Seniūnų sueiga sutiko, kad „darbiečiai“ gautų daugiau vadovaujančių postų

  • Teksto dydis:

Seimo seniūnių sueiga sutiko, kad Darbo partijos atstovas vadovautų Biudžeto ir finansų komitetui, o Socialdemokratų partijai tektų komiteto pirmininko pavaduotojo postas.

Taip pat pritarta, kad Darbo partijos atstovas būtų renkamas Žmogaus teisių komiteto pirmininku, „darbiečiams“ teks ir Informacinės visuomenės plėtros komiteto vicepirmininko postas.

Šiuos sprendimus Seniūnių sueiga priėmė antradienį.

Dabartinis Biudžeto ir finansų komiteto vadovas socialdemokratas Bronius Bradauską yra priverstas atsistatydinti iš komiteto pirmininkų, nes jo sūnus Dainoras Bradauskas pradėjo vadovauti Valstybinei mokesčių inspekcijai. 

Naują vadovą komitetas tikriausiai rinks trečiadienį. Jeigu komiteto nariai pritars, kad iš socialdemokrato B.Bradausko vadovavimą komitetui perimtų „darbietis“ Petras Narkevičius, ketvirtadienį dėl to spręs ir Seimas.

Žmogaus teisių komitetui vadovauti turėtų Zita Žvikienė, o kandidatą į IVPK vicepirmininkus dar tvirtins frakcija, BNS informavo „darbiečių“ seniūnas Valentinas Bukauskas.

IVPK nuo Darbo partijos dirba Viktoras Fiodorovas.

Dabartiniam Žmogaus teisių komiteto vadovui, Lietuvos lenkų rinkimų akcijos atstovui Leonardui Talmontui numatytas Etikos ir procedūrų komisijos vadovo postas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių