Socdemų reitingas – žemiausias nuo Seimo rinkimų

Grįžti į straipsnį

Kęstui - Vilmantas

Kęstui - Vilmantas portretas
Ar paskaičiavai, kiek metų buvo valdžioje socdemai ir konservatoriai? Didžiąją daugumą metų valdžioje buvo socialdemokratai, o tą valdžią Tėvynės Sąjungai perleido krizės metu. Kubilius 4 metus buvo mauru, vedusių, tiesa kietais metodais, iš duobės. Užtat nenugarmėjome kaip Graikija. Dar buvo valdžioje ir ministru pirmininku ir Prezidentu tuo metu konservatorius, po to perbėgėlis Paksas. Žinome, kaip jis vadovavo - Rusijos Federacijos karinio komplekso aukštą karininką Borisovą norėjo paskirti savo patarėju...O apie socdemus nėra ko ir kalbėti apie jų valdži per daugelį metų - ir auksiniai šaukštai bei makaronai, ir Vijūnėlės dvarai su pasilinksminimais gydyklose, ir pakelių restoranai, ir Bernotėno.namo statyba su kareivėlių maitinimu ir kt. Taip kad nėra čia ko lyginti. Reikėtų būti objektyvsniam, o ne aklai pykti dėl nemėgstamos partijos. .

Prieš

Prieš  portretas
Kam reikėjo leisti i valdžia Brazauską su savo hebra. Nieko gero ne padare išpardavinėjo išsidalyno Lietuvos turtą -Dujas Viežbuti ir t.t, o žmonėms ŠPYGA. Laike save Karaliumi. Šalis buvo jo valdos.Seimas iki šiol gyvena kaip tarybiniais laikais,su privilegijoms. Eigu SSSR butu atidariusi senas dauguma butu išsilakste.

Kęstas

Kęstas portretas
Socdemai su konservatoriais nuvarė Lietuvą nuo koto. Kodėl Lietuvoje dingsta normalios darbo vietos? "Statistikos departamento duomeninis, 2016 metais Lietuvos ūkio darbo našumas krito 1,1% - pirmą kartą po 2009 m. krizės, kai buvo fiksuotas 4,2% našumo susitraukimas." Paprastai mažos judrios įmonės pirmosios įsisavina naujus, geresnius, labiau produktyvius, darbo būdus. Lietuvoje tai nevyksta.

Kęstas

Kęstas portretas
Kodėl? Per pastaruosius Nepriklausomybės metus paklausos Lietuvoje trūkumas (dėl mažų algų) ir todėl gausūs nepanaudoti pajėgumai darbuotojams ir įrangai padaro mažas Lietuvos įmones sočiomis ir nenorinčiomis investuoti į naujus įrengimus, naują programinę įrangą ar naujus būdus daryti dalykus, kurie gali leisti pagaminti daugiau produkcijos per valandą darbo. Bet emigracija iš Lietuvos skuba mums į pagalbą. Dabar, kai įmonėms sunkiau rasti kvalifikuotus darbuotojus, jos neturi kito pasirinkimo, kaip iš naujo apgalvoti, kaip jos stengiasi didinti produktyvumą. Savo ruožtu didesnis produktyvumas padeda lengviau pateisinti aukštesnius atlyginimus, sukuriant savaime sustiprintą didesnį ekonomikos augimą. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Anonimas

Anonimas portretas
Man tai tiko Brazausko gvardija.Valdzia yra rusu palaiku ir stumia dura vienas ant kito.Apie paprasta zmogu negalvodami.Kaip per kina 12kedziu.Benderis su Kysa tampo kedes kuris paciups.Ir atsises ant pinigu.

NA NA

NA NA  portretas
patys kalti ,_____ne reikėjo išsirinkti apsivogusį paluckiuką į pirmininkus kuris buvo pasiusta anūkėlio suskaldyti juos ,ne reikėjo susidėti su landsberginių gauja ,,,,sėkmės ,kaip pasiklosi taip ir išsimiegosi ,,,

gal

gal portretas
uzteks jiems seniams /vandeni mutyt/ ir tegul palieka visus postus ir palieka jauniems tik ne is savo /svogeriu ir vaiku/ nes tam oligarchiniam bardakui nebus pabaigos ir renkam nauja prezidenta/e/ Venskiene o tuos visus homopedofilus ir ju globejus i istorijos siukslyna kartu su visom u. spec. t. kaip velnio jnstrumentus ir peklos kurejus ir su Dievo palaima tegul isigali ramybe sioje veidmainystes ir kanciu zemeje ........

Žinantis

Žinantis portretas
O kaip gali būti kitaip.Du broliai,trys teistumai.Reitingai aiškiai per aukšti!

geros

geros portretas
mintys tik nedaryk klaidu o istikruju tu buv. kom. demonu is viso nereikia nes tik jie su savo kolegom sugriove sali uz europines zydeliu ismokas kurias su savo giminem pasisavino priverte puse tautos palikti sali kad netektu vergaut uz duonos pluta ir ta daro ir siandien valdomi u.spec.t.ir kt niekseliu.....

Visų partinių

Visų partinių portretas
reitingai žemiau plintuso.Išskyrus karbauskinius

Soc demai

Soc demai portretas
Tikroji kaire partij dar nesusikure- tam reikes desimtmeciu.Socdemu varda didkreditavo kumunistines isnaros, achiu ,kad jie nesugris niekada - ambistai.

Galerijos

Daugiau straipsnių