Seimo narys M. Adomėnas nepasirodė susitikime su išeiviais

  • Teksto dydis:

Į Londoną su kitais parlamentarais Seimo komandiruotas konservatorius Mantas Adomėnas nepasirodė susitikime su Jungtinės Karalystės lietuvių bendruomene, trečiadienį rašo „Lietuvos rytas“.

Seimo narių komandiruotė į Londoną surengta praėjusią savaitę, ji tęsėsi kelias dienas. Pagal Seimo valdybos sprendimą, politikai turėjo susitikti su Lordų, Bendruomenių Rūmų nariais, kitais Jungtinės Karalystės valdžios atstovais, taip pat su lietuvių bendruomene. Pastarasis susitikimas buvo reklamuojamas vietos lietuviškoje žiniasklaidoje, socialiniuose tinkluose.

Delegacijoje, be M.Adomėno, buvo konservatoriai Radvile Morkūnaitė-Mikulėnienė, Andrius Kubilius, liberalas Arūnas Gelūnas, valstietė Rūta Miliutė. Bet M.Adomėnas pas lietuvius išeivius neatvyko. Užtat, anot kitų Seimo narių, jų kolega, kuris Jungtinėje Karalystėje yra studijavęs, susitiko su buvusiais bendramoksliais.

Konservatorius neatskleidė, ką veikė, kai nedalyvavo susitikime su lietuvių bendruomene, tik užsiminė, jog nusprendė, kad tą laiką gali praleisti „produktyviau“. Parlamentaras taip pat tikino, kad su buvusiais bendrakursiais nesutikinėjo.

„Tenka labai apgailestauti, kad bendruomenė manęs pasigedo. Aš ją aplankysiu kitų vizitų metu“, – galiausiai sakė M. Adomėnas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

cha

cha portretas
nes buvo susitikime su ateiviais

O

O portretas
Jam po...ui.

Matyt

Matyt portretas
Geju klube buvo:)
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių