Socialdemokratai apsisprendė dalyvauti koalicijoje su „valstiečiais“

  • Teksto dydis:

Socialdemokratai apsisprendė sudaryti valdančią koaliciją su Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga (LVŽS).

Sprendimą dirbti su „valstiečiais“ penktadienį vykusiame posėdyje priėmė partijos taryba.

Oficialios derybos dėl valdančiosios koalicijos pradėtos šią savaitę.

Lietuvos socialdemokratų partija (LSDP) Seimo rinkimuose gavo 17 mandatų Seime, LVŽS Seime turės 56 Seimo narius.

Socialdemokratų vadovas Algirdas Butkevičius penktadienį pranešė apie ketinimą trauktis iš šių pareigų, tačiau partijos vadovybė tam nepritarė.

Socialdemokratai taip pat atmetė A.Butkevičiaus prašymą neįtraukti jo į derybinę grupę su LVŽS - tarp patvirtintų derybininkų A.Butkevičius liko.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Bobše

Bobše portretas
Jeigu konservatoriai tokie blogi tai iš kur tas noras juos matyti valdžioje ? Tai jie blogi, tai priekaištai, kad jie ne valdžioje. Ko gero tu už juos ir nebalsavai ? Dabar galėsi grožėtis "proto genijais " valstiečiais dar nuo sovietmečio pamenam "serp ir molot" (pjautuvas ir kūjis ) sąjungą. Ura tovarišči.

Babule

Babule portretas
tai ko issigandot konservuotos ziurkes, kad su sakemis ir grebliais uzpuls ponu rezidencijas. Jus gi visi turit po asmens sargybinius, nes visa laika jus rusai pipla, o dabar runkeliniai uzpuls.

senelė

senelė portretas
IR taip konservatoriai sėkmingai apvylė savo rinkėjus - vaidino principingus, vaidino reiklius ir prakišo - dabar savo programas galės susikišti į vamzdelį, o galėjo naudingai dirbti, Žinoma, pezėe apie "konstruktyvią opoziciją". jau matėme tą jų opoziciją.Vieni pagaliai į ratus ir rietenos - kas ką pasakė, kaip bobos turguje.Gaigališkas pasipūtimas savo tvartelyje.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių