMS IR ŪKININKAMS: portretas
REMIANTIS SEIMO KONTROLIERIŲ PAŽYMA ,,...LIETUVOS AUKŠČIAUSIASIS TEISMAS KONSTATAVO,KAD ŽEMĖS SANTYKIAI TURI BŪTI TVARKOMI LAIKANTIS ĮSTATYMINIŲ ŽEMĖS NUOSAVYBĖS,VALDYMO IR NAUDOJIMO TEISIŲ APSAUGOS,BŪTINYBĖS ŽEMĘ NAUDOTI PAGAL PAGRINDINĘ TIKSLINĘ PASKIRTĮ( ta numato Žemės įstatymo str 21 str,Ūkininko ūkio įstatymo 2 skirsn.4 str.2 dalis)...."IR VADOVAUJANTIS TUO ,JEIGU TVARTE KARVĖS LAIKOMOS NE ASMENINIAMS POREIKIAMS TENKINTI,,O ŽEMĖS ŪKIO VEIKLAI(pieninių karvių auginimas,žemės ūkio produktų gamybai,ir pagamintų žemės ūkio produktų realizavimui) ŽEMĖS SKLYPE VYKDOMA ŽEMĖS ŪKIO VEIKLA YRA NESUSIJUSI SU PAGRINDINE ŽEMĖS NAUDOJIMO PASKIRTIMI IR BŪDU.TODĖL ATKREIPIANT DĖMESĮ Į TAI KAD ŪKININKAI GYVULIUS LAIKO VIENBUČIŲ IR DVIBUČIŲ GYVENAMŲJŲ PASTATŲ TERITORIJOJE, O BE TO DAR IR PAGALBINI0 ŪKIO PASTATUOSE PERŠASI NUOMONĖ ,KAD ČIA GALIMAI SĄMONINGAI VALDININKAI SUDARO SĄLYGAS ŠIEMS ŪKININKAMS PAŽEIDINĖTI ĮSTATYMUS.KEISTA....ĮDOMU UŽ KOKIUS NUOPELNUS..........

Anonimas

Anonimas portretas
Kazin ar tikrinama skundu rasytoju psichine bukle, matosi, kad p. Linai "ne visi namuose". kaip ji praeina med. komisija, jai jau seniai psichologo konsultacija praverstu.

Pensininkė

Pensininkė portretas
Man labai įdomu, ar kas nors tikrina Seimo narių psichinę būklę. Jei žmogus nori dirbti picerijoje, tai būtinai turi praeiti visus gydytojus. Matot kepti picas turi būti sveikas, na o "kepti Įstatymus" gali bet kas - net žmogus su psichiniais nukrypimais

Pažįstamas

Pažįstamas portretas
Taip ši kaimynė Lina yra RASA PUIDOKIENĖ, mėginanti įkąsti ar sunaikinti dirbančius ir tvarkingai gyvenančius ūkininkus. Rašiusi jau DELFI "Atsikraustė nauja kaimynė – tada viskas ir prasidėjo" Skaitykite daugiau: http://www.delfi.lt/news/daily/lithuania/atsikrauste-nauja-kaimyne-tada-viskas-ir-prasidejo.d?id=73372242 Ir ne pirmą kartą KLAIPĖDOS dienraštyje. Neduok DIEVE tokios kaimynės, kaip RASA (Lina) niekam...

Anonimas

Anonimas portretas
ta pati kaimyne, kuriai demesio stoka, tai lenda visur, geriau savo kiema susitvarkytu, o ne i kitus ziuretu

Is delfio

Is delfio portretas
Man rods cia ta pati apsimelavusi kaimyne kur delfyje straipsnis buvo.

V.P.

V.P. portretas
Šį kartą Dovilė šaunuolė.Komentatoriai,ar jums labai patinka mėšlo,srutų ir UAB"BRANDA" smarvė?

Zmogus

Zmogus portretas
Nuo kada geles kovo menesi sodinamos?

jo

 jo  portretas
Psichiniai ligoniai prastumti į valdžios struktūras... Nieko nėra blogiau.

Tautietis

Tautietis portretas
Koki gi tvaika gali valstiete uzuosti - juk meslo kvapas jai savas

Anonimas

Anonimas portretas
anot Sikalienes -savas sudas nedvokia, matomai jos ir vieta ne seime ,o tvarte...

Galerijos

Daugiau straipsnių