Seimo pirmininkas išvyksta į Rumuniją

  • Teksto dydis:

Seimo pirmininko Viktoro Pranckiečio vadovaujama delegacija sekmadienį išvyksta oficialaus vizito į Rumuniją.

Bukarešte numatyti susitikimai su Rumunijos Senato pirmininku Calinu Popescu-Tariceanu (Kelinu Popesku Teričianu), Deputatų rūmų pirmininku Liviu Dragnea (Liviu Dragnia), ministro pirmininko pavaduotoja, aplinkos ministre Gratiela Gavrilescu (Graciela Gavrilesku) ir užsienio reikalų ministru Teodoru Melescanu (Teodoru Meleškanu), parlamentinės Rumunijos ir Lietuvos draugystės grupės nariais, pranešė Seimas.

Per susitikimus bus kalbama apie glaudesnį dvišalį valstybių bendradarbiavimą saugumo bei ekonomikos srityse, diskutuojama apie Rytų partnerystės valstybių ateitį, ypač didelis dėmesys bus skiriamas Moldovoje vykstantiems procesams.

Seimo delegacija taip pat dalyvaus Rumunijos ir Lietuvos verslo forumo atidaryme Rumunijos prekybos ir pramonės rūmuose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

alio

alio portretas
pirmą kartą Lietuvos istorijoje biudžetas jau perteklinis ir visa tai prie politikos naujokų, tai reiškia kad jie neleidžia vogti, o vogti buvo įprasta, gaila tik kad dar nuo K. partijos laikų ponios Š. padaryta didelė skola guli ant Lietuvos pečių, mažiau gerkit konservai besigrauždami ir nesąmonių nerašinėkite

Anonimas

Anonimas portretas
kad pakelyje kur PADVESTU. Vis vienu isgama ant lietuvos butu maziau. Soroso globalistiniu liberastfasistu BYBCIULPYS.

...

... portretas
GAL bent prieš rumunus turėsim kuo pasigirt... o gal ir ne.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių