Seimo nariai – nieko prieš sau pasikelti atlyginimus

Grįžti į straipsnį

  portretas
Laima Na per 27 metus nebuvo ir nebus, kad sau atlyginimų kėlimo klausimu taip vieningai balsuotų

Šiaip

Šiaip portretas
Už toki darbą kaip jų apskritai atlyginimo privačiam sektoriuje niekas nemokėtu o už padaryta broką dar ir atskaičiuotu.... Žodžiu niekam tikes, nieko nesugebi ir nori gerai uždirbti, eik i seimą.... Gal jau būtų laikas pagalvoti apie prezidentini valdymą. O šitus parazitus tai mažų mažiausia reiktu seimo aikšteje visus iškarti ir korteles pakabinti " taip bus su kekvienu". O tai jau virš 20 metų cirkų cirkas tik kas 4 metai vis durnesnis.....

Povilas

Povilas portretas
Tai kazkoks prakiekimas kiek ir kada jiems uztegs . Kada mamos dirbdamos per du darbus gala su galu nesuduria . Pensininkai maitinasi is konteineriu . Vyrai ir jaunimas isvaziuoja i uzsieni nes cia nemato perspektyvu . Sitie sedi prie lovoi lobsta ir tai greiciausiai ir geriausiai sprendziama problema pakelti sau atlyginimus. Gal nerasykite tokiu straipsniu nes jau bloga darosi nuo musu politiku savivales ir gopsumo.

Varela

Varela portretas
Ar jums reikia paskolą pasiruošti naujųjų metų?; jūsų vaikams ir jūsų šeimai? el. paštas: varelalidia79@gmail.com Mes siūlome paskola nuo 1000 € iki 850.000 € ir daugiau, mūsų palūkanų norma yra 2% per metus. Jei esate tikrai domina, prašome susisiekti su mumis el. paštu Čia yra mūsų el. paštas: varelalidia79@gmail.com

nigga

nigga portretas
uz ka bebalsuosi visi ten gobsus isgamos prie lovio prilinde

GGG

GGG portretas
O ko nepasikelti dirbančių tėvų sąskaita...NPD tai panaikins...ŠLYKŠTYNĖS

Seimo Biudžeto ir finansų komitetas pasisako už algų didinim

Seimo Biudžeto ir finansų komitetas pasisako už algų didinim portretas
Andrius Kubilius, Mykolas Majauskas, Kęstutis Glaveckas, Rasa Budbergytė Andrius Palionis, Viktoras Rinkevičius, Vida Ačienė, Valius Ąžuolas, Kęstutis Bartkevičius, Rita Tamašunienė, Juozas Varžgalys , Stasys Jakeliūnas. ------- Štai tie, kuriems atrodo, kad mažai uždirba . Kaip kas balsavo ?

Vika

Vika portretas
As manau,kad nieko pries, juk jie nusipelne gyventi geriau? Lietuva velkasi ES uodegoje, atlyginimai ir pensijos bene maziausios, o seimo nariai nori didesniu algu? Kaip cia kazkas pasake - dirbkite,kaip uzsienyje, tai ir uzdirbsite (nesutinku, kad uzdirbsime), ta galima pritaikyti ir seimunams - norite didesniu algu, dirbkite taip,kad Lietuva nesivilktu ES uodegoje, o issiverztu i prieki. Kai bus matyti jusu politikos ir priimamu istatymu rezultatai, tada ir pagalvosite apie atlyginimu kelima.l Mes, Lietuvos zmones, pries tokia diskriminacija. Mums nei atlyginimai nei pensijos (cia tie dadeti 7 ar 12 euru, tikrai nelosia jokios roles,kai kainos prilygo litas-euras) nedidejo ir seimunai neverti. Jie dirba tik sau. Vyti tokius is seimo,nes jau bloga nuo ju apetitu.

Galerijos

Daugiau straipsnių